Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herolar 10 seviyeye geçerken bile önemli ben olsam toplamları 70 olmadan geçmem.
  • 2 hero nun max seviye topalmı 80 zaten 70 cok yuksek bir rakam degil mi ?
  • iphonedan androide gectigimizde oyunu tasıayabilir miyiz ? Yada nasıl tasırız _?
  • Arkadaşlar android telefonun ekranı kırılınca yaptırmak istemedim. Dolayısıyla oyunu açamıyorum.
    Yeni 6s aldım, bu cihazda eski oyunumu nasıl açabilirim.
    Varmıdır bir yolu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

Arkadaşlar android telefonun ekranı kırılınca yaptırmak istemedim. Dolayısıyla oyunu açamıyorum.
    Yeni 6s aldım, bu cihazda eski oyunumu nasıl açabilirim.
    Varmıdır bir yolu?

Sorunu çözdüm. İhtiyacı olan için nasıl yaptığımı yazayım.

Arkadaşımın android cihazına kendi gmail hesabımı ekleyip clash of clans ayarlarından kendi hesabımı açtım ve köyüm yüklendi.
    Daha sonra coc ayarlardan başka bir cihaza bağla deyip, bu eski cihaz diye ilerleyince 2dk içierisinde girilmesi gereken bir kod veriyor.
    Bu kodu iphone cihazımdaki coc ayarlarından başka bir cihaza bağlan deyince kodu buraya giriyoruz. (Tabi öncelikle iphoneda gamecenter hesabı açıyoruz.)
    Ve oyun yüklenmiş oluyor.
  • Arkadaşlar Hesap alıcağım ama gmail de veremiyor her yerde filan kayıtlı. Benim sorum : cihazı bağla seçeneğinden hesap devredilir mi devralsam sonra aldığım kişi bu hesaba giris yapabilir mi. Aldiktan sonra gmail sifresini degistirsem ise yarar mı ? yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralrep

Arkadaşlar Hesap alıcağım ama gmail de veremiyor her yerde filan kayıtlı. Benim sorum : cihazı bağla seçeneğinden hesap devredilir mi devralsam sonra aldığım kişi bu hesaba giris yapabilir mi. Aldiktan sonra gmail sifresini degistirsem ise yarar mı ? yardımcı olursanız sevinirim.

ilk olarak hesabi "cihaza bağla" ile sana aktaracaksa bir sorun olacağını sanmam. ben hiç bir zaman karşı tarafa güvenmem açıkçası. kimin ne yapacağı belli olmaz böyle hesap satma işlerinde. yeni aktaracağın gmailin saglam olması gerek. telefon ile doğrulama vesaire koy gmailine.
  • -Tsukuyomi kullanıcısına yanıt
    Arkadasa guveniyorum konustuk baya bi de iyi bir klan aldim liderliği verdi şimdi de hesabi kaldi onu vericek. Ama olmassa parani veriyim diyor bende kabul etmek istemiyorum cunku klani aldim ve hesap da iyi olur.

Bunu unutmusum soylemeyi Yani andoroid den andoroid olucak tasima. Yani eger cihazı baglama dan tasima olursa ilk sahibi sonradan bağlanma şansı var mı. Taşıdıktan sonra Bende gmail hesabının şifresini değiştiririm ama çare olur mu ki. yani bu oyun iki farklı gmail e mi bağlı olucak yoksa sadece o telden mi giriceğim.

Yani o kadar soru var ki misal
    bluestacks dan oynayabilirmiyim veya baska telefonlarda.

