Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burock76

quote:

Orijinalden alıntı: tufan erkul

quote:

Merhaba arkadaşlar
    köyüm yeni th10 oldu savaşlarda dev iş yapmıyo savaşlar için en mantıklı ordu ve büyüler hangileri

Konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar

Kullandığın kombinasyonu ve asker levellarını yazarsan daha rahat yardımcı olurum.

Normalde 28 dev kalanı okçu klan kalesindede büyücü oluyo
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar
    köyüm yeni th10 oldu savaşlarda dev iş yapmıyo savaşlar için en mantıklı ordu ve büyüler hangileri

Kullandığın kombinasyonu ve asker levellarını yazarsan daha rahat yardımcı olurum.

Nacizane tavsiyem hemen devini 7 yap ve kraliçeni yükselt çok daha rahat edersin.Bence kullandığın dev sayısı çok fazla muhtemelen saldırılarında sadece devler ayakta kalıyor diğerleri ölüyordur.Dev sayısını 16-18 civarına düşürüp onun yerine büyücü kullanman daha sağlıklı olur.Sağlam köylerde ben dev büyücü pekka yapıyorum,bazende dev büyücü binici kullanıyorum.
    Kupa aralığınıda 900 civarında tutarsan ganimet bulursun ama saldırıda yersin.Ben 1800 civarında mutluyum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkanozcan80

TH8'e yeni geçtim, ganimet problemi var. Maksimum ganimet için kupa araığı tavsiyesi alabilir miyim? Ayrıca ganimet için nasıl bir ordu önerirsiniz? Ben şu anda 8 duvarcı, 30 okçu, gerisi goblin şeklinde yapıyorum genelde. TH7'de işe yarıyordu bu düzen 1000-1200 kupada. Fakat TH8'e geçince patladık :)

Th8 için sadece goblin zor olur tabi Bizim th8 ler genelde 1500-1700 arası güzel ganimet buluyorlar.Çok düşük maliyetli Ordu kuracaksan barbar ve okçularla kurmanı tavsiye ederim.

Çok teşekkürler, kupayı yükseltip bir bakayım 1500-1700 aralığında. Okçu barbar olayına hiç ısınamadım ama tekrar denemekte fayda var :)

• 50 barbar 20 okçu 2 dev + klan 2 dev ile th4 harika işler başardım. savunmaları fulledim ve th5 e geçiş yaptım 2 gün sonra th5im. nasıl bir saldırı önerirsiniz th5 için?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

Nacizane tavsiyem hemen devini 7 yap ve kraliçeni yükselt çok daha rahat edersin.Bence kullandığın dev sayısı çok fazla muhtemelen saldırılarında sadece devler ayakta kalıyor diğerleri ölüyordur.Dev sayısını 16-18 civarına düşürüp onun yerine büyücü kullanman daha sağlıklı olur.Sağlam köylerde ben dev büyücü pekka yapıyorum,bazende dev büyücü binici kullanıyorum.
    Kupa aralığınıda 900 civarında tutarsan ganimet bulursun ama saldırıda yersin.Ben 1800 civarında mutluyum

Aslında th9 ganimet lazımsa altın ve iksir madenlerinden iyi ganimet toplanıyodu th10 da öyle bir durum yok galiba yada bana denk gelmedi :)
    savaşlarda kullandığın ordu ve büyüleri adetleri ile yazarsan sevinirim aynılarını bende deniyeyim
    birde devler cehennem kulelerine hiç dayanamıyolar ona nasıl çözüm bulmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar

Aslında th9 ganimet lazımsa altın ve iksir madenlerinden iyi ganimet toplanıyodu th10 da öyle bir durum yok galiba yada bana denk gelmedi :)
    savaşlarda kullandığın ordu ve büyüleri adetleri ile yazarsan sevinirim aynılarını bende deniyeyim
    birde devler cehennem kulelerine hiç dayanamıyolar ona nasıl çözüm bulmak lazım

Ölü köyler maalesef :) Ancak geceleri bulabilirsiniz.Bu aralar genelde dev büyücü binici şifacı kullanıyorum maliyet biraz yüksek ama ganimet fazla olan köylere giriyorum.Kaleyle beraber 12 dev 4 şifacı 14 büyücü 20 binici.Klan savaşları içinde alıştırma oluyor büyüde 3 iyileştirme 1 öfke 1 dondurma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burock76 -- 29 Mart 2016; 12:28:42 >

• Merhaba, Coc hesabımı google play oyunlara bağlamamıştım. Şimdi bağlamaya çalıştığımda gmail seçme bölümünden gmail'imi seçiyorum önceden açtığım bir hesap gözüküyor. Köy yüklensin mi diye soruyor. Hayır diyince de bağlanmıyor.
    Yeni gmail hesabı açtım. Yeni hesaba bağlamaya çalışıncada ekranda yuvarlak işaret dönüyor menüden çıkıyor yukarıda google play oyunlar'daki kullanıcı adım yazıyor ama yine google hesabıma bağlanmıyor. İnternetten biraz baktım bir çözüm bulamadım. Ne yapmam lazım hesabımın google'a bağlanması için ? Yardım ederseniz sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar oyunda daha yeniyim 29. seviyeyim
    biraz taşım birikti harcamadım inşaatçı alabiliyorum 3. inşaatçıyı almalı mıyım bir de taşlarla inşaatçı mı alınmalı nereye harcanmalı?
    belediye binası 5. seviye nasıl bir dizilim yapmalıyım? öneri verir misiniz hangi sitenin dizilimleri iyidir hangi videodaki gibi yapmalıyım. YARDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: chocuk11

