Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devi bas sonra okçu sonra barbar.
  • Merhabalar,
    Oyunda birlikleri istediğim hedefe yönlendiremiyorum. Askerleri konuşlandırdığımda nereye saldıracaklarına kendileri karar veriyorlar. Toplardan önce saçma sapan kulübelere saldırıp o arada da ölüyorlar. Sonuç olarak birlikleri kendim hedeflere yönlendirmem mümkün mü, yoksa birliklere hedeflere kendileri mi yönleniyorlar? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • ^^KABBA^^ kullanıcısına yanıt
    Kendileri yönleniyor ama her askerin favori hedefleri farklı.Mesela devler savunmalara saldırıyor,barbarlar her şeye saldırıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    İksirle yapılacak bir şey kalmadıysa bence ejder yükselt ama işin varsa hala iksirle daha sonra basılabilir
  • Evet öyle oluyor
  • Hocam çok acil cevap lazım hesabıma başka telefondan girdiler, gmail şifresini değiştirdim fakat sürekli clash of clans hesabıma girip bastığım yükseltmeleri iptal ediyor, elmaslarımı harcıyo, bu telefondan nasıl çıkış yaptırabilirim
  • Duvar taktiginiz var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Kb8'deyim Herşey Full 15 Tane 8. Seviye Duvar Var Yeni Başladım Duvarlara Hepsini 8 Yapmam Ortalama Ne Kadar Sürer (Günde 5-6 Saldırı Her Saldırı En Az 250 Bin Altın)

• Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Hangi ligdesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw 1 saat içinde 900 bin altın kaybettim asker basarken 5-10 dk çıkıyorum hoop saldırı yemişim.Köy binası da dışarıda.Birimleri son seviyelere atarken saldırı yememek için 7/24 oyunda mi olmamız gerek anlamadım ki.

• HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Ordu kamplarını doldurup kışlalardan pekka golem cadı basıp kara ve iksirin birazını saklayabilirsin. Başkada yapacak birşey yok
  • RealPlayer09 kullanıcısına yanıt
    Altın

• Anlayan birisi bana tek telefondan ab iki hesap yönetmeyi öğretebilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hangi lige çıkınca ne kadar taş veriyor listesini nereden bulabilirim. 1250 kupa görevinde 450 taş veriyor onu biliyorum onun dışında yüklü miktarda taş veren lig ler neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 2 Eylül 2015; 7:42:27 >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    2600 kupada usta lige çıkınca 1000gem
    3200 şamp. ligine çıkınca 2000gem
  • Beyler coc hesabimin gmail ini silip tekrar yükledim coc tan girince gmail ole koyum yuklenmiyor yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde 95 lvlim,barbar kral ve kraliçenin özel yeteneği olduğu ve kullanıldığını yeni ve tesadüfen öğrendim.
  • Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım labaratuvar da ilk neleri gelistirmeliyim sırasıyla yazar misiniz

• desparados_532 kullanıcısına yanıt
    :) garip iyi ögrenmişsin baya geç olmuş birşey daha ögren ozman karliçe özel yeteneğinde iken görünmez olur
  • __ bot kullanan arkadaşlar için özel kılan kurduk beklerizz....__
    __.....özelden ulaşın.....__
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.