Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Auveir

quote:

Orijinalden alıntı: Tsukinome

quote:

Köyüm th3 bunu android içinde başka bir gmail hesabına aktarabilir miyim asıl gmail hesabımla başladım oyuna ileride kaç para ederse etsin satamam bu gmail ile?

Normalde olmuyor ama th4 altı oluyor diye bir şey gördüm sanki konuda

bir köy level sınırı olduğunu daha önce hiç duymadım. oyun içerisinde yardım bölümünden bakabilirsin, hesap aktarma var. fakat sadece 1 kereliğine hesap aktarımı yapabiliyorsun, bilgin olsun.

Biraz araştırdım bu köy diyelim gelişti bunu ios kullanan birine satabilirim değil mi şu anki gmail'imi kaybetmeden tek hakkımı kullanmadığım müddetçe?

androidden ios e aktarma diye bir olay var mı bilmiyorum. çünkü sonuçta sen cihaza değil, gmail hesabına aktarım yapıyosun mantıken.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Köyüm th3 bunu android içinde başka bir gmail hesabına aktarabilir miyim asıl gmail hesabımla başladım oyuna ileride kaç para ederse etsin satamam bu gmail ile?

Normalde olmuyor ama th4 altı oluyor diye bir şey gördüm sanki konuda

bir köy level sınırı olduğunu daha önce hiç duymadım. oyun içerisinde yardım bölümünden bakabilirsin, hesap aktarma var. fakat sadece 1 kereliğine hesap aktarımı yapabiliyorsun, bilgin olsun.

Biraz araştırdım bu köy diyelim gelişti bunu ios kullanan birine satabilirim değil mi şu anki gmail'imi kaybetmeden tek hakkımı kullanmadığım müddetçe?

androidden ios e aktarma diye bir olay var mı bilmiyorum. çünkü sonuçta sen cihaza değil, gmail hesabına aktarım yapıyosun mantıken.

Th7 için farming attack strategy verebilirmisiniz? Ben büyüsüz 62 barbar 128 okcu ille dalıyorum
    Edit:Kupam 1335 iyimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E180F0C38 -- 30 Kasım 2015; 1:05:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Faredevriii
    Th7 için farming attack strategy verebilirmisiniz? Ben büyüsüz 62 barbar 128 okcu ille dalıyorum

eğer ki sadece madenlerden para kasıyosan okcu barbar gir tabi. ama normal köy saldırısı için strateji soruyorsan 20 dev, 3 d.yikici, 1 sifaci gerisi okcu. th7 oldugundan dolayi da klan kalene asker almadan normal koy saldirisi yapmamani oneririm. kalene okcu veya buyucu al.

sihirbaz kulelerinin herhangi birinin bulundugu noktaya önce önden 1 2 okcu atarak yaylı tuzak var mı diye bak, daha sonra tüm devleri tek noktadan oraya at. arkasından duvar yıkıcıları at, sifaciyi sal arkadan. yalnız büyüsüz kesinlikle saldiri yapma perte çıkarsın. 2 şifa büyüsü bas.

* kupa aralığın iyi. 1300 1450 arasında takıl th7 de.

• quote:

quote:

eğer ki sadece madenlerden para kasıyosan okcu barbar gir tabi. ama normal köy saldırısı için strateji soruyorsan 20 dev, 3 d.yikici, 1 sifaci gerisi okcu. th7 oldugundan dolayi da klan kalene asker almadan normal koy saldirisi yapmamani oneririm. kalene okcu veya buyucu al.

sihirbaz kulelerinin herhangi birinin bulundugu noktaya önce önden 1 2 okcu atarak yaylı tuzak var mı diye bak, daha sonra tüm devleri tek noktadan oraya at. arkasından duvar yıkıcıları at, sifaciyi sal arkadan. yalnız büyüsüz kesinlikle saldiri yapma perte çıkarsın. 2 şifa büyüsü bas.

* kupa aralığın iyi. 1300 1450 arasında takıl th7 de.

