Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
175.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laboratuvar yukselmesi yapınca asker veya büyü yükseltmesi devam ediyor hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veyso04 V kullanıcısına yanıt
    bluestack i guncelle veya kaldır programı yeniden indir

• Kralrep kullanıcısına yanıt
    link verir misin sana zahmet hangısını ındırcem bılmıom :)
  • cadıyı yukseltmete deger mi? th9 um cadı nerf yemişti sanırım valkriyei ön plana çıkarmak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

cadıyı yukseltmete deger mi? th9 um cadı nerf yemişti sanırım valkriyei ön plana çıkarmak için.

ben th9 da maxlamistim ama kullanmiyorum. eger klan savasi veya normal savasta kullanmayacaksan boş yere basmana gerek yok.
  • -Tsukuyomi kullanıcısına yanıt
    hesabi takas etmeyi dusunuyorumda,olmasada olur mu suan onu sordum. mesela domuz eskide populerdi simdi cok az kişi kullaniyor illede son seviye olmasina gerek yok bence. gerekli seyleri basmayi planliyorum.

• -Tsukuyomi kullanıcısına yanıt
    hocam birde seviye atlamak için sürekli asker atan bi klan vardiya onun tagını biliyor musun. bulamadim da bi türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

hocam birde seviye atlamak için sürekli asker atan bi klan vardiya onun tagını biliyor musun. bulamadim da bi türlü.

forumdaki klanları pek takip etmiyorum doğrusu. çünkü çok gereksiz nedenlerden çocukça atıyorlar klandan. onun yerine manuel klan arayarak 40-45 kişilik klanlara gir derim. öte yandan dediğin doğru. çokta gerek yok domuzmuş bilmemneymiş yükseltmeye. klan savaşlarında pek kullanılmıyo artık.
  • Merhabalar, kod ile alınan köy mail hesabına bağlanabilir mi? Ve kod ile alınan köyün güvenlik açığı var mıdır? Bu 2 sorunun cevabını verebilecek var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

• Arkadaşlar 100 lvl üstü sağlam arkadaşlar varsa izmarit klanına gelebilir. Benim nickim NightHunter liderin nicki pope, bilginiz olsun

• 1 aydir sağlam aile klani bulamadim. Hep savasirim kalici olacagim klan arıyorum. Varsa özelden görüşüp birkac arkadaşla katilacaz.

• Sizce pekkayı 2 mi yapayım yoksa öfke büyüsünü 5 mi yapayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonpirate

Sizce pekkayı 2 mi yapayım yoksa öfke büyüsünü 5 mi yapayım

önce öfkeyi bas derim. klan savaşı dışında da lazım olur her halukarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Emin olmak için soruyorum, daha önce hiç denemedim;

Laboratuvarda asker ya da büyü yükseltmesi yaparken Laboratuvar yükseltmesi yapsak asker ya da büyü için yapılan yükseltme de devam eder mi?

Evet hocam devam ediyor

• Pekka yi baş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: asaletsizatlet

1 aydir sağlam aile klani bulamadim. Hep savasirim kalici olacagim klan arıyorum. Varsa özelden görüşüp birkac arkadaşla katilacaz.

Hocam benim klan tanıdık hep akrabalar felan hemde 8.lvl klan gelmek istermisin kaç lvl sin?

• quote:

Orijinalden alıntı: mhg68

quote:

1 aydir sağlam aile klani bulamadim. Hep savasirim kalici olacagim klan arıyorum. Varsa özelden görüşüp birkac arkadaşla katilacaz.

Hocam benim klan tanıdık hep akrabalar felan hemde 8.lvl klan gelmek istermisin kaç lvl sin?

Bir arkadaş aracılığıyla buldum hocam sağolun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhg68

quote:

Bir arkadaş aracılığıyla buldum hocam sağolun.

Ne demek

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

Arkadaşlar 100 lvl üstü sağlam arkadaşlar varsa izmarit klanına gelebilir. Benim nickim NightHunter liderin nicki pope, bilginiz olsun

Hocam 102 lvl im 9.belediye binası yer varsa klanda geleyim.

• Şu oyunu 100 level üzeripte sıkılmadan oynayan varsa tebrik ediyorum, 3 ay önce telefondan kaldırdım aklımın en uç köşesine bile gelmiyor
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.