Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altın 2 yim.. 1 e çıkiimi beyler ölü köy durumu nasıl? Burda ort. 250k çıkıo 73 lwlim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Th9 olunca yeni 5 yıldız alınca gelen bonus düştü Th8de 120 iksir , altın , 200 kara veriyordu . Th9 olunca 100 bin altın iksir veriyor sadece . Bu niye böyle oldu
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Bonus miktarı bulunduğun lige göre veriliyor olması lazım lig falanmı düştün acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Th9 olunca yeni 5 yıldız alınca gelen bonus düştü Th8de 120 iksir , altın , 200 kara veriyordu . Th9 olunca 100 bin altın iksir veriyor sadece . Bu niye böyle oldu

Kupanıda Düşürmüş olabilirsin lige göre değişiyor diye biliyorum.

• Arkadaşlar acil bakar misiniz , valkyre gelistirmesinin bitmesine 5 gün kala labaratuvarida basmistim o da 5 gün sürüyordu , bugün lab.bitti valkyrenin de bitmesi gerekirken daha 4 günü varmış valkyrenin şok oldum . niye böyle oldu fikri olan var mi ? Daha öncede labda araştırma varken basmıştım labi hiç bi sorun olmamıştı

• quote:

Arkadaşlar acil bakar misiniz , valkyre gelistirmesinin bitmesine 5 gün kala labaratuvarida basmistim o da 5 gün sürüyordu , bugün lab.bitti valkyrenin de bitmesi gerekirken daha 4 günü varmış valkyrenin şok oldum . niye böyle oldu fikri olan var mi ? Daha öncede labda araştırma varken basmıştım labi hiç bi sorun olmamıştı

Hocam bı kapat ac cıhazı dıycem ama denemısındır tabıkıde eskıden ınsatta olsa bıle devam edıyodu onu degıstırmıslerdır guncelleme ıle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

quote:

Arkadaşlar acil bakar misiniz , valkyre gelistirmesinin bitmesine 5 gün kala labaratuvarida basmistim o da 5 gün sürüyordu , bugün lab.bitti valkyrenin de bitmesi gerekirken daha 4 günü varmış valkyrenin şok oldum . niye böyle oldu fikri olan var mi ? Daha öncede labda araştırma varken basmıştım labi hiç bi sorun olmamıştı

Hocam bı kapat ac cıhazı dıycem ama denemısındır tabıkıde eskıden ınsatta olsa bıle devam edıyodu onu degıstırmıslerdır guncelleme ıle

Hocam şuan 20 dk ya indi . Sürede bug olmuş sanırım şuan normal süresine indi düzeldi yani . Öyle olduğunu görünce iksiride kullanmıştım Aksiliğe bak ya

• Bu th9 araştırmaları neymiş böyle ya Herşey 6m istiyor nerdeyse O kadar iksiride harcadım ah ulan ah
  • Dostlar TH9 köyüm,tüm savunmalar full.Duvar,kahraman ve kupa kasıyorum.Ligim şampiyon 3.Yaklaşık 2 haftadır bu ligdeyim ama daha üstüne çıkamıyorum.Kendi dengim köy neredeyse gelmiyor.Hep TH10 köyler denk geliyor ve girdiğimde bir yıldız bile alamıyorum.Haliyle yerimde sayıyor,hatta geriye düşüyor ve ganimet kasamıyorum.Bana TH10 seviyesine nasıl saldıracağıma dair yol gösterecek var mı? TH9 lara golem,dev,büyücü ile giriyorum ama TH10 daki cehennem kuleleri devleri eritiyor resmen.Birlik tavsiyelerinizi bekliyorum ve olursa taktiğe dair youtube videosu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

quote:

Hocam şuan 20 dk ya indi . Sürede bug olmuş sanırım şuan normal süresine indi düzeldi yani . Öyle olduğunu görünce iksiride kullanmıştım Aksiliğe bak ya

Hocam bazen oluyo kafası 1-2 saatte yerıne gelıyo bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Dostlar TH9 köyüm,tüm savunmalar full.Duvar,kahraman ve kupa kasıyorum.Ligim şampiyon 3.Yaklaşık 2 haftadır bu ligdeyim ama daha üstüne çıkamıyorum.Kendi dengim köy neredeyse gelmiyor.Hep TH10 köyler denk geliyor ve girdiğimde bir yıldız bile alamıyorum.Haliyle yerimde sayıyor,hatta geriye düşüyor ve ganimet kasamıyorum.Bana TH10 seviyesine nasıl saldıracağıma dair yol gösterecek var mı? TH9 lara golem,dev,büyücü ile giriyorum ama TH10 daki cehennem kuleleri devleri eritiyor resmen.Birlik tavsiyelerinizi bekliyorum ve olursa taktiğe dair youtube videosu.

