Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeze1

ulan 2 aydır bi 6m iksir biriktirip devi 6 ya basamadım kafayı yiyecem 3m den sonrasında hep birileri saldırıp ortalığı talan ediyor en sonunda oyunu silecem o olacak

Ucunden birine yogunlas.Mesela ben iksir kasacaksam altin ve kara iksir depolarini bosaltiyorum altini duvarlara kara iksirle de asker basiyorum boylece tek ganimet icin pek fazla saldiran olmuyor zaten koy binasi da disar da oldugundan iki uc gune 6 milyon rahat cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHaOz

quote:

ulan 2 aydır bi 6m iksir biriktirip devi 6 ya basamadım kafayı yiyecem 3m den sonrasında hep birileri saldırıp ortalığı talan ediyor en sonunda oyunu silecem o olacak

Ucunden birine yogunlas.Mesela ben iksir kasacaksam altin ve kara iksir depolarini bosaltiyorum altini duvarlara kara iksirle de asker basiyorum boylece tek ganimet icin pek fazla saldiran olmuyor zaten koy binasi da disar da oldugundan iki uc gune 6 milyon rahat cikiyor

Hocam bende bir tuhaflık var o zaman. Her seferinden 3.5 m üzerine çıkamıyorum

• arkadaşlar benim köy9 yarın büyük ihtimal yeni güncelleme gelecek buna göre şimdiden köyü 10 yapmak mantıklı mı yoksa biraz daha seviye artıtıp öylemi 10 yapayım
  • quote:

Hocam bende bir tuhaflık var o zaman. Her seferinden 3.5 m üzerine çıkamıyorum

köy tasarımında bi sorun olabilir. eğer öyle bi durum yaşıyosan tasarımını değiş. 3 4 aydır benden 20 binden fazla para alabilen olmadı. oda bikaç kere oldu. binayı yıkıp çıkıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyankar84

arkadaşlar benim köy9 yarın büyük ihtimal yeni güncelleme gelecek buna göre şimdiden köyü 10 yapmak mantıklı mı yoksa biraz daha seviye artıtıp öylemi 10 yapayım

TÜM Savunmayı aserleri,duarları yukseltmeden 10 a çıkmayınd armaduman ederler.
  • beyler bu kadar aceleci olmayın köy binasını atlatmak için.

ders almışlardan feyz alın, en ufak bir bomba bile eksiksiz geçin yeni köy binanıza. daha sonrasında dua edeceksiniz bunu söylediğimiz için.

erken geçipte o acıları çekmeyin diye anlatıyoruz size burda.
  • evet arkadaşlar klanımızın çözümü bulanlara helal olsun diyeceğimiz bir sorunumuz var :
    bu güncellemelerden sonra savaş kalelerine ben ve 2 arkadaş hariç kimse bağış yapamıyor,klan savaşlarında kalem boş kalıyor ve bütün kaleleri doldurmak bana kalıyor(Allah tan 10 kişiyle savaşıyoruz) genel bir sorun muş ama çözümü varmı bilemiyoruz
    cevaplarınızı bekliyoruz...
  • fenomenimsi kullanıcısına yanıt
    Yok Arkadaşım genel sorun içine ettiler oyunun.

• fenomenimsi kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun benim ana hesapta da 2. Hesabimda da vardi. Su an ana hesap düzeldi. Ama 2. Hesap hala ayni asker atamiyorum savunmalara.

• Samsung telefondan yani Android'ten clash of clans oyunumda ki köyümü yeni aldığım Iphone IOS cihaza nasıl aktarabilirim ?
  • Köy binası 7 yapmıştım en son

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemeyle klan kalesi sorunu çözüldü sanıyorum. update notlarında oyle bir madde okudum diye aklimda kalmis.
  • Savaştayken klan kalesine asker atamamanın çözümünü bilen var mı?

• Merhaba ben ios telefonumdaki köyümü silip yerine başka bir köy aktarmak istiyorum. Köy binam 8 olduğu için oyunun ayarlar sekmesindeki yerden olmuyor malesef.Neden diye sorarsanız hesabım çalındı.Hem android hem iosda vardı köyüm androidde gmail çalındı.Fakat köyü iosdan silemediğim için mecbur oynuyorum fakat dolandırıcı arkadaş oyuna girip herşeyi mahvediyor...LÜTFEN YARDIM

• Klan kalesine asker gönderememe tüm dünyada yaşanan genel bir sorunmuş, bende 2 hesabımda yaşadım, bir süre sonra çözüldü. Support'a mail atmıştım bu konuda, tüm dünyada yaşıoruz, çözmeye çalışıyoruz vs diye cevap döndüler
  • oyunu .ok ettiler, ganimet kasılmıyor işçiler boş duruyor, belediye binasının yok edilmesinden sonra kalkan gelmemesi saçma olmuş, oyunun hiç tadı kalmadı.
  • ulubatlısinan U kullanıcısına yanıt
    Aynen . Bende 11 aydır oynuyorum . Aslında ben böyle berbat bir güncellemeyi bekliyordum. Hangi online oyun oynadıysam bi yerden sonra bi güncelle yayınlıyorlar berbat ediyorlar. Bırakma eşiğindeyim.
  • Arkadaşlar android deki köyümü ios'a taşıyacam.
    Şimdi androiddeki google play hesabıyla, ios'taki game center hesabı aynı şey mi oluyor?
    ios telefon alınca yeni game center hesabımı açacam yoksa google play hesabıyla mı giriş yapıcam?
  • Heçkır Ninja H kullanıcısına yanıt
    gmail de bir özellik var gmaili bir telefona yada bilgisayara girdin ve silmeyi unuttun varsayalım başka bir pcden giriş yaptıgın gmaili o cihazdan kaldırabiliyorsun yada gmailin şifresini değiştir neyse sen ümidi kesmişsin telefonun ayarlarından game center hesabını kaldır oyunun ayarlarından önbelleği sil sonra yeni bir game center hesabı al yeni hesabı telefona gir sonra clashı aç yeni hesaba köyü bağla ve devam et oyuna
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt
    gmail hesabın ile android cihazlardan köyü açabilirsin game center ile de ios cihazlardan köyü açabilirsin aktarma sonrasında hem gmail ile hemde game center hesabı ile köye giriş yapabilirsin 2 hesapta köye bağlı olur gmailden tamamen game centere aktarılmaz yeni bir apple cihaz alırsan yeni bir game center hesabı al sonra aktarma yap gmail ve game centerden köye giriş yapılabilir
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.