Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Benim çok önemli bir sorunum var.Oyunun Gmail'ini sildim verileriyle beraber.Şimdi de yeni bir Gmail açtım ama bağlan diyorum 1 seviye Google Plus geliyor ama Clashta bağlantı olmuyor.Ama benim Gmaili değiştirmem lazım.Kod almaya çalışıyorum yanlış hesap diyor kod vermiyor.6 aylık emeğimi kaybetmek üzereyim yardım edin.
  • ARKADAŞLAR MERHABA BELEDİYE BİNAM 9 DUVARLAR HARİC HERSEY FULL SİZCE DUVARLARİ 10 YAPİP OYLEMİ BELEDİYE BİNASİNİ 10 BASİM YOKSA 9 YAPİP BELEDİYE BİNASİNİ BASİM Mİ HEM İSCİLERDE BOSA BEKLEMEZ AMA NİYETİM DUVARLARİ 10 YAPMAK BAYA UZUN SURER AMA FİKİR VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sizle aynı durumdayım duvarları 10 heroları en az 25 yapmadan geçmeme kararı aldım asker olarakta bir tek walkiri kaldı onu yükseltiyorum sizde herolar ve askerlerin durumu nedir?

th 10 a geçince artık th8 köylerin karşınıza çıkmicanı hatırlatırım bence en iyisi th9 un etinden sütünden sonuna kadar faydalanmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: serssseri

bende sizle aynı durumdayım duvarları 10 heroları en az 25 yapmadan geçmeme kararı aldım asker olarakta bir tek walkiri kaldı onu yükseltiyorum sizde herolar ve askerlerin durumu nedir?

th 10 a geçince artık th8 köylerin karşınıza çıkmicanı hatırlatırım bence en iyisi th9 un etinden sütünden sonuna kadar faydalanmak

bu arada yanlışlık ile pm atmışım kusura bakma

• TH 10 için savaş düzeni önerebilecek varmı ?
  • Arkadaşlar Merhaba. İos kullanıcısıyım game center lı köyümü baska bir android cihaza taşıdım. Arkadasım devam ediyor oyuna. Ben Kendi telefonumda baska bir game center hesabı acıp yeni köy acmak istiyorum fakat. Eski köyüm geri yükleniyor. Yani telefonda stabil olarak kaldı bunu kaldırmanın bir yolu yokmu? Yeni apple hesabı actım yeni game center yaptım genede olmuyor.. Ne yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxS

Arkadaşlar Merhaba. İos kullanıcısıyım game center lı köyümü baska bir android cihaza taşıdım. Arkadasım devam ediyor oyuna. Ben Kendi telefonumda baska bir game center hesabı acıp yeni köy acmak istiyorum fakat. Eski köyüm geri yükleniyor. Yani telefonda stabil olarak kaldı bunu kaldırmanın bir yolu yokmu? Yeni apple hesabı actım yeni game center yaptım genede olmuyor.. Ne yapabilirim ?

Baska bir cihazin varsa ya da arkadasinin cihazi uzerinden 0 dan gmail ac sonra coc a baglan yeni hesap acmia olucaksin asil cihazina gmail i ekle (android icin gmail apple de ne hesabi bilmiorum) sonra tikla uyari glecek ONAYLA yaz tamamdir

• Ordu kampı kışlayi duvarın dısına koydum iyi mi oldu acaba altın madeni belediye binasi vs icerde
  • Koyun ss'i var ise daha dogru cevap verebiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben oyunu androidde oynuyordum şimdi iosa geçtim hesbı bağlamaya çalışıyorum ama hesabınızın üZerime köyü bağlıyaöazsınız gamecenter dan çıkış yapım diyor gamecenterdan çıkış yapımca hesabı bağlamak için gamecentera giriş yapın diyor giriş yapınca baştaki hatayı veriyo ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsukinome

quote:

Orijinalden alıntı: jaz222

Kupa yukseldikce rakip zorlasiyor sanırım. Mantikli olan bilerek yenilip kupayi belli bi aralikta tutmak mi ? (Oyunda yeniyim)
    Mesela benim ana bina 4 level ama genelde 5 level geliyor karsima

tabii ki de öyle. sürekli kupa aralığını değiştirirsen ganimet bulamazsın zaten. belli bir aralıkta tutacaksın sürekli kendini. her köy binasının kendine ait bir kupa aralığı var. tabii bu biraz da sana kalmış bi durum.

hocam kb7 hangi ligde durmalı ne dersiniz?
  • Beyler th8 için kaç kupa aralığını önerirsiniz ganimet kasmak için ? altın 3 te hiç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: VezHack

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil
    Beyler th8 için kaç kupa aralığını önerirsiniz ganimet kasmak için ? altın 3 te hiç yok

TH7 ve TH8 için 1500-1650 arasında ganimet iyi durumda. önemli olan akşam 10 ile sabah saat 9 arasında kasmanız. eğer normal köylere saldırıcam diyorsanız her saat uygun tabii ki. ölü köylerin saatleri dediğim şekildedir.
  • quote:

quote:

quote:

Beyler th8 için kaç kupa aralığını önerirsiniz ganimet kasmak için ? altın 3 te hiç yok

TH7 ve TH8 için 1500-1650 arasında ganimet iyi durumda. önemli olan akşam 10 ile sabah saat 9 arasında kasmanız. eğer normal köylere saldırıcam diyorsanız her saat uygun tabii ki. ölü köylerin saatleri dediğim şekildedir.

Teşekkürler.

Bu arada xmod u yükleyince clash of clans başlarken durduruldu hatası veriyor oyun açılmıyor beyler ne yapmalıyım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Bu arada xmod u yükleyince clash of clans başlarken durduruldu hatası veriyor oyun açılmıyor beyler ne yapmalıyım

şahsen oyunda hileye karşıyım hileyle bu oyunun zevki cikmaz, o yüzden bilgim yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

şahsen oyunda hileye karşıyım hileyle bu oyunun zevki cikmaz, o yüzden bilgim yok.

Elle değil de xmod ile bulacağım ölü köyü tek tek ben basacağıma o bassın neresi hile bunun

• bayaadır oyuna girmiyordum güncelleme falan gelmiş, belediye binam dışarda saldırıyorlar yıkıyorlar kalkan vermiyor gelen geçen kupa kaybettiyor nedir bu mevzu?
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Artik belediye binasi kalkan vermiyor sadece 15 dakika koruma veriyor. 12 saat kalkan almak icin koyunuzun en az %30 yikima ugramasi gerek.

• otomatik toplayan bi alet yokmu şu iksiri felan bide bişey dicektim unuttum .D
  • bazıoyunlarda reklamlara felan tıklayarak puan kazanabiliyoruz bundada varmı :?
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.