Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biriktirip inşaat kulesi daha iyi olucak gibi duruyor. :D acelem yok sonuçta beklerim yeter ki iyi büyüsün.Ben hızlı derken yani 5 level köy binası varken herşeyin tam olmasından söz ediyordum. :D
  • Benimde amaç o zaten ya :D Ama şimdilik kupayı düşük tutuyorum iksir falan lazım sonra kasıcam kupayı. :D
  • Hemen yükselticem öneri için sağol. :D
  • İntikamla saldiri yapinca kupa veriyor mu yoksa sadece ganimi geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

Arkadaşlar 2950 Kupaya kadar çıktım fakat rakipler artık çok zor gelmeye başladı ve balonla dalma mecburiyetinde kaldığımdan dolayı iksir tükendi sadece iksir değil tüm ganimetim neredeyse tükenti vazgeçmek üzereyim şampiyon liginde ganimet durumu nasıl daha önce aranızda çıkanlar olduysa yanıtlayabilirse sevinirim.

Bende dun basladim sampiyon yoluna th9 um dev domuz okcuyla giriyorum su an 2800 lerdeyim bakalm sansa bugun disarda cok denk geldi

• VincentCorleone kullanıcısına yanıt
    İkisini de veriyor.

• Taş fiyatlarına zam geldi, resmen bindirmişler! Artık TR'den taş alınmaz bence.
  • Suanda bi saldiri yedim 350 altin&iksir 2000 kara iksir.Dev kullanip arkasina sifaciyla barch koyuyolar.Ama ben yapamiyorum bir turlu , su dev saldirisini bana biri anlatabilirmi , video gosterebilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Taş fiyatlarına zam geldi, resmen bindirmişler! Artık TR'den taş alınmaz bence.

Düzenli olarak taş alıyorsanız encardı öneririm %50 indirimli hale getiriyor taşı.
  • ayni maile bagli (91 lvl )clash of clans ve (44 lvl)boom beach oyunlarim var

2 oyunuda birlikte mi satmam gerekiyor ?

• Laboratuvarda asker geliştirirken laboratuvar yükseltirsem, asker geliştirmesi durur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Laboratuvarda asker geliştirirken laboratuvar yükseltirsem, asker geliştirmesi durur mu ?

devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Laboratuvarda asker geliştirirken laboratuvar yükseltirsem, asker geliştirmesi durur mu ?

devam ediyor

Anladım hocam, saolun :)

• Taş alayım dedim de avea mobil ödeme ile. Ancak google şifremi istiyor ve yukarıda diğer gmail hrsabım yazıyor yani onun şifresini yazmamı istiyor. Onun şifresini yazarsam taş o hesaptaki clash hesabımamı gider?

• Cümleten selâmün aleyküm;hayirli bayramlar diliyorum....
    Yeni aldığım e7 model telefondan clash of clans oynarken ufak laglar hissediyorum; genel itibariyle tüm agir oyunlari kurdum, asphalt 8/modern combat4-5/ironman 3 dahil, ve zerre kasma yok amma mevzu clash of clans yada castle clash gibi 2d oyunlara gelince ironik şekilde laglar var :D çözümünü bilen var ve söylerse çok memnun olurum :)
    Edit;oyunu sd karta taşıdıktan sonra çok aza indi lag fakat hala var...

• Merhabalar. Arkadaşlar telefonum bozulunca yeni telefondn gmailden oyuna girmeye çalıştım ama nasıl becerdiysem gmailimdeki eski köyün yerine yenisini açtım. Eski köyüme giremiyorum oyunu açtıkca karşıma cücük köy geliyor. 94 lvl th9 fulle yakin aylardır verdiğim emekler boşa guderse iyice moral bozulur az çok oyuncusu bilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.Saygılarımla.

• Kara iksiri ve taşı basıp kral sahibi oldum nihayet. Savunmada işe yarıyor eyvallah. Saldırıda da çıkıyor gördüğüm kadarıyla, kralı saldırıda kullansam yeniden kral basmam gerekecek değil mi ? Mantıken öyle gibi duruyor da emin olmak istedim. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Yeniden basılmıyor.Dinleniyor kral.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Yeniden basılmıyor.Dinleniyor kral.

Oooo iyiymiş o zaman teşekkürler

• 1000 kupada niye th 10 lar gelip dalıyor yahu bıktım artık. 500 k 500 k götürüyorlar ganimeti.

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.