Playstation 5 kulaklık sorunu
Merhaba
PlayStation 5, ps4 gibi değil. Kulaklık bağlamakta zorluk çekiyorum. Elimde samsung buds kulak içi kulaklık var. Playstationa bağlayamıyorum. Görmüyor.
Tvye bağlıyorum fakat hem tvden hem kulaklıktan ses geliyor. Oyun içi konuşmalarda joystick den geliyor.
Çözemiyorum bu durumu. 3-4 bin tl de vermek istemiyorum
Çözümü var mı acaba arkadaşlar
Merhaba.
Ankarada ikamet ediyorum. Plakam rastgele üç harfli verilen plakalardan. Ben bunu yine Ankara plaka fakat 06 ATA ile değiştirmek istiyorum örneğin.
İstanbul'daki kuzenime satış versem. Plaka 34e dönecek. Yine aynı zaman dilimi içinde tekrar satışı alsam. Bu sefer ayırttığım plakama geçiş yapacağım.
Peki sorum şu ;
1-Aracı satış verdikten sonra sigorta kasko düşecek. Bunu ekstra bir yere bildirmeye gerek var mı?
2- ilk plakamda ki mtvlerimin tamamı (normal ve ek) ödendi. her satış işleminden sonra bu mtvler sıfırlanacak mı?
Yoksa ötv ilk başta ödendiği için bu yeni plakalara gerek olmayacak mı?
Satış işlemi sırasında bir günlük sigorta yaptırma zorunluluğu var mı?
Samsung Qled İptv Uygulamalar hakkında
Arkadaşlar merhaba samsung tv kullanıp da düzgün bir iptv uygulaması kullanan var mı? Mağazada ip uygulaması oldukça kısıtlı ve çoğu da ücretli. Önereceğiniz kullandığınız uygulama var mı acaba
flash bellek çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar,
daha önce sorunsuz çalışan flash belleğime müzik yükledim. araca transmitter aracılığıyla taktım ama çalışmadı. büyük ihtimalle orada bir sorun oluştu ve artık usbyi okumuyor pc.
bu flash belleklerin bir tamir yöntemi veya bu işi yapan teknik servis var mı?
içinde önemli belgelerim vardı. leğim işlemi yaptırdım ama nafile.
Toyota Auris bu Kablo da ne?
Merhaba arkadaşlar,
Araç Toyota auris 2008 model comfort paket. Bu aracın üst torpidosunda şöyle bir kablo mevcut.
Nedir acaba bu kablo? Araçta usb aux Girişi de mevcut değil donusturucu olarak kullanma şansım var mıdır?
PUBG Mobile UC Almak İsteyen Varsa
Arkadaşlar bilindik bir perakande markette çalışıyorum. Kasada dikkatsizliğime gelip PUBG Mobile Uc kodu barkodu okutup işlemi onayladım. 250 Tl'lik bir ödeme yapmak zorunda kaldım. Masrafların çok olduğu bu zamanda açık söylemek gerekirse en azından 200 TL'sini kurtarabilmek adına bu kodu 200 Tl'ye vermek istiyorum. Bu oyunu oynayan veya yakın zamanda yükleme yapacak olan var ise hem ben ona hem de o bana yardımcı olabilir. Şimdiden teşekkürler
Karşılığı 2095 uc
1800-2500 TL arası telefon önerisi
Word'de cevabı görmek için tıkla butonu
Merhaba arkadaşlar,
word üzerinde birkaç soru hazırlayıp altlarına da cevabı görmek için tıkla gibi bir buton koymam mümkün mü? butona basıldığında cevap belirecek şekilde bir ayar söz konusu mu acaba?
Bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim
Turkcell TV+ tarzı uygulamalar
Merhaba arkadaşlar,
Okula yeni başlama evresindeki çocuklara hitap etmesi amacıyla eğitici bir kitap hazırlamak istiyorum. Fakat bu tür çalışma kitaplarının boyutu okuduğumuz kitapların/romanların bouyutundan daha büyük oluyor. Bir dergi gibi olacağı için bu çalışmayı hangi programdan yapmalıyım? World'den hazırladığım bir çalışmayı, matbaa baskıda boyutlandırabilir mi? Roman kitaplarının boyutunda değil de, dergi boyutlarında yapabilir mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 478
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 157.377 (Bu ay: 430)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 48 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic