Bildirim
Clash of Clans Soru-Cevap (141. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
100 levelken olunca 1 sene önce silmiştim 2-3 gün önce geri yükledim hala 100 level herşey çok pahalı ondan bıraktım ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: noche de estrellas
Şu oyunu 100 level üzeripte sıkılmadan oynayan varsa tebrik ediyorum, 3 ay önce telefondan kaldırdım aklımın en uç köşesine bile gelmiyor
zevk meselesi biraz. ben 123 üm köyümünde maşallahı var gayet güzel devam ediyorum -
Ben zaten legal manuel oynuyorum, diğer 10 hesap kendi kendine yetişecek, bilgisi olan varsa yazar zaten, bu işten para kazanmayı hedeflediğim için izin verde biraz otomasyon yapayım, yoksa 10 hesabıda tek tek elle yetiştirip büyütmek imkansız. -
Aslında daha başka oyunlar için emek versem daha çok kazanılabilirim sanırım, şu an sıfırdan örneğin 8. Seviye bir köye 24 saat sürekli bilgisayar oynasa ne kadar sürede gelinir tam kestiremiyorum ama öyle bir köyü ucuz fiyata satıp sürümden kazanabilirim diye tahmin ediyorum. O yüzden en azından bilgisayarın 10 hesapla aynı anda oynayabilmesi lazım. Bizimkide biraz çiçek yetiştiriciliği gibi olacak, çiçeklerimiz olunca satıcaz inşallah. Ama öncesinde 1 aylık süre içinde bir notebook almam lazım. Bir tane belirledim Msi GL 6QF idi sanırım 32 gb ram ddr4 desteği ve gtx960m ekran kartı ve çift fan soğutma mevcut, fiyatıda 4000 gibi. İnşallah yeter diyorum ama emin değilim, o yüzden buraya yazdım belki böyle çoklu köy ile bilgisayarında oynayan vardır diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen walla bıktım fakirlikten , hep yeni fikirler peşindeyim, otomasyonu her alanda çok seviyorum, işyerindede aylarca manuel girilecek verileri 1 ay gibi sürede otomasyonla girip geri kalan zamanda da rahat rahat oturuyorum. Uzaktan eğitimle bilgisayar programcılığınıda bitirdim, bakalım yapacak çok projem var android markette.
Bot olayı basit, hem bilgisayarda kullanılan türlerini hemde telefonda otomatik oynayan türlerini öğrendim, şimdiye kadar virüslü olanına denk gelmedim. -
Yapilan guncellemeler sonrasi bit kullanilmasinin tespit edilmesi halinde hesaplarin suresiz iptal edilecegi soyleniyordu. Hala sorunsuz bit kullanan var mi ?
En son cep telefonunda xmod programını kullananlar banlanıyordu, pc de oynanan botların insan saldırısı at seçenekleri var o zaman insana çok yakın oynuyorlar o yüzden oynama tarzı ile tespit edilemiyor şu an, botun açık kalma süresi falan herşeyi ayarlıyor bot. -
-
Golem ve pekkayı veya valkyrieyi geliştimediğin sürece çok fazla birşey bekleme.Öncelikle askerlerini geliştirmeye çalış.Kupanı düşürürsen zor da olsa bulacağın ölü köylerden ganimet toplayabilirsin. -
Hero bina tuzak herşeyi ile tamamlanmış bir th10 kaç günde herşeyi ile tamam th11 olur arkadaşlar? Th11 kaç gün sürüyor herşeyiyle yani? 5 işçi ilk birlikte.
Beyler duvarlarım çok geride kaldı th8'im az kaldı th9 a geçmeme 1-2 haftaya geçecek düzeye gelirim de duvarlar 5-6 seviye ne yapmalıyım sizce bırakmıştım oyunu da oynamak istiyorum ama duvarları gördükçe ağlıyorum -
forumun klanı var mı acaba çok merak ediyorum.. 150 lvl efsaneyim. ( CR7) -
Vardı fakat birkaç yıl önce dağıldı, uzun bir süredir Gün ve bende oynamıyoruz ilgilenecek kimse olmadığı için klan kaldı öylece sanırım.
Link burada. -
Th 8 im. Biniciyi sonuna kadar yukseltmeme gerek varmı? İş görüyor mu.
Kralice yürüyüşüne kac seviyede baslanir? koy fullemek falan degil amacım kara iksir calmak. kralicem 15 oluyor.
th9 da ks lerde golem binici büyücü bazen kullanma şansın olur yükselt bence köye göre artık asker seçimi değişebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 19 Ağustos 2016; 23:25:17 > -
105 level hesabim ilgilenen olursa bana mesaj atabilir
gittiği yere kadar yükselt. th8 de özellikle kslerde çok iş görür. -
quote:
Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman
Kralice yürüyüşüne kac seviyede baslanir? koy fullemek falan degil amacım kara iksir calmak. kralicem 15 oluyor.
th kaç bilmiyorum ama kraliçe yürüyüşü kara iksir için bence uygun değil.. Dev okçu ve deadbase arayacaksın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X