Merhaba arkadaşlar oyunda daha yeniyim 29. seviyeyim
    biraz taşım birikti harcamadım inşaatçı alabiliyorum 3. inşaatçıyı almalı mıyım bir de taşlarla inşaatçı mı alınmalı nereye harcanmalı?
    belediye binası 5. seviye nasıl bir dizilim yapmalıyım? öneri verir misiniz hangi sitenin dizilimleri iyidir hangi videodaki gibi yapmalıyım. YARDIM

taşı inşaatçı hariç harcama derim. fazla yapılacak bir şey yok çünkü taşla.

düzen olarak defence, hybrid, farming var. ona göre araştırıp seçebilirsin.

belediye binası 5 yaptım bugün bi kaç haftaya fullerim her şeyi sonra th6 geçerim muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 31 Mart 2016; 11:30:02 >

• if you have any problem about clash of clans visit here.....http://apkprofessor.com/applications/clash-of-clans-apk-latest-version-free-download/
  • taşların değerini bilin gereksiz harcamayın, kafanızı vurursunuz sonra duvarlara.
  • Beyler ölü köy yok yaw
    Lwl 82 th9 kupa 1800lerde

• th 6 ya geç sonra her şey full olana kadar th 7 ye geçmeyin duvarlar önemli onları da son seviyeye getirin ileride çok sıkıntı çıkar yoksa.

th 5 için 12 dev 4 duvar kırıcı okçu barbar + klan kalesi askerleri ile kendi seviyenizdeki köyleri alırsınız duvarları kırmak çok önemli büyücü kulesi ve havan topuna dikkat etmek lazım havan attıktan sonra duvar kırıcıları yolla. th 6 ya geçtikten sonra ilk işin laboratuvarı basmak olsun sonra devi bas ordu kamplarınıda aradan çıkarabilirsin başta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 31 Mart 2016; 20:38:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

th 6 ya geç sonra her şey full olana kadar th 7 ye geçmeyin duvarlar önemli onları da son seviyeye getirin ileride çok sıkıntı çıkar yoksa.

th 5 için 12 dev 4 duvar kırıcı okçu barbar + klan kalesi askerleri ile kendi seviyenizdeki köyleri alırsınız duvarları kırmak çok önemli büyücü kulesi ve havan topuna dikkat etmek lazım havan attıktan sonra duvar kırıcıları yolla. th 6 ya geçtikten sonra ilk işin laboratuvarı basmak olsun sonra devi bas ordu kamplarınıda aradan çıkarabilirsin başta.

teşekkürler yazınız için. laboratuvara çok önem veriyorum ve duvarları son seviye yapmadan asla belediye binası basmayı düşünmüyorum. iksir konusunu ne yapayım sizce? büyü fabrikasını inşa ediyorum şu an yarın sabah bitecek inşası.

• İnternet bağlantım olduğu halde clash of clansa giremiyorum. Mobil veriden girebiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzkhrmn12

İnternet bağlantım olduğu halde clash of clansa giremiyorum. Mobil veriden girebiliyorum.

Zaman zaman oluyor ama bendede wifiaçıp kapayınca düzeliyor.

• Merhabalar,
    Ben th7'den th8'e geçiyorum da savunmam, ordum full. Ancak 2 tane kışla 9 seviye gerisi 7 ve 6. Bide madenler- toplayıcılar da duruyor. Belediyeyi basalı 5 gün oldu 3 gün sonra th8 olucam sizce iptal etmeli miyim ?

Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goodmt2

Merhabalar,
    Ben th7'den th8'e geçiyorum da savunmam, ordum full. Ancak 2 tane kışla 9 seviye gerisi 7 ve 6. Bide madenler- toplayıcılar da duruyor. Belediyeyi basalı 5 gün oldu 3 gün sonra th8 olucam sizce iptal etmeli miyim ?

Şimdiden teşekkürler.

Kışlalarinin düşük olması çok önemli değil. Ilerde bos işçi olduğunda basarsin sıkıntı olmaz iptal etme yukseltmeni

• Genelde 15-20 dk kullanıyorum ama sürekli başka dil kullansam sıkıntı olur mu? Ban yeme, hesabın dondurulması vb..

1 soru daha. Klan geliştirmek kolay mı? Klan satanlar gördüm o yüzden soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5888A84FC -- 16 Nisan 2016; 19:56:11 >
  • Seviye 10 dan 11 e gecmedne once olmazsa olmazlar nelerdir? Hero toplamları kac olunca gecmeliyiz ?
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.