1.8M sıfır araç önerisi

-
-
1905 lira Tucson Prime dizel otomatik. Giriş paket ama cam tavan, tüm güvenlik özellikleri, geniş bagaj, diz mesafesi, arka koltukların yatar pozisyona geçebilmesi, yeni makyajlanmış olması, ikinci elde rağbet görmesi sebebiyle tavsiye ederim.
Aile demişsiniz ki yan, perde hava yastıkları dahil, sürücü yolcu arası hava yastıkları bile var. Iihs güvenlik testlerinde top pick plus ödülü almış.
Sorunsuz, çok sıkışık trafik veya çok zorlamayla 4-5 sene sonra yarı otomatik şanzıman titreme, vuruntu yapabilir ama yetkili servis bakımlıysa aracınız kavramayı servis ücretsiz değiştiriyor.
Diğer seçenekler;
Corolla Cross, iç tasarım yavan, vergi yüksek, bagaj rakiplere göre küçük, farlar sene 2025'de full paket hariç halojen. Tüketim muhteşem iyi.
Qashqai: Mild hybrid denen ufak elektrikli motorlu paketler 1850 civarı, bence tasarım kötü, iç tasarım Skypack dahil zayıf, tüketim yüksek. Nissan yakın zamanda satılacak birilerine muhtemelen.
Honda Crv: Tam hybrid, tasarım ve kalite algısı yüksek. Ama rakiplerin C suv fiyatına B suv hadi olmadı B+ suv satmaya çalışıyor. Civic'in aksine ikinci eli zayıf. Civic'in bi kaç sene önceki C sütunu göçmesi genel sorununa yaklaşımları berbat. Bakımları inanılmaz pahalı.
Vag grubu: Mild hybrid, yüksek tüketim, gereksiz pahalı. İkinci eli nispeten iyi. Tasarım Kodiaq ve Tiguan'da bence iyi ama onlar da 2 milyon+ fiyatlara çıkıyor.
Citroën C5: Ekstrem konfor, bence tasarım çok kötü. Fransız sorunlarıyla muhtemel soru işaretleri.
Peugeot 3008: Yeni tasarım eskiye göre bence zayıf. Yeni şanzıman ve Mild hybrid 1.2 motorlar nispeten yeni olmasından ötürü olağan şüpheli, olası arızalarda baş ağrıtır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Önceliğimiz güvenlik, sorunsuzluk ve tüketim ise Corolla sedan hybrid çok çok iyi. Giriş paketinde bile inanılmaz güvenlik donanımı var, şerit takip, adaptif Cruise control, çarpışma engelleme, otomatik far asistanı. Şehiriçi aracı sıkıştırsanız dahi 5 litre üstüne çıkmaz tüketim. Aşırı sessiz, sokak aralarında yayalara duyması için korna çalmanız lazım. Şehirdışı zayıf atmosferik motor sebebiyle araç bağırıyor, tüketim artıyor. Ama tam bir şehiriçi aracı. Aile aracı.
Motor 1.8 olmasından ötürü vergisi rakiplere göre yüksek. Fakat tam bir aile arabası. İç tasarım ve kalitesi bence çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle Corolla derim fiyatı enson 1.370 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hrv hakkinda bir iki duzeltme yapayim, oncelikle su bakimlari.inanilmaz olaganustu pahalı lafi tamamen sehir efsanesi 6-7 bin lira su an hrv bakimlari diger markalarda da daha ucuza oldugunu sanmiyorum. Tek handikapi 10 binde bir olmasi.
İkinci eli zayif ta degil bu sene hondanin listelere giren tek arabasi. Gayet guzel satiyor.
Arac tam hibrid sehirici dur kalk trafikte 5 litre ile gezersiniz. Ve made in japan. Uretim kalitesi yuksek.
İc hacim olarak c segment bir arac sadece bagaji ufak malum bataryalar sebebi ile.
Hayirli gunler
Şu an piyasada en çok talep gören araçlar B SUV ler oluyor. B SUV ler arasında da T-ROC, Kamiq, 2008, Mokka gibi. 1.8'e sıfır 1.0 TSI Kamiq önerebilirim.
-
Peugeot grubu için 1.2 pure motor zincirin yağ içinde olmasından dolayı çok sıkıntılı olduğunu okuyorum her yerde. Gerçeklik payını bilemiyorum
çok fazla uzun yol yapmıyorsanız Togg da güzel bir seçenek olur. 1.930 en ful fiyatı ama 500 bin sıfır faiz 12 taksitli ödeme kampanyasıyla makul olur.
eviniz müstakil ise evde şarj ederek çok rahat edersiniz. bir deneyim merkezine gidip test etmenizi öneririm. zaten test ettikten sonra başka araç görmez gözünüz, araç 220 beygir ama elektrikten dolayı az yakmış oluyor.
evde şarj imkanınız yoksa ve sık sık uzun yol yapıyorsanız tavsiye edilmez. 2 ayda bir 400-500 km yol yapıyoruz ve memnunuz ama 800-1000km yol olsa üç defa şarj etmek gerekeceği için tavsiye etmezdim.
bir liste yapıp listenizdeki araçları test ederseniz togg en üstte kalacaktır muhtemelen.
tucson biraz fazla yakar ama piyasası var yine de.
piyasa arabası olsun derseniz Qashqai en yaygın olanı olabilir.
-
Merhaba. Aynı bütçe ile 2018 audi a4 sport 1.4 tfsi 150 beygir aldım.
Hatasız 95bin kmde.
İlla sıfır olsun demezseniz o bütçe için harika bir alternatiftir.
Aynı yaştaki Passatlardan daha uygundur.
Premium araca binmiş olursunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X