Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
175.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigor Mortis

güncelleme başlasın

Hocam 5 dk önce baktım bakım arası vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 6 7 aydır oynamiyorum, ara sıra giriyorum ama saldırı yapmak bile gelmiyor içimden oyun cidden çok sıkıcı bir hal aldı
    100 kusur level koy var sizce kaç liradan satabilirim?

• Oyunun sıkıcı oldugunu soylemeseniz ben alirdim.

• S.a beyler ben simdi clans of clasn telfonumda kurdum ama hesap acmadim telefonu satsam bosuna gider clas i bi hesaba aktarabilirmiyiz..

• Ychcjdjcb kullanıcısına yanıt
    gmaile bağla köyü sonra oyunun verilerini sil öyle telefonu ver gmaili android cihaza gir clashı yükle köyü aç
    gmaile köy bağlamassan verileri sil dersen köye elveda
  • snop02 kullanıcısına yanıt
    Belediye binasının en dış duvarlara yakın olması size saldıran herkesin zafer elde etmesi için çok kolay olur. Belediye binasını iç taraflara koyarsanız daha az kupa kaybedersiniz. Miniminnacık tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CetinMURAT

Belediye binasının en dış duvarlara yakın olması size saldıran herkesin zafer elde etmesi için çok kolay olur. Belediye binasını iç taraflara koyarsanız daha az kupa kaybedersiniz. Miniminnacık tavsiye.

Saol...
    Genelde 2. Modda fln kullanıyorum.
    Kupa sorun degil, ganimet e gidiyorum 4 yükseltme paso işçiler meşgul :)) [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

• domuz binicisine karşı en etkili savunma hangisi ?
  • mahoonur kullanıcısına yanıt
    Dev bombaları domuz binicilerine %50 daha fazla hasar verdikleri için, bu durumlarda dev bombalarının yeri çok önem kazanmaktadır. Bir şifacı yerleştirilmeden önce, bir dev bombası büyük bir domuz binicisi grubunu etkisiz hale getirebilir. Domuz binicileri favori hedefleri olsa da, dev bombaları menzillerine giren ilk birlikleri yok edecektir.
  • Selamın aleyküm arkadaslar th8 herseyi fulledim. (Yeni gelen bomba kulesi sanırım level 2'de son şuan 2'ye çıkıyor) Th9'a geçmeye değer mi çünkü oyuncu sayısı vs. gitgide azalmaya başlıyor son güncellemeden olumsuz etki yaptı. Th9 basıp uğraşmaya deger mi yoksa kalsın mı boyle
    Bu mesaja eklenen görseller:

[sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

• Duvarlarin aşiri pahaliligi sebebiyle biraktim oyunu

• qqEagless kullanıcısına yanıt
    kalsın böyle
    millet ganimet alır hayır duası alırsın
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Usta lig ve sampiyon lige ciktiginizda tas verecek.onunla alirsiniz.

• 45cagdas45 4 kullanıcısına yanıt
    olabilirdi aslında ama bir kac gun once arkadaslar bastı koy binasını bende iptal etmedim yavas yavas fullerim artık

• 800 ve 1300 kupa aralığında ölü köy bol. th8 duvar seviyesi 8yapmak 20 günümü aldı. Günde ortalama 12m kastım.

• Su an 4500 kusur kupadayim.sadece aldigim bonus ile muthis ganimet birikiyor.

• Arkadaşlar nox yada bluestack gibi programlarla bilgisayardan oynarsam bir sıkıntı çıkarmı hile felan kullanmayacağım sadece bilgisayar basındayken telefonun sarjını boşa harcamak istemiyorum.
  • Perseus4EveR kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı cok kasdırır. sağlamsa pc kullan.. bi de aman bulasmassa bı selere şimdi ban olmaz 1 sene sonra ceza gelir gider hesap cok gordum oylelerını ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 23 Ekim 2016; 16:16:17 >
  • Master-Fİ kullanıcısına yanıt
    ara sıra duvar bassaydın bu kadar ugrasmazdın.. kışlaları hızlandırıyormuydun
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.