Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumu sıfırladıktan sonra sürekli kullandığım gmail hesabımın üzerine yeni bir köy kaydedildi eski köyü nasıl geri alabilirim ?
  • selamlar;

bilgisayardan bluestack ile oynuyorum. bu programın ekran kartını yorduğu ve hatta yaktığı tarzında bazı yorumlar var. bilgisi olan var mı acaba ??
  • 7. seviye köyle nasıl saldırmalıyız arkadaşlar? Bütün her şeyin ful olduğunu varsayarak? Ayrıca tekrar söylüyorum 7. seviye bir köyümüz var. 7. seviye bir köye saldırmayı sormuyorum yani. Genel olarak bu seviyede ne tür taktik kullanılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

quote:

Orijinalden alıntı: rider30

[sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

Taş fiyatlarına zam geldi, resmen bindirmişler! Artık TR'den taş alınmaz bence.

Düzenli olarak taş alıyorsanız encardı öneririm %50 indirimli hale getiriyor taşı.

Bu encard nedir detaylı anlatabilir misiniz rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Duvar basmak bir süre sonra işkence yav

Duvara 200 bin istiyor :(

• Klan savaslarinda bir koyden 2 yildiz alinmissa , sonradan saldirip 3 yildiz alip 3 lersem profilime klan savaslari yildizina 1 yildizmi eklenir 3 yildizmi eklenir.

• Full ejder saldirisi yapip, yildirimla karsinin hava savunmalarindan birini patlatip, kalan hava savunmasina yakin taraftan ****ri brakman lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: LanxtiN

Full ejder saldirisi yapip, yildirimla karsinin hava savunmalarindan birini patlatip, kalan hava savunmasina yakin taraftan ****ri brakman lazim.

Çok sağol hocam.
  • 3 eklenir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

quote:

quote:

Düzenli olarak taş alıyorsanız encardı öneririm %50 indirimli hale getiriyor taşı.

Arkadaşlar yardımcı olabilcek var mı?

• Bir de, belediye binasını dışarda tutmanın mantığı nedir? Ganimeti korumak diyorlar sanırım da nedenini çözemedim, belediyeye saldırıp daha çok ganimet kazanılmaz mı? Aydınlatan olursa sevinirim

• Broderick kullanıcısına yanıt
    Degil kardesim belediye binasina saldirip cikan sadece senden biraz kupa aliyor bunun yaninda senin 12 saat kalkanin oluyor boylece ganimetin korunmus oluyor :)

• Arkadaşlar erken bina basmanın ne gibi zararı var? Herkes fulledikten sonra basma taraftarı, nedeni nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar yardımcı olabilcek var mı?

Bende encardı merak ediyorum nasıl oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Broderick kullanıcısına yanıt
    Genellikle o tarz koylerde sadece belediye binasina saldirirlar ve savasi bitirirler mininum maliyete 12 saat kalkan kazanilmis olur.

• arkadaşlar ben oyunun bugün yükledim ilk başlarda yapmam için önerebileceğiniz şeyler var mı ? şuanda altın ve mor iksir veren şeyleri yükseltiyorum bide yanlarındaki depoları.
  • savagecharmer kullanıcısına yanıt
    Taşları gereksiz yere harcama biriktir inşaatçı al.
  • Merhabalar

Bi sorum varda.

Kardeşimin hesabını kendi telefonuma onun hesabını onun telefonuna nası aktabilirim

Bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var

2mizin Telefonuda İPhone Game Center hesabımız var
  • Beyler oyuna yeni başladım 10 levelim 3tane iksir toplayıcım var 4.seviye 2tane altın depom var 2side 4.seviye okcu kulem var 3.seviye 2tane top var 3.seviye 3tane altın madeni var 3üde 4.seviye 2tane kışla var 2side 4.seviye havan var 1.seviye iki tane iksir deposu var 2side 3.seviye belediye binam 3. seviye duvarların bazıları 2 yavaş yavaş yükseltiroyrum şimdi hangilerine basayım en çok? yardımcı olursanız sevinirim.

• DJ Mithat kullanıcısına yanıt
    fark etmez öncelik savunma ve asker yükseltme ama taşlarını harcama birikince inşatçı alırsın tekrar biriktirik tekrar inşaatçı alırsın
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.