Şimdi Ara

Clash of Clans Soru-Cevap (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
2.956
Cevap
55
Favori
175.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uzil

bugün oyuna girdiğimde hesaba bağlan seçeneği çıktı..mail adresimi seçtiğimde oyuncu kimliğini yazın diye bi ekran geldi...(kendi uydurduğu isimler var) bu ne ola ki?sizde de oldu mu..?
    oraya bi kimlik girmeden hesabımı bağlayamıyorum

rastgele bir şey girsen de bir şey olmaz. amacı sadece google ın yeni sistemine seni de uyarlamak. google a nickname gibi bir şey girmiş oluyorsun, önemli bir şey değil yani.
  • bu oyuna para vermeden oynayan varmı, acaip kaşıntı var bende taş almamak için kendimi zor tutuyorum. çok ta pahalı meret
  • quote:

Orijinalden alıntı: |LeGenD|

bu oyuna para vermeden oynayan varmı, acaip kaşıntı var bende taş almamak için kendimi zor tutuyorum. çok ta pahalı meret

yalan olmasın yaklaşık 3 yıldan fazladır oynuyorum, 1 kuruş bile harcamadım. emek verdikten sonra gerisi teferruat oluyor.

(* duzen yayilmamasi icin gecici olarak farkli duzen ile ss cektim )

1, 2 ay oldu th10 geceli.

[sizer=#000066]Clash of Clans Soru-Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tsukuyomi -- 17 Mayıs 2016; 13:14:27 >

• şu taşlarda indirim olsada 5. inşaatçıyı alsam artık
  • Itunes hesabımda 120 lira var. Bir oyunun oyun için ödemesi için kullanacaktım fakat vazgeçtim. Almak istediğim bir oyunda yok ve bakiyeden birine hediyede gönderemiyorum. İsteyen olursa 2 tane 52 liralık paketi yani 104 liralık paketi 50 liraya satabilirim. Ödemeyi iş bankası hesabıma yatırılmasını veya banka kullanmayan biriyseniz 50 liralık kontör karşılığında verebilirim. Her koşulda paranın öyle hesapta yatmasından iyidir. Hesabınızı verebileceğiniz ve alabileceğiniz bir oyun olması yeterli. İlgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.
  • Arkadaşlar th10 oldu az önce köy binam :) İlk önce büyü fabrikasını ve labaratuvarı bastım. Şimdi bi taktik felan var mı ? 25 duvarı basayım mı yoksa cehennem kulesi ve x-yay ı basayım mı ? Bişeyler duymuştum savunmayı basmayınca th9 gibi ganimet bulabiliyoruz diye. Ama ne kadar doğru bilmiyorum :) Ona göre basacam savunmayı altın var şuanda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Arkadaşlar th10 oldu az önce köy binam :) İlk önce büyü fabrikasını ve labaratuvarı bastım. Şimdi bi taktik felan var mı ? 25 duvarı basayım mı yoksa cehennem kulesi ve x-yay ı basayım mı ? Bişeyler duymuştum savunmayı basmayınca th9 gibi ganimet bulabiliyoruz diye. Ama ne kadar doğru bilmiyorum :) Ona göre basacam savunmayı altın var şuanda :)

quote:

Bişeyler duymuştum savunmayı basmayınca th9 gibi ganimet bulabiliyoruz diye

öncelikle öyle bir şey gerçek değil. bunun dışında tavsiyem önce x-yayı ve cehennemleri bas derim. yukarıda köyümün son halinin ss sini attım. bende ilk önce xyayı-cehennem-sihirbaz-havan şeklinde bastım. bugün son havanı basıcam ve savunmadan devam edicem. 25 duvarı ben yükselttim çünkü deli para kasıyordum şansıma güzel ganimet vardı bastıgım ilk hafta. cehennem ve xyaylarını bastıktan sonra o sırada duvarları maksladım.

• -Tsukuyomi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam tam düşündüğüm şeyi yapmışsın :) O zaman önce onları basayım zaten en az 10 gün sürecekleri için o sırada da duvarları halledeyim :) Teşekkür ettim
  • quote:

Eyvallah hocam tam düşündüğüm şeyi yapmışsın :) O zaman önce onları basayım zaten en az 10 gün sürecekleri için o sırada da duvarları halledeyim :) Teşekkür ettim

Kesinlikle. 2 cehennem, 1 xyayi geliyor. eger ki 5 iscin varsa kafan rahat olur zaten. TH9 da dahil olmak üzere 9.seviye köy binasına kadar ki savunma binalarını basma sıralamam her zaman en uzun sürenden-en kısa sürene doğru idi. ama TH10 da bu olay değişiyor. alan olarak saldırı yapan savunmalardan başlanıyor genelde.
    Bende öyle yapacağım bunları fulleyince hocam, sihirbaz havan diye giderim :)
  • herolar neredeyse sona gelmiş pek yaşayacağını sanmam deprem vs diğer büyüleri de zaman içinde yükseltirsin önemli olan duvarlarını falan belirli bir seviyeye getirmen 11 seviyede rakiplerin de zorlaşacak.
  • hocam köyün bu durumdaysa bu soruyu sorman saçma olmuyo mu sence? zaten herşey sona gelmiş orada 2 tane deprem ile zehir büyüsünü basamamaktan korktuğun için mi bu soruyu sordun?
  • th11 e geçiş sırasında bile basabilirsin onları. k.iksir deponu fulleyip öyle geç derim tabii ki.
  • th9um,6 milyon iksir var. yeni kişla gelirse diye bekleteyim mi simsek büyüsune ya da biraz daha kasıp ejdere mi basayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

th9um,6 milyon iksir var. yeni kişla gelirse diye bekleteyim mi simsek büyüsune ya da biraz daha kasıp ejdere mi basayim

gelecek olan yeni güncellemede th10 kapsıyor diye hayıtlıyorum. (yanlis hatirliyor da olabilirim) hic bekletme derim. o sure zarfinda zaten fazlasiyla kasarsin iksir/altin gene. oyundaki en degerli sey zaten "zaman"
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tsukuyomi

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

th9um,6 milyon iksir var. yeni kişla gelirse diye bekleteyim mi simsek büyüsune ya da biraz daha kasıp ejdere mi basayim

gelecek olan yeni güncellemede th10 kapsıyor diye hayıtlıyorum. (yanlis hatirliyor da olabilirim) hic bekletme derim. o sure zarfinda zaten fazlasiyla kasarsin iksir/altin gene. oyundaki en degerli sey zaten "zaman"

bebek ejderde mi 10.seviyeye geliyor yav
    9 diye duymuştum ben.

edit: iyiki basmamisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 24 Mayıs 2016; 21:04:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Beleş gem varda bizmi bilmiyoruz ?
  • millet botla iyi kastı kendini yalnız buda benim naçizane köyüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Beleş gem varda bizmi bilmiyoruz ?

konuyla gem in ne alakası var?

quote:

Orijinalden alıntı: weritaserumok
    millet botla iyi kastı kendini yalnız buda benim naçizane köyüm.

banlanmaları yakındır. zaten belli bir kısmı banlandı, 2.sefer tekrarlanırsa sınırsız süre atılacağı bilgisini paylaştı supercell. oyunun dengesini bozuyolar. oyun emek oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tsukuyomi -- 25 Mayıs 2016; 2:03:53 >

Yok hocam para harcamadım demişsinizde 2 k gem var ondan sordum
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.