Hocam 200 yer var yarın saat 3-6 arası boşum bana sadece madenlerden faydalanacağım bir farming ordusu dizaynlayın seri üretilsin ama en az 200 k da hakkımı alayım böyle böyle 3 saate 2m yaparım herhalde bilgili birine benziyorsunuz sizin tavsiye ordunuz nedir loot için

• Hesabım farklı bir Game Center od ye bağlı diyor ben oynuyorum ama oyunu aktaramıyorum lütfen yardımcı olun. Oyuna giriyorum girmiş olduğun hesap farklı bir Game Center bağlı diyor Nasıl bir çözüm bulabilirim. İlginize teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam 200 yer var yarın saat 3-6 arası boşum bana sadece madenlerden faydalanacağım bir farming ordusu dizaynlayın seri üretilsin ama en az 200 k da hakkımı alayım böyle böyle 3 saate 2m yaparım herhalde bilgili birine benziyorsunuz sizin tavsiye ordunuz nedir loot için

altın/iksir biriktirmek için köy tasarımı arıyosun anladığım kadarıyla. internetten clashofclans builder yazarak high rated plans a gir. ordan köy seviyeni ve base tipinden farmingi seç. yüksek puan alanlardan herhangi birini yapabilirsin. onun tasarımını ben şimdi sana hazırlayamam haliyle.

öte yandan sadece madenlerden ganimet/iksir kasabilmek için 1 kışladan barbar geri kalan kışlalarından okçu bas, 2 aşağı 1 yukarı adeti farketmiyo nasolsa her halukarda aynı hesaba geliyor. köye saldırırken madenlere önden barbarı arkasından da okculari sal.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

ulkeleri nasil degistiriyorunuz?

ayarlar bölümünden dil değiştirerek gerçekleştiliyor. arkadaş bir işe yaramadığı düşüncesini paylaşmış ama mantıken her ülkenin saat farkına göre o ülkede şuan o sunucuda offline olan kişilere geçiş yapıldığından dolayı mantıksız bir durum yok.

türkiyede saat akşam 10 iken japonyada gece 2-3 ise (sallıyorum) o an japonya sunucusuna geçtiğinde mantıken çoğu kişi offline oluyor ve bir yandan da ganimetleri birikmiş oluyor/daha cok ganimetleri oluyor. böylelikle para oranı artıyor.

oyunu 2 yıldır oynuyorum bu levele kadar bu şekilde çok rahat bir biçimde kastım.

şuan günde 5m ganimet ve iksir kasarak duvarlara yatırıyorum, 100 duvarım kaldı 10.seviyeye basılması gereken. tabii ki herkesin ganimet kasma biçimi farklı. ben şuan sunucu değiştirmeme gerek kalmıyor çünkü benim levelimde zaten her sunucuda ganimet bolca var, zorluk çekmiyorum.

çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum . oyun dilini değiştirince ne oluyor . japonya diline seçtim diyelim japonya sunucusunda oynayan kişileri mi göreceğim ? bu konuda beni aydıntırsan sevinirim . teşekürler

• quote:

quote:

altın/iksir biriktirmek için köy tasarımı arıyosun anladığım kadarıyla. internetten clashofclans builder yazarak high rated plans a gir. ordan köy seviyeni ve base tipinden farmingi seç. yüksek puan alanlardan herhangi birini yapabilirsin. onun tasarımını ben şimdi sana hazırlayamam haliyle.

öte yandan sadece madenlerden ganimet/iksir kasabilmek için 1 kışladan barbar geri kalan kışlalarından okçu bas, 2 aşağı 1 yukarı adeti farketmiyo nasolsa her halukarda aynı hesaba geliyor. köye saldırırken madenlere önden barbarı arkasından da okculari sal.

Hybrid ve trap defense ne oluyor acaba birde takıldığınız yabancı clash kanalları forumları varmıdır pek ingiliççem yok ama faydası olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutsahar
    çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum . oyun dilini değiştirince ne oluyor . japonya diline seçtim diyelim japonya sunucusunda oynayan kişileri mi göreceğim ? bu konuda beni aydıntırsan sevinirim . teşekürler

tam olarak dediğin oluyor dil değiştirince.

quote:

Hybrid ve trap defense ne oluyor acaba birde takıldığınız yabancı clash kanalları forumları varmıdır pek ingiliççem yok ama faydası olabilir

hybrid hem köy binanın hem de madenlerinin korunduğu savunma, trap defense ise gereksiz bulduğum tuhaf bir defans tipi. savunmalarını köyünün dört bir yanına dağıtıp tüm normal bomba, hava bombaları, yaylı tuzaklar ve teslaların köy binasının çevresini sararcasına yapılan bi tasarımdır.

