Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyunu aç ayarlar/bir cihaza bağla dan aktarma yapılır bu eski cihaz diyeceksın kod verecek bu kodu iphonede oyunu açıp bu yeni cihaz a kodu gireceksin sonra game center hesabına bağlayacaksın köyü
  • arkadaşlar ölü köy yok. 2300 bandında kupam şuanda artık golem, pekka saldırılarıyla ganimet toplamaya çalışyıorum çok maliyetli oluyor. oyunun tadı gerçekten kaçtı. bırakma noktasındayım.
  • Chief! Get ready for a one-gem RESOURCE boost! And for a limited time only, Clan donations also give +20% resource refund!
  • Merhaba clash of clans da kişisel ara kaç dk sürüyor acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba. Ben oyuna yeni basladim ana bina 4. Seviyede. 2 sorum var.
    1) ana binayi duvarin disina koymus bazi kisiler. Merkeze koymak mi daha mantikli yoksa en dista savunmasiz yere mi ?
    2) köyümüze saldirip her yeri yiksalar koy nasil duzelecek yeniden mi altin ve iksirle her şeyi bastan mi kuracagiz ?
    Ilgilenen kisilere simdiden tesekkurler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaz222

Herkese merhaba. Ben oyuna yeni basladim ana bina 4. Seviyede. 2 sorum var.
    1) ana binayi duvarin disina koymus bazi kisiler. Merkeze koymak mi daha mantikli yoksa en dista savunmasiz yere mi ?
    2) köyümüze saldirip her yeri yiksalar koy nasil duzelecek yeniden mi altin ve iksirle her şeyi bastan mi kuracagiz ?
    Ilgilenen kisilere simdiden tesekkurler..

1.gectigimiz kisa sure icerisinde gelen yeni bi guncellemeyle artik disari koymanin hicbir mantigi kalmadi, o yuzden merkeze yani koy binani koruyabilecek sekilde iceriye koy.
    2. koyunu %100 yiksalar bile koyune girdiginde koy binana 1 kere tiklayarak tamir et deyip eski haline getirebilirsin. yikim oranina gore altin oduyosun. %100 yikimda ne kadar bilmiyorum ama çok cüzi bir rakam 10 15 bin kadar birşey diye hatırlıyorum.

sorusu olan arkadaşlar varsa konu altına not geçsinler seve seve yardımcı oluruz.

not: günde 5m altin /5m iksir kasarken, güncellemeden sonra bu rakam günde 3 e indi. şuanlık günlük ortalama altın ve iksir oranım 5 er milyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tsukuyomi -- 25 Aralık 2015; 18:08:17 >

• LsmLordWT L kullanıcısına yanıt
    6dk sürüyor 6dk esnasında köye saldıran olursa yada olmassa buna göre birşey oluyor (ne olduğunu unuttum )
  • Yardimci oldugunuz icin tesekkurler oncelikle..
    Bi sorum daha var, su an toplam 70 asker yerim var. Simdilik 7 gunluk kalkan var. 4 dev, 10 okcu 40 tane de 2. Seviye sari kafadan (ismini unuttum) cikarip saldiriyorum. Bikac gercek koye saldirdim ganimet cok az ama kolayca yeniyorum. Ama hikaye kismindaki yerler cok zor, yikamiyorum. 20.000 altin ve 8.000 iksir veren yer var ama hemen öldürüyorlar. Asker sayilari mi yanlis yoksa hikaye bölümü mü zor ?

• quote:

Yardimci oldugunuz icin tesekkurler oncelikle..
    Bi sorum daha var, su an toplam 70 asker yerim var. Simdilik 7 gunluk kalkan var. 4 dev, 10 okcu 40 tane de 2. Seviye sari kafadan (ismini unuttum) cikarip saldiriyorum. Bikac gercek koye saldirdim ganimet cok az ama kolayca yeniyorum. Ama hikaye kismindaki yerler cok zor, yikamiyorum. 20.000 altin ve 8.000 iksir veren yer var ama hemen öldürüyorlar. Asker sayilari mi yanlis yoksa hikaye bölümü mü zor ?

genelde hikaye bolumleri zor olabiliyo. ama bu saldirdigin yere gore de degisir. hikaye bolumundeki savunmalar seninkinden iyiyse bu demek oluyoki senden guclu bir koy. ilerde girersin oralara hızlı davranma. gercek koylere saldir.
  • Selam çok sağlam bir savaş klanı için yeni bir oluşum içindeyiz.
    Aktif arkadaşları bekliyoruz...
    BOMB-A diye aratmanız yeterli

• Anladim tesekkur ederim bilgi icin

• Eski bluestacks ı nereden bulabilirim bluestacks 2 felaket kasıyor.
  • arkadaşlar bu xmas tree'i kesince ne düşüyor eğer 75.000 iksir falan veriyorsa dursun dekora katkı yapsın
  • 75000 altın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendaryTURK -- 27 Aralık 2015; 17:05:20 >
  • Merhaba bisey danisacaktim size.. benim koy binasi 4 level. Duvarlar, savunma, laboratuvar, binalar hepsi fullendi. 850 kupa oldu. Kupa iyi geliyor, 25 35 arasi sürekli. Kupa kasmaya devam mi edeyim yoksa koy binasini 5 yapayim mi ?
    Bi de bana 5 leveller saldiriyor bazen, kupadan dolayi mi ?

• quote:

Merhaba bisey danisacaktim size.. benim koy binasi 4 level. Duvarlar, savunma, laboratuvar, binalar hepsi fullendi. 850 kupa oldu. Kupa iyi geliyor, 25 35 arasi sürekli. Kupa kasmaya devam mi edeyim yoksa koy binasini 5 yapayim mi ?
    Bi de bana 5 leveller saldiriyor bazen, kupadan dolayi mi ?

Yapıcak başka bi inşaat kalmadıysa köy binasını geliştir, kupa illaki kasılır bence, ben şuan düşük tutup ganimete oynuyorum, aslına bakarsan şuan kupanın hiç bi değeri yok gözümde belki başarı ödülü içn olabilir ona da ihtiyacım yok
  • Hocam bır adam var bronz 1 gumus 3 arası gunde 15m altın kasıyor nasıl yapıyor anlamadım aklım almıyor adam 1 haftada 40-50 tane en az 10 sw duvar basıyor ben bronza ınıyorum tık yok adam hıle yapıyor olabılır mı
  • Kupa yukseldikce rakip zorlasiyor sanırım. Mantikli olan bilerek yenilip kupayi belli bi aralikta tutmak mi ? (Oyunda yeniyim)
    Mesela benim ana bina 4 level ama genelde 5 level geliyor karsima
  • quote:

Kupa yukseldikce rakip zorlasiyor sanırım. Mantikli olan bilerek yenilip kupayi belli bi aralikta tutmak mi ? (Oyunda yeniyim)
    Mesela benim ana bina 4 level ama genelde 5 level geliyor karsima

tabii ki de öyle. sürekli kupa aralığını değiştirirsen ganimet bulamazsın zaten. belli bir aralıkta tutacaksın sürekli kendini. her köy binasının kendine ait bir kupa aralığı var. tabii bu biraz da sana kalmış bi durum.
  • Hatirlar misiniz bilmiyorum ama 5. Levelde hangi ligde bulundunuz ya da bulunmaliyiz sizce ? 4te bronz 1 iyi gibiydi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuronGreyjoy -- 2 Ocak 2016; 12:02:09 >
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.