Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar oyunda bi savaş yaptığımda savaşta askerlerimden bazıları ölmediği halde savaş sonucunda öldü gösteriliyor bunun nedeni nedir lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _58_Burak_58_ -- 5 Ağustos 2015; 0:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _58_Burak_58_

Merhaba arkadaşlar oyunda bi savaş yaptığımda savaşta askerlerimden bazıları ölmediği halde savaş sonucunda öldü gösteriliyor bunun nedeni nedir lütfen yardım edin

Savaşta kullandığın tüm askerler olse de olmese de savaş sonu yokolur.

• Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Bu konu altından sorularınıza/sorunlarınıza bizzat cevap vereceğim.

Yeşil elmas hilesi var mı ?

bu oyunların bir açığı olabilir yani.
  • Richard Feynman kullanıcısına yanıt
    Hilesi kesinlikle yok, ama playstore da kredili uygulamalar var, onlarla alabilirsin ücretsiz olarak (anket dolduruyosun, video izliyosun, uygulama yüklüyosun karşılığında puan alıyosun belirli puana ulaştığında paypal hesabına parayı aktarabiliyosun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

ayni maile bagli (91 lvl )clash of clans ve (44 lvl)boom beach oyunlarim var

2 oyunuda birlikte mi satmam gerekiyor ?

Clash of clans hesabınızı başka bir game centera bağlayıp onu satabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProHookBlitz -- 5 Ağustos 2015; 22:01:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

1000 kupada niye th 10 lar gelip dalıyor yahu bıktım artık. 500 k 500 k götürüyorlar ganimeti.

yarasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProHookBlitz

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

ayni maile bagli (91 lvl )clash of clans ve (44 lvl)boom beach oyunlarim var

2 oyunuda birlikte mi satmam gerekiyor ?

Clash of clans hesabınızı başka bir game centera bağlayıp onu satabilirsiniz

tesekkurler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

oyun kaç gün girmezsek sıfırlanıyor

Sıfırlanma olayı yok

• ProHookBlitz P kullanıcısına yanıt
    nasıl yok ben 3. kez yeniden başladım bu oyuna bir süre oynamayıp yeniden indirince sıfırlanmış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

nasıl yok ben 3. kez yeniden başladım bu oyuna bir süre oynamayıp yeniden indirince sıfırlanmış oluyor.

Game centera bağlamassan sıfırlanır tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: sakultasaian

Hilesi kesinlikle yok, ama playstore da kredili uygulamalar var, onlarla alabilirsin ücretsiz olarak (anket dolduruyosun, video izliyosun, uygulama yüklüyosun karşılığında puan alıyosun belirli puana ulaştığında paypal hesabına parayı aktarabiliyosun)

o uygulamalar neler hocam?
  • oyunda belirli bir süre girmeyince köyün sıfırlanması olayı yok.Siz 3.kez yeniden başladım yeniden indirince sıfırlanmış oluyor demişsiniz ancak aslında alakası bile yok.Köyü bir google+ hesabına bağlarsanız isterseniz 6 ay sonra girin yeniden indirmiş olsanız bile köy aktarılsınmı diye soruyor kaldıgı yerden devam ediyorsunuz.
  • ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    sıfırlanma yoksa neden yeniden başladım ben bir süre girmedim yeniden açtığımda köy ortada yoktu bu sıfırlanma değilde ne?
  • sıfırlama yok zaten hala oldugunu iddaa ediyorsanız maalesef yanılıyorsunuz.Şunlardan birtanesini yapmazsanız köyünüz kaybolur ancak bunları yaparsanız köyünüz yıllar geçsede tekrar oynamak istediginizde kaldıgınız yerden devam edersiniz.Alttaki adımları köyünüzle oynamaya başladıgınızda yapsaydınız kaybolmazdı,sorun sizden kaynaklı kısacası.

Köyünüzü kaybetmeyin! Game Center veya Google + bağlantısı yapmayı unutmayın.Clash of clans hesap bağlama diye aratın ne yapmanız gerektiğini detaylı ögrenirsiniz.

Köyün nasıl geri geldigini gösteren ufak bir video,nette daha fazlasını bulursunuz

https://www.youtube.com/watch?v=t8sItzndjgo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCKLeSS17 -- 5 Ağustos 2015; 23:29:27 >

• ReCKLeSS17 kullanıcısına yanıt
    ben şunu anlatamadım size, öyle yada böyle bu köy ortadan kayboldu mu? kayboldu. ben bunu sıfırlandı olarak ifade ettim ama siz sıfırlanma falan yok dediniz tamam kayboldu diyorum o zaman
  • tamamda bu tamamen sizin sorununuz.Köyü bir hesaba bağlamadıgınız için sıkıntı sizden kaynaklı oluyor.Oyunda kaybolma yada sıfırlanma yok,eğer yukarıda anlattıklarımı yapmazsanız yani sizin gibi yapmayanların köyü kayboluyor maalesef geri gelmiyor ancak google+ yada gamecenter hesabına köyü bağlarsanız 1 yıl sonra silip yüklesenizde aynı bilgilerle giris yaptıgınızda kaldıgınız yerden devam ediyor.
  • 2 sorum olacak

1. klan kalesini büyülerle yıkınca içindekiler ölür mü yoksa gene çıkarlarmı? mesela klan savaşında büyülerle yıktım çıkarlarmı içinden denedinizmi hiç

2. ligle kupayla, ganimetin saldırıların bi alakası var mı

çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: haşlanmışyumurta

2 sorum olacak

1. klan kalesini büyülerle yıkınca içindekiler ölür mü yoksa gene çıkarlarmı? mesela klan savaşında büyülerle yıktım çıkarlarmı içinden denedinizmi hiç

2. ligle kupayla, ganimetin saldırıların bi alakası var mı

çok teşekkürler

Büyü attığınız an kaledeki birlikler çıkar
    ganimet köy binasıyla ilgilidir

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.