Çok da soru sordum başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 28 Nisan 2016; 18:15:46 >
  • Merhaba ben bluestacks altından arkadaşımın hesabına girdim bundan haberi yok,girdiğimi bir şekilde anlayabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

Merhaba ben bluestacks altından arkadaşımın hesabına girdim bundan haberi yok,girdiğimi bir şekilde anlayabilir mi

o oyundayken sen girmeye kalkarsan karsi tarafa bildirim gidiyor. koyunuze baska bir cihazdan baglaniliyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tsukuyomi

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

Merhaba ben bluestacks altından arkadaşımın hesabına girdim bundan haberi yok,girdiğimi bir şekilde anlayabilir mi

o oyundayken sen girmeye kalkarsan karsi tarafa bildirim gidiyor. koyunuze baska bir cihazdan baglaniliyor diye

teşekürler
  • Th10 savunma bitti.

Kral Kraliçe ikisi de 25

Duvarların 150 si 10.seviye 125 i 9.seviye

Ne dersiniz basayım mı 11 e ?
  • SağlamKullanıcı S kullanıcısına yanıt
    köy gmaile bağlı ise bağlantı koparılamaz o gmaile başka köy yazılamaz yanlışın var ''1 level hesabi benim asıl hesabımın ustune yazdı.'' demişsin böyle birşey imkansız...
  • darkness12 kullanıcısına yanıt
    bugun th11 oldum, kral kraliçe 40 duvarların hepsi 10.sv, depolar doldu boşa gitmesin diye 4tanede 11sv duvar bastım daha basma yolun uzun
  • -Tsukuyomi kullanıcısına yanıt
    köyün gmailini bluestack'a ekliyorsun ya mail gidiyor ''şu cihazdan hesabınıza giriş yapıldı turkey,ıstanbul'' diyor
  • Kralrep kullanıcısına yanıt
    anroidden androide aktarma diye birşey yok
    ios yani game centerden game centere aktarma diye birşeyde yok
    aktarma işlemi gmailden game centere yada game centerden gmaile yapılır, kod ile yapılır, 1 kere aktarma hakkı var, aktarma sonrası hem gmail hemde iosdan köye giriş yapılabilir, tabiki aynı anda ikisinden giremessin birini atar
    gmail bağlı köyü taşımak cihaza gmail girişi yaparak köyü açmaktır aynı şey game center (ios) içinde böyledir, ios biraz karışıktır cihazı sıfırlamak gerekiyo yeni köy açmak için kullanmadıgımdan bilemiyorum fazla bilgim yok atladıgım bırsey varsa sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45cagdas45 -- 1 Mayıs 2016; 18:10:07 >
  • Kralrep kullanıcısına yanıt
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45cagdas45 -- 1 Mayıs 2016; 14:58:47 >
  • 45cagdas45 4 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam. benim gibi bu konuları arayan çok soru ve cevaplarıyla beraber bir konuda toparlansaydı iyi olurdu

• th 9 köy aldım. sonra aldığım kişi gmail değişikliği için başvurdu . sonra yeni taşıyacağımız gmail için beklemedeyken ben de yeni (yani taşınılacak olan gmail hesabıyla) gmail ile oyuna girip köy açtım . sonra th9 luk köy taşındı diye mesaj gelmiş diğer arkadaşa bana haber verdi . ben de th9 un taşınılan gmail ile oyuna giriyorum fakat köy yok ortada.
    Benim açtığım köy yükleniyor beledıye bınası 2 mı 3 muydu neydı o yükleniyor.
    mesaj attım bana destekten taşınmış zaten diye mesaj geldi.
    ya verileri temizle filan dedim oyunun giriyorum yine th9 luk köy yok anlayacağınız köy gitti bunu nasıl yapıcağız.

şu an gmail de iki köy var heralde benim açtığım ve ondan sonra taşınılan köy . taşınılan köy e ulaşamıyorum . böyle olcağını bilseydim oyuna girip köy açmazdım. bunu çözmek için yol var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 6 Mayıs 2016; 17:52:46 >
  • bugün oyuna girdiğimde hesaba bağlan seçeneği çıktı..mail adresimi seçtiğimde oyuncu kimliğini yazın diye bi ekran geldi...(kendi uydurduğu isimler var) bu ne ola ki?sizde de oldu mu..?
    oraya bi kimlik girmeden hesabımı bağlayamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.