Şimdi Ara

CLASH OF CLANS TECRUBELİLER Bİ BAKIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    orda boşluk mu var sanki? yani devi oraya boşluk varsa bıraksam ve devim 2. seviye kaç dev kullanıyım? ayrıntılı anlatırmısın?
  • fenerbahçe1221 F kullanıcısına yanıt
    boşluk olup olmadığını anlamak için saldır demeni gerekli ama herhangi bir hamle yapmadan savaşı bitir demelisiniz. Ek olarak asker karargah kapasiteniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe1221

klan savaşında bu köye nasıl neyle saldırabilirim? sanki orda boş bir yer mi var? surların içinde? ordu kampım 105 kişilik klan yardımıyla bi tane şifacı alırım kaç dev kaç okçu kaç büyücü kaç barbar bide balon kullanmalımıyım? ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız sevinirim.
     CLASH OF CLANS TECRUBELİLER Bİ BAKIN

Balon kullanma onlar çabuk ölüyor onun yerine dev kullan bence, bir şifacı sen bas iki şifacı olsun geriye kalan yere de ölçü bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ordu kampım 115 kişilik kaç dev kaç okçu vs. ? ayrıntılı bilgi verirmisiniz? ve bugün 23 lvl oldum upam 1252 450 gemsi aldım nasıl kullanayım? bide kupamı düşürcem geri.
    11 dev 1 şifacı gerisi okçu bas bir de arkadaşlarından şifacı al yeterli olur devlerini hava savunmasının oradan sok hava savunması inince şifacıları bas alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçmayan hollandalı -- 30 Ocak 2015; 10:25:05 >
  • Kardeşim bi tavsiye vereyim. Kupa kasmak düşündüğün kadar güzel birşey değil. Kupa kasıcam diye heveslenme, unutma kupan yükseldikçe sana saldıran düşmanın kaliteside artar ve daha çok ganimet kaybetmeye başlarsın. Dediklerimi dikkate alırsan sevinirim.
  • 8 günde 5 lvl atladım kupamı 1250 yaptım ve 450 gemsi aldım şimdi kupa düşürüp ganimet kasıyorum 24 lvl oldum. savaş bu akşam sizlere atarım sonucu.
  • quote:

8 günde 5 lvl atladım kupamı 1250 yaptım ve 450 gemsi aldım şimdi kupa düşürüp ganimet kasıyorum 24 lvl oldum. savaş bu akşam sizlere atarım sonucu.

Kolay gelsin

• Hile istiyorsan bi ara mesaj at bana konuşalım

• quote:

8 günde 5 lvl atladım kupamı 1250 yaptım ve 450 gemsi aldım şimdi kupa düşürüp ganimet kasıyorum 24 lvl oldum. savaş bu akşam sizlere atarım sonucu.

Tamam kardesim, kolay gelsin

Ben 60 levelim şuanda oyunun müptelasıyım desem yeridir kendimi örnek verirsem 95 barbar 105 okçu basıyorum saldırdığım köyde ganimeti(iksir ve altını) 200 binden yukarı olmasına dikkat ediyorum. Orduyuda köye elimle daire çizerek dağıtıyorum(tablette daha iyi saldırırsın) yüzde yüz aldığım köyler oluyor alamadıklarımdan da bir yıldız alıyorum yani aşağı yukarı 5-12 kupa geliyor. 935 kupada(gümüş iki olsa gerek) ganimetler çok iyi bende altın 3 ten düşürdüm. Eğer oyunda aktifsen klanımıza gel daha çok yardımcı oluruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prestige- -- 30 Ocak 2015; 19:54:53 >
  • %100 yaptım kazandım.resme bakın orduya felan işte çok rahat kazandım.
     CLASH OF CLANS TECRUBELİLER Bİ BAKIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerbahçe1221 -- 30 Ocak 2015; 21:35:36 >
    Tebrikler

• Senin seviyelerinde 1100 kupa üstüne çıkmanı tavsiye etmiyorum. Köy binasını geliştirmeden önce diğer yapılabilecek her şeyi son seviyeye getirdiğinden emin ol. Köy binasını 7 yaparken kara iksir sevdasına düşüp erken basma köy binasını. Ben yapmıştım o hatayı. Ayrıca duvarları mümkün oldukça geliştir. Taşlarını sakın harcama bir an önce inşaatçıları almaya bak. Şimdilik bu kadar kafana takılan bir şey olursa danışabilirsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.