Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hesabı banlanıp da sonra başvuru üzerine açılan var mı
  • 159 level hesap 1000 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kametuze -- 12 Eylül 2016; 16:34:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

hesabı banlanıp da sonra başvuru üzerine açılan var mı

banlanan hesabin acilacagini zannetmiyorum. ne yaptinda banlandi hesap hocam? ne botu kullandin
  • Yakın zamanda yeni guncelleme gelcek diyorlar dogrumu yeni seyler olcakmis

• eski bi coc oyunsuydum 2 sene önce bıraktım 96 levellik hesabimi sattım şimdi yeniden başlamak istiyorum birlikte oynadığım arkadaşlarım oyunda çok hile yapan çıktı herkes bilgisayarda hızlı leven atlıyor dediler doğru mu? bayadır oyunu takip etmiyorum ne geldi ne gitti hiçbir bilgim yok

• Bir haftalık kalkan aldım 3 gün kaldı bitmesine şimdi bu kalkanı geçici olarak kaldırabiliyormuyum

• Geçici olarak kaldıramazsınız kalkanı, ya hepsi gider ya da saldırı yaparak kalkanı süresini azaltırsınız.
  • çok gördüm onları geliştirmesi önemli değil banı alır ha şimdi alır ha 1 sene sonra illaki yer. kaç senelik hesaplar gidiyor sonra parayla aldığı taşlar da cabası
  • Bu oyunun çivisi çıktı artık. 3 yıl önce başlamıştım, her şey sessiz sakin ve güzeldi.
  • Kralrep kullanıcısına yanıt
    hile varsa daha oynanmaz hocam

• ziyankar84 kullanıcısına yanıt
    kalsın kalkanınız faydası var zararı yok
  • @iGuun : hocam boşverin onları düşünsene kaç sene oynuyorsun ban alıyorlar ama hemen olmuyor tabi o sıkıntısı var ama uzun süreden ban almak insanın moralini bozuyor :) alırlar meraklanmayın hani savunmak için değil malum yerlerde görüyorum 3-4 senelik hesaplar gitmiş bu beni devam ettirir oynamaya..

@The Seer : ya kafa dengin klan filan bulursun orda devam edersin cok fazla sıkıntılı oyuncular var küreselde görüyorum takılmıyorum fazla oralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 16 Eylül 2016; 13:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralrep

@iGuun : hocam boşverin onları düşünsene kaç sene oynuyorsun ban alıyorlar ama hemen olmuyor tabi o sıkıntısı var ama uzun süreden ban almak insanın moralini bozuyor :) alırlar meraklanmayın hani savunmak için değil malum yerlerde görüyorum 3-4 senelik hesaplar gitmiş bu beni devam ettirir oynamaya..

@The Seer : ya kafa dengin klan filan bulursun orda devam edersin cok fazla sıkıntılı oyuncular var küreselde görüyorum takılmıyorum fazla oralarda

Oyunu geliştircez diye, her güncellemede bir tık gitti oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Seer

quote:

Orijinalden alıntı: Kralrep

@iGuun : hocam boşverin onları düşünsene kaç sene oynuyorsun ban alıyorlar ama hemen olmuyor tabi o sıkıntısı var ama uzun süreden ban almak insanın moralini bozuyor :) alırlar meraklanmayın hani savunmak için değil malum yerlerde görüyorum 3-4 senelik hesaplar gitmiş bu beni devam ettirir oynamaya..

Oyunu geliştircez diye, her güncellemede bir tık gitti oyun.

güncellemelerden dolayı gelen yeni şeylerden hangilerini beğenmediniz hocam

• kametuze kullanıcısına yanıt
    1000 tl edermi arkadaslar??

• quote:

Orijinalden alıntı: kametuze

159 level hesap 1000 tl

9 level klanida 500e verecem.

• ganimet toplama için aralık en iyi sizce ne ?
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Yanılmıyorsam bir kere taşıma yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 0365634b

hocam yadım ederim misiniz acaba ? şimdi ben köy başka hesap aktarma yaparmıyım ?

köyün 2 adet maili var, ios ve gmail olmak üzere, geçiş sadece tek sefer olur, satın aldıysanız aldığınız kişiden diğer maili ve bilgileri de isteyin.

• 0365634b kullanıcısına yanıt
    Siz hesabı gmail olarak aldınız ama hesabınız ios'a geçiş yapılmış. Yani siz hesabın gmaili ile oyuna girmişken, hesabı iosa geçiren şahısta hesaba giriş yapabilir ve sizi oyundan atabilir. Köyü ios a geçiren arkadaştan köye ait apple kimliğini isteyin, daha sonra bu kimliği istediğiniz mail adresiyle değiştirebiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.