Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
176.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burak_1912

quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

bu th olayı nedir arkadaşlar bi aydınlatırmısınız ?

Th köy binası hocam. Th7 , th8 -> köy binası 7 , köy binası 8 gibi yani.

eyw teşekkürler,2 senedir oynuyorum bilmiyordum :)
  • KKııZZııLL kullanıcısına yanıt
    Balon > Büyücü > Okçu > Ejder

Gelecek olan 5. seviye, ejderin popülaritesini arttıracak gibi görünse de ikinci hava püskürtücü bence olayı dengeliyor. Balon hem hava hem de kimi kara saldırılarında da kullanılabiliyor. Bence bu sıralamaya göre yükseltme yapabilirsin.
  • 11:00 oyun şuan bakımda playstore güncelleme de gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 1 Temmuz 2015; 11:05:33 >
  • Bu güncelleme neyin nesi ? Yeni bir şey daha mı gelecek acaba ?
  • Bakımdan haberim yoktu kışlalara süre yükseltme basıp saldırı yapıyordum , oyun kapandı bir anda . YÜkseltmeler boşa mı çalışacak yani
  • kafayı yiyecem ne tabletten ne telefondan giremiyorum bağlantı sorunu deyip duruyor silip yüklemeyi denemiştim olmamıştı dünden önce aynı sorun vardı dün yoktu bugün yine var
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

kafayı yiyecem ne tabletten ne telefondan giremiyorum bağlantı sorunu deyip duruyor silip yüklemeyi denemiştim olmamıştı dünden önce aynı sorun vardı dün yoktu bugün yine var

temin markette güncelleme vardı güncelledim şimdi oyuna girmiyor.
  • hile bildirimini nasıl ve nereye yapabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eto83

quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

kafayı yiyecem ne tabletten ne telefondan giremiyorum bağlantı sorunu deyip duruyor silip yüklemeyi denemiştim olmamıştı dünden önce aynı sorun vardı dün yoktu bugün yine var

temin markette güncelleme vardı güncelledim şimdi oyuna girmiyor.

arkadaş modeme reset at dedi reset attım cidden düzeldi ama sonra pc den giriyorum tekrar tableti deniyorum girmiyor falan çok saçma sapan işler yeni çıktı buda senelerdir yoktu böyle bişey

• Arkadaşlar benim düne kadar aile gibi bir klanım vardı.Ama benim abim o klandan çıkmış.Kızdım ona.O da dedi gir tekrar niye kızıyorsun.Evet gir demesi kolay ama;

Arkadaşlar aile gibi olduğumuz için klanda gereken ödüller 4200.
    Benim kupam ise 1300.
    Bu klana başka yollardan girme ihtimalim var mı.Kupamı 4200 yapmam imkansız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile klanıysa tanıdığın vardın söyle ona sana davet atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

Aile klanıysa tanıdığın vardın söyle ona sana davet atsın.

Aile klanı değil maalesef.Aile gibiyiz dedim.Destekten sorunumu yazdım inşallah geri dönerler.

• O abini facebooktan ekle davet atsın.. Nerden yazdı sana gir diye @HeLLoForCe

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_1912

O abini facebooktan ekle davet atsın.. Nerden yazdı sana gir diye @HeLLoForCe

Globalden davet atmıştı.Face yok adamın :)
  • Destek sana bir şey yapamaz. Kupa şimdi kaç ben girebiliyor muyum bi bakayım seni yazarım sonra. Klanın etiketini at.
  • Gereken kupa 4200

Klan etiketi #2L88QPYR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB93D8DCA -- 6 Temmuz 2015; 19:05:45 >
  • Hocam yetiyorsa soyleyin bastan.

• Arkadaşlar 2950 Kupaya kadar çıktım fakat rakipler artık çok zor gelmeye başladı ve balonla dalma mecburiyetinde kaldığımdan dolayı iksir tükendi sadece iksir değil tüm ganimetim neredeyse tükenti vazgeçmek üzereyim şampiyon liginde ganimet durumu nasıl daha önce aranızda çıkanlar olduysa yanıtlayabilirse sevinirim.
  • oyunda nasıl hızlı büyürüm ?
  • Oyunda durmak sorun değilde inşaat biraz işi bozdu anlaşılan nakit yatırmak şart. :)
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.