Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasima hesabimi satacam (tanidik sayilir arkadasimin arkadasi konusmuslugumuz var yani) ama gmail benim kisisel mailim tum oldugu icin (tum sitelere bu maille uye oldum face twitter dh ...) vermek istemuyorum. Hesabi baska turlu nasil satabilirim?

Ek olarak belediye 8 olup tum duvarlar mor renkte okcu kuleleri ve 2 tane buyucu kulesi haric tum savunma son seviyiyede 83 levelim 80 liraya sorunu halledersek satacam ucuza mi gitti ?

Barbarktal 10.seviye birde domuz 4.pekka golem walkyry 1.seviye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • game centerda kaldı hesabım. simdi androidli bir telefona gecis yapicam ama ilk önce iosdan girip aktarma yapmam gerekiyor degil mi?
  • kod ile geçiş yapılıyordu sanırım. iki telefonu da yanyana getir. kolaylıkla yaparsın.
  • İki telefonda da oyunu açın. Ios olanda ayarlar - bir cihazı bagla - bu eski cihaz - başka cihaza bağlanmak istiyorum deyin. Size kod verecek o kodu da android telefonda ayarlar - bir cihazı bağla - bu yeni cihaz deyip kodu girin.

• titan ligine yükselince kaç gem(yeşil taş) hediye ediyor arkadaşlar?
  • fenomenimsi kullanıcısına yanıt
    2 bin
  • şu supercell e toplu bi mail atsakda hayrina duvar fiyatlarini dusurseler be

th9 um bir tek duvarlar ve herolarim kaldi. duvarlarin yarisi 9 yarisi 10 lv durumda

son 100 duvar kaldi 10 a basilacak
  • Kupamı bilerek 900kusurlere düşürdüm ama ganimet bulamıyorum taktik verirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kurban.esref34

Kupamı bilerek 900kusurlere düşürdüm ama ganimet bulamıyorum taktik verirmisiniz ?

th lvli kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsukinome

quote:

Kupamı bilerek 900kusurlere düşürdüm ama ganimet bulamıyorum taktik verirmisiniz ?

th lvli kaç?

Th ne demek anlayamadim kusura bakma hocam

• quote:

quote:

quote:

th lvli kaç?

th: town hall

köy binanın seviyesi kaç? elinde varsa ss de ekleyebilirsin.

108 levelim bir tek 100 duvarım kaldı 10.seviyeye basılacak. duvarlar bitsin foruma koyucam ss, şimdilik nazar degmesin

sorulariniz/onerileriniz oldugudna konu altına yazarsaniz yardimci oluruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

th lvli kaç?

th: town hall

köy binanın seviyesi kaç? elinde varsa ss de ekleyebilirsin.

108 levelim bir tek 100 duvarım kaldı 10.seviyeye basılacak. duvarlar bitsin foruma koyucam ss, şimdilik nazar degmesin

sorulariniz/onerileriniz oldugudna konu altına yazarsaniz yardimci oluruz.

Köy binası 7. Seviye hocam herşeyi fulleyip yükseltmiştim şimdi yeni gelenleri yükseltecem ama dediğim gibi ganimet sıkıntısı var (kupa:965)

• quote:

Köy binası 7. Seviye hocam herşeyi fulleyip yükseltmiştim şimdi yeni gelenleri yükseltecem ama dediğim gibi ganimet sıkıntısı var (kupa:965)

th 7 de 1300-1450 arası kupalara çık.

sabah 6 - öğlen 12: ingiltere
    öğlen 12 - gece 12: turkiye
    gece 12 - sabah 6: japonya

bu tip bi yol çizersen kendine ganimet bulma şansın daha yüksek. ayrıca hangi askerlerini daha çok kullanıyosan, labaratuarda onlara öncelik tanımayı unutma.
  • quote:

quote:

th 7 de 1300-1450 arası kupalara çık.

sabah 6 - öğlen 12: ingiltere
    öğlen 12 - gece 12: turkiye
    gece 12 - sabah 6: japonya

bu tip bi yol çizersen kendine ganimet bulma şansın daha yüksek. ayrıca hangi askerlerini daha çok kullanıyosan, labaratuarda onlara öncelik tanımayı unutma.

Teşekkürler deneyeceğim

• 74lük çar satıyorum Konya içi almak isteyen PM atsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulkeleri nasil degistiriyorunuz?
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    oyunun dilini değiştiriyorsun.ancak bir çok kişiye göre bir işe yaradığı yok ki bencede yaramıyor.
  • Beyler bluestacks 860 720 sorununun cozumunu bilen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

ulkeleri nasil degistiriyorunuz?

ayarlar bölümünden dil değiştirerek gerçekleştiliyor. arkadaş bir işe yaramadığı düşüncesini paylaşmış ama mantıken her ülkenin saat farkına göre o ülkede şuan o sunucuda offline olan kişilere geçiş yapıldığından dolayı mantıksız bir durum yok.

türkiyede saat akşam 10 iken japonyada gece 2-3 ise (sallıyorum) o an japonya sunucusuna geçtiğinde mantıken çoğu kişi offline oluyor ve bir yandan da ganimetleri birikmiş oluyor/daha cok ganimetleri oluyor. böylelikle para oranı artıyor.

oyunu 2 yıldır oynuyorum bu levele kadar bu şekilde çok rahat bir biçimde kastım.

şuan günde 5m ganimet ve iksir kasarak duvarlara yatırıyorum, 100 duvarım kaldı 10.seviyeye basılması gereken. tabii ki herkesin ganimet kasma biçimi farklı. ben şuan sunucu değiştirmeme gerek kalmıyor çünkü benim levelimde zaten her sunucuda ganimet bolca var, zorluk çekmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tsukuyomi -- 21 Kasım 2015; 15:10:13 >

• bilgiler icin tesekkur ederim. koy binam 9.seviye. 4 insaatci kullaniyorum. duvarlarimin %70 i 8 %30 u da 8 seviye..ganimet toplamak icin genelde 110 okcu ve 110 goblin kullaniyorum. eger oyuna 1-2 saat giremeyeceksem de 4 pekka 30 buyucu basiyorum..bu sekilde ganimete kosuyorum..benim icin ne tavsiye edersin..96 levelim su anda
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.