Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    leptopta bluestack ilede oynuyorum. leptopa wifi ile internet bağlasamda telefonu modem yapıp net bağlasamda bluestack ile 1 kerede köy geçişi yapabiliyorum herşey normal ama telefonda (galaxy s4) wifi bağlanınca hersey normal, mobil internet (vodafone) köy geçişi olmuyor bir türlü :( bazen 10 bazen 40 defa deniyorum anca oluyor işte :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 45cagdas45

leptopta bluestack ilede oynuyorum. leptopa wifi ile internet bağlasamda telefonu modem yapıp net bağlasamda bluestack ile 1 kerede köy geçişi yapabiliyorum herşey normal ama telefonda (galaxy s4) wifi bağlanınca hersey normal, mobil internet (vodafone) köy geçişi olmuyor bir türlü :( bazen 10 bazen 40 defa deniyorum anca oluyor işte :(

Bluestacks'te hesap değiştirme sorununun çözümü kesinlikle üstte belirttiğim gibi. Kaldırıp tekrar kurmak da çözüm olabiliyor ama daha zahmetli iş.

Bahsettiğim yöntemi denediniz mi?
  • lielife7 kullanıcısına yanıt
    bluestack'te köy geçişinde sıkıntım yok. Telefon ile 3G bağlantılı geçemiyorum. Önceden verileri temizleyip girdim zaten köy var dedim gmail seçtim yine olmamıştı. Yani denediğim birşey veri temizleyerek açmaya çalışmak
  • Forumdan bir arkadaşımız ile alışveriş yapacağız. Kendisi android kullanıyor ben ios. Yanyana olmamıza rağmen köyü aktarmayı beceremedik, daha açık bir şekilde; mevcut olan köyümün üstüne satın alacağım köyü aktaramıyoruz. Game center hesabımdan bilgileri silmeme hatta yeni hesap alıp denememe rağmen beceremedik. Her seferinde eski köy karşıma çıkıyor. Detaylı yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamecenter hesabınızdan çıkış yapıp arkadaşınız verdiği game center hesabı ile giriş yapmanız gerekiyor. Yani arkadaşınız kendisidne olan gamecenter hesabını komple size vermesi gerekiyor(em-mail,şifre vs vs.) . Oyunu bırakalı bir müddet oldu ama böyle oluyor sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyunu satan benim benim android onun iosa atacağız fakat onun gamecenterden oyunu silemiyoruz kodla girince onun köyü durdugu için aktaramıyoruz

• Oyun gamecenter veya gmail'den silinmez. Arkadaşın oyunu kaldıracak, yeni gamecenter açıp oyunu indirecek daha sonra senin oyuna girip oyunumu aktarmak istiyorum vs deyip kod alacaksın, o kodu da arkadaşın yeni indirdiği ve yeni giriş yaptığı gamecenter hesabına kaydedecek.

Arkadaşının gc'sine kayıtlı bir köy olduğu için hata alıyorsunuz yanlış anlamadıysam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lielife7 -- 8 Kasım 2015; 2:55:06 >
  • Hocam onu denedik gamecenter cıkıs yapıyoruz oyunu siliyoruz yeni apple id ile giriyor yine eski köy cıkıyor sorun burda @)

• Arkadaşlar 70 seviyedeyim kupa puanım 1700 sürekli klan savaşına gireceğim bir klan aramaktayım.

Bir savaşa ekleyip sonra eklemeyecek kişiler lütfen davet göndermedin.
  • Beyler ben Javascript ile ilgili bir soru soracam yonlendirin bi bulamadim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni basladim neleri yukselterek ilerlemeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: frdbyrm

Yeni basladim neleri yukselterek ilerlemeliyim?

Kardeşim Köy binana göre yükseltme yap yani köy binan 4 lvl ilse bütün ekipmanları yükselt daha sonra köyünü5 seviyeye bas yani aşama aşama köyü ne kadar erken basarsan ganimet çok zorlaşıyor haberin olsun.
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYARDA COC OYNAMAK MÜMKÜN MÜ???? MÜMKÜNSE NASIL YAPILIR ??????
  • macun kullanıcısına yanıt
    Bluestacks ile oynayabilirsin pcde tablet ekranı gibi ekran açılıyor ister full ekran ister küçük ekran oynayabilirsin indir kur ilk açılışta açılması uzun sürer!!! olmadı deyip iptal etme ayarlardan köyün bağlı olduğu gmaili giriş yap google play storeden clashı indir sonra isterse google play oyunları indir (oyunu indirdin açtın gmaili seçme yeri gelmiyor, google play oyunları indirmeni istiyor)
  • Bu köy kaç ₺ eder acaba???(İsim değiştirme hakkı var)
     [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugrulmf

Bu köy kaç ₺ eder acaba???(İsim değiştirme hakkı var)
     [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap [sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

75-100 arası veren olursa düşünmeden sat

• Dusuk telefonlarda oynayabilirmiyiz? apk ile ornegin galaxy ace , young?

• arkadaşlar merhaba, ben coc a ios işletim sisteminde başlamıştım, daha sonra androide taşıdım, şuan tekrar apple aldım ve tekrar ios a taşıyamıyorum.. bunun bir çözümü varmı? eğer yoksa başka androide taşıma şansım vrmı?
  • Arkadaşlar Android'den IOS'a geçtim ama sıfırdan başladı. Eski android'i de sıfırladım. Bunu düzeltme yolu var mı? Ne yapmalıyım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BANSHE

quote:

Orijinalden alıntı: lielife7

quote:

Orijinalden alıntı: BANSHE

Arkadaşlar ben ismimi sinirlenip ASDDGBBSBBDXDDS diye değiştirdim acaba değiştirme şansım varmı bidaha veya googleplay hesabıma bağlı köyü nasıl silebilirim?

İsim değiştirme daha taze bir güncelleme ile sadece "1" defalığına verildi. İsminizde argo, küfür vb kelime olunca değiştiriyorlar ama keyfi isim değiştirme yapılmıyor.

Köy silme durumu da yok. Yani iki sorunuzun cevabı da hayır.

Hesaplar arasında ben de geçiş yapamıyorum bazen. Ama sorunlarımız aynı değil. Ben de genellikle bluestacks'te oluşuyor bu durum. Fakat yine de kendimce bulduğum çözümü söyleyeyim. Uygulama yöneticisinden tümü sekmesine gelip google xxx ismindeki uygulamaların verilerini temizleyince düzeliyor.

Örneğin
    Google Play Store -> Verileri temizle
    Google Hesap Yöneticisi -> Verileri temizle
    .
    .
    .
    Gibi. Sadece verileri temizle diyoruz ama güncellemeleri kaldır vs demiyoruz.

Herkese iyi oyunlar.

Köy silme varmış hocam, sildirdim aynı gmail hesabıma sıfırdan köy kurdum.

Yeni mi gelmiş acaba? Nasıl sildiğinizi de anlatır mısınız lütfen.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.