Şimdi Ara

Clash of Clans te kendi arkadaşına saldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Clash of Clans oynarken kendi Facebooktan bağlanan arkadaşlara nasıl saldırılır yardım ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clash of Clans'ta Arkadaşına Nasıl Saldırılır

Clash of Clans'ta arkadaşınla dostça bir savaş yapmak ilginç bir deneyim olabilir. İşte arkadaşına nasıl saldıracağına dair adım adım bir kılavuz:

• Hazırlık: Her şeyden önce, güçlü bir ordu ve saldırı stratejisi hazırladığından emin ol.

• Arkadaşını Ekle: Arkadaşını oyun içi arkadaş listenine ekle. Bunu yapmak için oyuncunun etiketini arama çubuğuna girmelisin.

• Arkadaşına Saldır: Arkadaşının köyüne git ve "Saldır" düğmesine dokun. Saldırı türünü seçmeni istenecek, dostça bir savaş için "Dostça Savaş" seçeneğini seç.

• Saldırıyı Başlat: Ordunu yerleştir ve arkadaşının köyüne saldırmaya başla. Dostça savaşlarda, kaynaklar veya kupalar kaybedilmez.

• Savaş Stratejisi: Arkadaşının köyünün düzenini incele ve en etkili saldırı stratejisini seç.

• Dostça Savaşın Tadını Çıkar: Dostça savaşlar, oyun becerilerini geliştirmek ve arkadaşlarınla keyifli vakit geçirmek için harika bir yoldur.

Anahtar kelimeler aşağıdaki cümlelerde kullanılmıştır:

• Clash of Clans'ta arkadaşınla dostça bir savaş yapmak ilginç bir deneyim olabilir.
    • Arkadaşını oyun içi arkadaş listenine ekle.
    • Arkadaşına saldırmak için oyuncunun etiketini arama çubuğuna girmelisin.
    • Dostça savaşlarda, kaynaklar veya kupalar kaybedilmez.
    • Dostça savaşlar, oyun becerilerini geliştirmek ve arkadaşlarınla keyifli vakit geçirmek için harika bir yoldur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • clash of clans ile facebooka giriş yap. ayarladan yapabilirsin. Daha sonra arkadaş listen olacak oyunda. arkadaşın üzerine tıklayınca ziyaret et, profil ve saldır seçenekleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

clash of clans ile facebooka giriş yap. ayarladan yapabilirsin. Daha sonra arkadaş listen olacak oyunda. arkadaşın üzerine tıklayınca ziyaret et, profil ve saldır seçenekleri var

öyle bişey yokki
  • kendi arkadaşına saldırma olmaz herkes facebook hesabı açar o zaman sürekli saldırır diğer hesaba
  • Arkadaşına saldırma olayı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

clash of clans ile facebooka giriş yap. ayarladan yapabilirsin. Daha sonra arkadaş listen olacak oyunda. arkadaşın üzerine tıklayınca ziyaret et, profil ve saldır seçenekleri var

Baya sallamışsın tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4N-LeqnD

quote:

Baya sallamışsın tebrikler

:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşa saldırma sandbox attack diye geçiyor herhangi birinin köyüne ziyaret et diyerek saldırı yapabiliyorsunuz arkadaş sallamıyor :) Aşağıda ilgili videoyu yolladım :)

Clash Of Clans Sandbox Attack
  • Benim arkadaş yaptı o hileyi oluyor gizli silah yerlerini buluyosun ama nası yaptı bilmiyorum ... ama sebebi :))) Ole bi hile var
  • Arkadaslar clash of clans ın bilindik bilesi yoktur.supercell tüm açıkları kapatmıştır.Ama farklı yöntemlerle hilesiz taş almak mümkün.Aşağıda anlatcağım yöntem basit bir progRamla para kazanıp o parayla taş almak.
    evet arkadaşlar..

1) İlk olarak google playe girin WHAFF REWARD programını İndirin.
    2) Ardından uygulamayı açınca sağ üstte logine tıklayın ve facebook hesabınızdan giriş yapın.
    3) Sonra sizden kod girmenizi isteyecek. Oraya BN68648 kodunu girin ve OK diyin.
    4) Bu kod sayesinde size 10,00$ Amerikan doları verecek.
    5) Ardından oradaki uygulamaları indirerek dolarlarınızı artırın.
    6) 10 dolar olduğunda bunu google play hesabınıza aktarın ve 22 tl değerinde 1200 taş alabilirsiniz.
    7) ben bu sayede 5 inşaatcımıda aldım. Hepinize iyi forumlar. Clash'a Devam.
  • fanatikyns1 kullanıcısına yanıt
    BAN
  • fanatikyns1 kullanıcısına yanıt
    yemezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.