Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serssseri

quote:

Orijinalden alıntı: qqEagless

Bisey soracam sizce öfke büyüsünü 2. seviyeye mi basam yoksa ejderi mi 2. seviyeye basam? Simdiden teşekürler...

ejder

Cevabınız icin tesekkurler ozmn 2 milyon biriktirip bascam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Th 9 100 Lira civarı güvendiginiz bi satıcı varsa köy satın almak istiyorum yardım pls

• th 8 var 50 lira ya verem
  • Arkadaşlar merhaba size hesap ile ilgili bir soru sorucaktım. Baya teknik bilgili arkadaşlar var aramızda.

Telefon değiştirmeyi düşünüyorum. iphone geçicem yani ios sisteme.

Ezelden beri android kullanıyorum.

Clash of clans hesabımı şuan hem telefonumda , hem android tabletimde hemde pc de bluestack ile oynuyorum.

Hesabımı daha önce hiç taşımadım ilk hakkım duruyor.

iphone geçip hesabımı bu yeni alacağım cihaza taşırsam eğer , önceki sistemim gibi aynı hesabımı hem android tabletimden hemde pc de bluestack üzerinden oynayabilecek miyim ?

Telefon değiştirme kriterim tamamen bunun üzerine kurulu şuan.

İnternette bişeyler okudum ama tam emin olamadım , beynim almadı daha fazla.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  • Enesek nasıl yaptın android oyununu. Anlatır mısın rica etsem.
  • Telefonumda oynadığım clash i Tabletime geçirmek istiyorum nasıl yapacağım tam olarak bilmiyorum. Köy silinir diye korkuyorum. telefon ios tablet android. yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
  • Ayarlarda bir cihaza bağla seçeneği var, buradan yapabilirsin.
  • Bazen koyunuze ... Tarafindan baskin yapldi diyor koyu aciyorum bakiyorum baskin falan yapilmamis bu nedeni ney?

• Aslinda bazi sorular ilk mesaja alinsaydi iyiydi.
    Benim sorum Baska bir hesabi aldigimizda gmail i girdikten sonra clash i actigimizda o hesaba baglanmış mı oluyor başka bir işlem yapmamız gerekli mi ?

• arkadaşlar andorid de hesaplarım arası geçiş yapamıyorum dün den beri genel bir sorun mu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedenet

arkadaşlar andorid de hesaplarım arası geçiş yapamıyorum dün den beri genel bir sorun mu bu?

aynı sorun bende de var, boom beach hesaplarım arasında da geçiş yapılmıyor. Supercell e ticket attım sorunun google'dan kaynaklandığını söylediler. Ne zaman çözülür diye süre vermediler

Edit: Sorun Google Play Oyunlar'a gelen son güncellemeden kaynaklanıyor. Güncellemeyi kaldırıp eski bir versiyonunu yüklerseniz sorun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendivli -- 24 Şubat 2016; 22:40:27 >
  • dedenet D kullanıcısına yanıt
    Bende yaşıyorum bu sorunu

• Bende de aynı sorun var google playi nasıl eski haline getirecez yapan biri yardımcı olabilir mi
  • google play oyunlar sorununu çözbilen oldu mu ben hala giremiyorum 2. hesaba
  • Bu hesap sizce ne kadar eder. Ciddi alıcılar varsa pm atabilir. Okuldan dolayı bakamıyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

google play oyunlar sorununu çözbilen oldu mu ben hala giremiyorum 2. hesaba

Ayarlardan gelişmiş ayarlara gir. Uygulamalara gir. Açılan ekranın üst sekmesinden tümü yap. Uygulamalar arasında google hesap yöneticisini seç. Alanı yönet de . En sonda verileri temizle dersen. Sorun çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Bazen koyunuze ... Tarafindan baskin yapldi diyor koyu aciyorum bakiyorum baskin falan yapilmamis bu nedeni ney?

Cihazınıza başka bir hesap eklidir. Öteki hesapa gelen saldırıları da bildirim olarak size gösterir. 2. Hesaba geçiş yaparsınız saldırının o hesaba yapıldıgını göreceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: nizipliyim

quote:

Orijinalden alıntı: mcht38

Bazen koyunuze ... Tarafindan baskin yapldi diyor koyu aciyorum bakiyorum baskin falan yapilmamis bu nedeni ney?

Cihazınıza başka bir hesap eklidir. Öteki hesapa gelen saldırıları da bildirim olarak size gösterir. 2. Hesaba geçiş yaparsınız saldırının o hesaba yapıldıgını göreceksiniz

Cok tesekkur ederim dogru diger hesaplarda var

• arkadaşlar oyuna ara vermiştim belediye binam dışardaydı 10 saatlik falan kalkan almak için, artık 20dk lık kalkan veriyor bende belediye binamı içeri aldım, artıık uzun süreli kalkan almanın bir yolu yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

arkadaşlar oyuna ara vermiştim belediye binam dışardaydı 10 saatlik falan kalkan almak için, artık 20dk lık kalkan veriyor bende belediye binamı içeri aldım, artıık uzun süreli kalkan almanın bir yolu yok mu ?

Maalesef yeni gelen güncellemeyle dışarıya koyulan belediyeden 10 saatlik kalkan devri kapandı. Uzun kalkan için sana güçlü bir saldırı yapılması lazım. Belediyeden ancak 30 dakikalık falan alınıyor

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.