Th11 in geldiği bir önceki güncelleme notlarında şu anlama gelen bir açıklama vardır; bir alt seviye binaya sahip köylerle eşleşme oranı düşürülmüştür, parantez içinde şampiyon lig hariç diye de belirtilir. Yani şampiyonda ne çıkarsa bahtına.
    Th9 için ganimet altın gümüş ligdedir. Zaten son aşamaya gelene kadar herolar için 7 günde bir gereken kara iksir bu kupa seviyelerinde bulunur. 20 25 level herolara gereken miktarlar rahat toplanır. Daha üstü için en fazla 1 gün uzar....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Dostlar TH9 köyüm,tüm savunmalar full.Duvar,kahraman ve kupa kasıyorum.Ligim şampiyon 3.Yaklaşık 2 haftadır bu ligdeyim ama daha üstüne çıkamıyorum.Kendi dengim köy neredeyse gelmiyor.Hep TH10 köyler denk geliyor ve girdiğimde bir yıldız bile alamıyorum.Haliyle yerimde sayıyor,hatta geriye düşüyor ve ganimet kasamıyorum.Bana TH10 seviyesine nasıl saldıracağıma dair yol gösterecek var mı? TH9 lara golem,dev,büyücü ile giriyorum ama TH10 daki cehennem kuleleri devleri eritiyor resmen.Birlik tavsiyelerinizi bekliyorum ve olursa taktiğe dair youtube videosu.

Th11 in geldiği bir önceki güncelleme notlarında şu anlama gelen bir açıklama vardır; bir alt seviye binaya sahip köylerle eşleşme oranı düşürülmüştür, parantez içinde şampiyon lig hariç diye de belirtilir. Yani şampiyonda ne çıkarsa bahtına.
    Th9 için ganimet altın gümüş ligdedir. Zaten son aşamaya gelene kadar herolar için 7 günde bir gereken kara iksir bu kupa seviyelerinde bulunur. 20 25 level herolara gereken miktarlar rahat toplanır. Daha üstü için en fazla 1 gün uzar....

Anladım hocam.Yani öyle ki 50 arama yapsam en fazla 5-6 tane TH9 geliyor.Onlarda en fazla 15 kupa veriyor.Ben gene ne olursa olsun ligden memnunum çünkü bonuslar karşılıyor.200K altın ve iksir 1300 de kara iksir bonus var.Benim asıl sorum TH10 a nasıl saldıracağım.%50 yi göremedim şimdiye kadar.

• HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Her 50 aramaya o kadar th9 geliyorsa çok iyi. Hiç aşağıya inmeye gerek yok o zaman. Sadece sabırla th9 bulana kadar arayın. Neticede bonus iyi ve th9 dan dev büyücüyle zaten en az iki alırsınız. 2 depo ve binayı alan zaten ganimetin çoğunu almış oluyor, üstüne bonus da cabası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu iphone dan oynuyorum. Telefonu sıfırdan yükleme yaparak güncelleyeceğim. Sonra da önceden aldığım yedeği yükleyeceğim. Şu anki hesabım gider mi , silinir mi? Bilgisi olan var mı? Veya da silinmemesi için ne yapmam gerekir?
  • aslan21896 A kullanıcısına yanıt
    Koy game centera kayitli ise kaybolmaz silinmez. Ayni game center ile giris yaptiginizda koy yuklenecektir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum ama yine de emin olamıyorum. O kadar emeğin boşa gitmesinden korkuyorum. Cevabınız için teşekkür ederim.
  • Haroeris kullanıcısına yanıt
    istersen androidden gir . aynı mail adresinle baglanırsan bu koy sana mı ait diye sorar ve eski koyun tekrar gelir.
  • Bu ganimet olayı nasıl işliyor anlamadım dün 1m altınım vardı araya araya 300 k kalmıştı kapattım oyunu bugün 2 saat hızlandırmayla 6-7m altın birikti püf noktası varmı ?
  • quote:

Bu th9 araştırmaları neymiş böyle ya Herşey 6m istiyor nerdeyse O kadar iksiride harcadım ah ulan ah

TH9 nedir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimKimimBen

quote:

Bu th9 araştırmaları neymiş böyle ya Herşey 6m istiyor nerdeyse O kadar iksiride harcadım ah ulan ah

TH9 nedir hocam

Belediye binası 9 (Town Hall 9)
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.