Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni başladım bende cahilim kusura bakma :)

Belediye binası 7 iyi bir savunma arıyorum ganimet korumak için.Birde savaş için var mıdır elinizde ? nette baktıklarım leş
  • SAVAŞA GİRERKEN FULL EFDERLEMİ GİRMEK MANTIKLI FULL BİNİCİYLEMİ ÇÜNKÜ İKİSİDE ÇOK İYİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimKimimBen

Yeni başladım bende cahilim kusura bakma :)

Belediye binası 7 iyi bir savunma arıyorum ganimet korumak için.Birde savaş için var mıdır elinizde ? nette baktıklarım leş

Bana sorarsan elindekilerle idare et , 8 e geçtiğinde iyi bir düzen yaparsın . Baya iyi düzenler var internette 8den sonra
  • Merhaba arkadaşlar, belki daha önce sorulmuştur, arattım ama yeterli bir sonuç bulamadım.

Klan savaşlarında rakipler neye göre belirleniyor? Bunun için geçerli kriter nedir?
    Kupamı?
    Klan savaşına katılanların seviyeleri mi?
    Klan savaşına katılanların bina seviyeleri mi?

Yaklaşık 1 aydır bizden çok üstün rakipler geliyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl eşit rakip bulunur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

Merhaba arkadaşlar, belki daha önce sorulmuştur, arattım ama yeterli bir sonuç bulamadım.

Klan savaşlarında rakipler neye göre belirleniyor? Bunun için geçerli kriter nedir?
    Kupamı?
    Klan savaşına katılanların seviyeleri mi?
    Klan savaşına katılanların bina seviyeleri mi?

Yaklaşık 1 aydır bizden çok üstün rakipler geliyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl eşit rakip bulunur?

Bina seviyeleri + savunma düzeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Th9 level 96 kupa seviyem kristal 1-2-3 aralığında 5 işçim var işçilere ganimet yetiştirmekte zorlanıyorum.Gün içerisinde 7-8 savaş yapıyorum ancak bazen gereken ganimete ulaşamıyorum. Kupa seviyemi düşürmem daha mı iyi olur ganimet kasmak için? Th 9 için hangi kupa aralığı ganimet açısından iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: janejonce

Merhaba,

Th9 level 96 kupa seviyem kristal 1-2-3 aralığında 5 işçim var işçilere ganimet yetiştirmekte zorlanıyorum.Gün içerisinde 7-8 savaş yapıyorum ancak bazen gereken ganimete ulaşamıyorum. Kupa seviyemi düşürmem daha mı iyi olur ganimet kasmak için? Th 9 için hangi kupa aralığı ganimet açısından iyidir?

Merhaba

Bende Th 9 belediyeyim altin ligde dolasiyorum istersen bir dene en kotu dev okcu ve herolarla 300+ yerler giriyorum tabi sen daha fazla ariyosan bilemem bence ideal gibi kolay gelsin.

• 7 günlüğüne hesaba girişim yasaklandı.Bu sürede saldırı yiyecek miyim,köyüm yok olarak mı görünecek nasıl olacak bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

7 günlüğüne hesaba girişim yasaklandı.Bu sürede saldırı yiyecek miyim,köyüm yok olarak mı görünecek nasıl olacak bilen var mı?

Neden dolayı yasak aldın? Sorunun cevabını bilmiyorum
  • Yarin koyum th9 olacak. Sizce neler yapmaliyim yeni gectigim zaman ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tksharmely

quote:

7 günlüğüne hesaba girişim yasaklandı.Bu sürede saldırı yiyecek miyim,köyüm yok olarak mı görünecek nasıl olacak bilen var mı?

Neden dolayı yasak aldın? Sorunun cevabını bilmiyorum

Küreselde pkk tartışması vardı bir hain işin dozunu arttırıp ölen askerlerimize hakaretler etti.Bende dayanamayıp küfür ettim ss aldım dedi,almazsan .... diyerek bir kez daha küfür ettim,desteğe göndericem dedi göndermezsen ... dedim.7 gün yedim.
  • zxxy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim şimdilik 2500 kupa yapıp yeşil taş bonusuna doğru gidiyorum
    Şu an kristal 2deyim savaş bonusu 55 bin onunla ortalama 350-400 k ganimet geliyor.
    Belki bir süre sonra altın lige düşürürüm.
  • Bu kara sondalar neymiş ya böyle th8de max 3 oluyordu th9da 6 oluyormuş 5 oluyor sanıyordum bugün bitti inşaatı bi baktım bir seviye daha atlıyor Ama saatte 100 kara iksir baya iyiymiş 6.seviyede
  • İphoneda clash hesabimi actim ama. Bu hesabi kapatip baska bir hesabima giris yapamiyorum. Oyun icerisinden bu yeni cihaz diyerek kod giriyorum ama olmuyor. Hata veriyer nasil çözebilirim bu hatayı?

• Bisey soracam sizce öfke büyüsünü 2. seviyeye mi basam yoksa ejderi mi 2. seviyeye basam? Simdiden teşekürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: qqEagless

Bisey soracam sizce öfke büyüsünü 2. seviyeye mi basam yoksa ejderi mi 2. seviyeye basam? Simdiden teşekürler...

ejder
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, bu tür konularda gereksiz yere münakaşaya girmemek gerek. Elden bir şey gelmiyor çünkü ne desek de.

Sizce mybot kullanarak kupa yükseltmem mümkün mü?
  • Th 9 ganimet bulamıyorum kupa aralığı nesir yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

köyün saldırı alacak en fazla 3-4 saldırı yersin
  • benim clash of clansı açtıgımda görüntü farklı geliyor... SORUN ne olabilir...

sistem gereksinimleri
    2GB RAM
    256 MB EKRAN KARTI
    2.40GHZ
    İNTEL CELERON İSLETİM SİSTEMİ
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.