Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
175.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Yok hocam para harcamadım demişsinizde 2 k gem var ondan sordum

bendede 2kdan fazla gem var ve 5 de insaatci herhangi bir para harcamadim. oyunun basindan beri sabırla kasmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • weritaserumok kullanıcısına yanıt
    aynen ya millet nerdeyse 1 senede benim 3 senelik köye yetişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Yok hocam para harcamadım demişsinizde 2 k gem var ondan sordum

bendede 2kdan fazla gem var ve 5 de insaatci herhangi bir para harcamadim. oyunun basindan beri sabırla kasmak lazım

bu kadar cok yesil tasimin olmasinin sebebi gereksiz harcama yapmadim bugune kadar. ozel gunlerde veya buyuk guncelleme sonralari 1 haftalik 1 gem etkinlikleri disinda yesil tas harcamiyorum hic.

• Merhaba arkadaşlar
    oyuna güncelleme geldi fakat ben güncelleyemiyorum oyunu silip tekrardan kurmak istedim fakat indirme bekleniyor ekranında bekliyo ne yapmalıyım

• arkadaşlar hesap fiyatları yada satışı hakkında bilgisi olan biri pm atabilir mi elimde 127 level bir hesap var para eder mi acaba ? baya bir emek var sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufan erkul

Merhaba arkadaşlar
    oyuna güncelleme geldi fakat ben güncelleyemiyorum oyunu silip tekrardan kurmak istedim fakat indirme bekleniyor ekranında bekliyo ne yapmalıyım

telefona res at sonra tekrar kurmayi dene.
  • Arkadaşlar farkettiğim bir olayı söyleyeyim sizlere. Ağaç, çalı vb. Bunlar çıktığında hemen toplayınca daha çok elmas veriyor ve daha çabuk yeniden çıkıyorlar.

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    hiç taş satın almadım, 5işçim var şuan ''2800'' taşım var,1300 taş harcamıştım bi şeyi bitirmiştim yada basmıştım hatırlamıyorum, onun üstüne birde 200-300lerde taşlar verip kral kraliçe bitirdim ksde kullanmak için kışla hızlandırması sadece 1 taşa düştüğünde kullandım maden hızlandırmasıda 1 taşa düşünce kullandım hiç taş almadan 5işçi üstüne birde 5000 belkide 6000 taşım olabilirdi harcamasam
  • Merhaba,
    Hesapların satışıyla alakalı bilgisi olan var mı?
    Elimde bi hesap var yüksek seviye, satmayı düşünüyorum.
  • Merhaba
    Hesapların satışı ile alakalı bilgisi olan var mı?
    Elimde yüksek seviye hesap var satıcam.
  • Gmail hesabim var ama android telefona bağlı 102 level, onu nası iPhone uma bağlıyabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Gmail hesabim var ama android telefona bağlı 102 level, onu nası iPhone uma bağlıyabilirim?

iphone una aynı gmail hesabini ekleyip oyunda iken gmailin bagladiginda ona da otomatik gelecektir.
  • Dekorasyon alınca gem türü şeyler çalılardan falan daha mı çok çıkıyor ? Youtubeda böyle videolar var yeni başladım pek bilmiyorum bu arada en hızlı gem nasıl kasarım

• -Tsukuyomi kullanıcısına yanıt
    Nasıl ekleyeceğim ve nereye;(

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner
    Dekorasyon alınca gem türü şeyler çalılardan falan daha mı çok çıkıyor ? Youtubeda böyle videolar var yeni başladım pek bilmiyorum bu arada en hızlı gem nasıl kasarım

hızlı gem kasmak için 1 taş etkinlikleri dışında hiç bir şekilde gemlerini gereksiz yere harcama. bunun dışında yapabileceğin en iyi yol çalı gibi çöpler çıktıkça biriktirmeden at ki devamlı olarak çıksın.

quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien
    Nasıl ekleyeceğim ve nereye;(

iphone da hesap nasıl ekleniyor bilmiyorum. eğer bilmiyorsan youtube dan bakabilirsin iphone a hesap ekleme işlemini, zor değil.
  • Son güncellemeden sonra Orduya genel bakış penceresinde sağa sola gidip kışla ve büyüler arası gezerken grafikler pencere dışına taşarak geçiş yapıyor halen düzeltmediler.

• Mucadele isini hic begenmedim. Bebelere oyun çıktı

• Bence çok faydalı mücadele tabii arada 8 binaların 11 lere dalma hevesi olmasa iyi olcak

• O zaman ben de isterim 1milyon tas eger bir mahzuru yoksa abiller

• Haroeris kullanıcısına yanıt
    Clash of clans son guncellemede mesaj seyı asagıya aldı bu mobılden yazı yazabılıyoruz ancak bluestacksden yazı yazlımmıyor yardım et
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.