öte yandan coc ile ilgili takip ettigim bir forum veya youtube kanalı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tsukuyomi -- 30 Kasım 2015; 18:10:54 >

• Beraber oynayabileceğim en azından base yapmayı bilen birileri var mı ben de yeniyim oyunda klan kurdum bende kodu şu #L0LPQP0
  • Eski telefonumda oyunu oynuyordum ve facebooka bağlanmıştım oyun face ‘a bağlı bunu yeni telefonuma nasıl aktarabilirim

• gagudik kullanıcısına yanıt
    oyun içi yardım bölümünde hesap aktarmayla ilgili bilgi var. kurcalarsan biraz bulabilirsin onu.
  • quote:

oyun içi yardım bölümünde hesap aktarmayla ilgili bilgi var. kurcalarsan biraz bulabilirsin onu.

Bende bu oyunu oynuyorum th 9 ben genellikle kisla hizlandiriyorum 4 saat ee bendemi botcu muamelesi gorup banlanicam nasil olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: zxxy
    Bende bu oyunu oynuyorum th 9 ben genellikle kisla hizlandiriyorum 4 saat ee bendemi botcu muamelesi gorup banlanicam nasil olacak

seninle bunun bi alakası yok. belli bi algoritmaya göre botu tespit ediyolar zaten. o zaman senin mantığına göre kışla hızlandıran herkes banlanacak.
  • applem26 kullanıcısına yanıt
    gem hilesi yok yapanlarda telefonu uçak moduna alıp gemi 9999999 yapıyolar sonra oyun atıyor oyunu tekrar aç herşey yerli yerinde duruyor kısacası supercellin sunucularında değişiklik yapılırsa gem hilesi olur bu da imkansız birşey... günde 2 milyon dolar kazandıran oyunun güvenlik önlemlerini sen düşün hilesi yok hele ki taş hilesi kesinlikle yok bluestack ile oynayıp bot açanlar var kendi kendine altın kasıyor bot paralı hiç kullanmadım ve xmod diye birşey var rootlu telefonlarda çalışıyormuş tamamen emek 150lv köyüm var
  • Benim tek bir önerim olacak. Belediye binasını yükseltmeyin. 95 Levelden sonra ganimet okadar düşüyor ki çok keyifsiz oldu. bıraktım bende. Oyun ilk zamanlarda çok daha keyifli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylmzsngl

Benim tek bir önerim olacak. Belediye binasını yükseltmeyin. 95 Levelden sonra ganimet okadar düşüyor ki çok keyifsiz oldu. bıraktım bende. Oyun ilk zamanlarda çok daha keyifli bence.

kupanda sabit kalırsan tabi ki de ganimet bulamazsın. günde ortalama 3m ganimet/iksir kasıyorum. 108 levelim th9
  • quote:

quote:

Benim tek bir önerim olacak. Belediye binasını yükseltmeyin. 95 Levelden sonra ganimet okadar düşüyor ki çok keyifsiz oldu. bıraktım bende. Oyun ilk zamanlarda çok daha keyifli bence.

kupanda sabit kalırsan tabi ki de ganimet bulamazsın. günde ortalama 3m ganimet/iksir kasıyorum. 108 levelim th9

Haklısınız ama çok güçlenmeden belediye binasını yükseltirseniz kupa almakta ganimet almakta çok zorlaşıyor. Bence yinede oyunun ilk zamanları daha keyifliydi.
  • quote:

Haklısınız ama çok güçlenmeden belediye binasını yükseltirseniz kupa almakta ganimet almakta çok zorlaşıyor. Bence yinede oyunun ilk zamanları daha keyifliydi.

evet dostum sorunun cevabini kendin verdin aslinda

eksiksiz binani basarsan hem guclenmende hem ganimet kasmanda bi sıkıntı çıkmıyor. tabii ki herkesin görüş ayrılığı farklı saygı duyarım. ben yinede oyuna ilk başladığım keyfi hala yakalayabiliyorum. son 60 duvarım kaldı 10.seviye olması gereken, bir de bunun yanında heroların 10'ar leveli kaldı.
  • ulan 2 aydır bi 6m iksir biriktirip devi 6 ya basamadım kafayı yiyecem 3m den sonrasında hep birileri saldırıp ortalığı talan ediyor en sonunda oyunu silecem o olacak
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.