Şimdi Ara

CLASH OF CLANS TECRUBELİLER Bİ BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya ben cash of clans oynuyorum 19 lvlim koy binam 6. seviye kupam 935 yardım edermisiniz sorularım;

1-nasıl daha hızlı kupa kasarım?

2-nasıl daha hızlı seviye atlarım?

3-savunma düzeni tarif edermisiniz?

4-balon da dahil balona kadar olan tüm birlikleri açtım dev okçu ve barbar 2. seviye ordu kampı 100 kişilik nasıl bir ordu ayarlayabilirim? köy binam yetiyo büyücüyüde açıcam yakında.

5-bildiğiniz güvenilir bi hack var mı?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Öncelikle bu oyunda çalışan bir hack yok hocam. Aslında şöyle diyeyim var ama belli bir süre sonra ban yiyorsun oyundan. Çünkü senin hesabınla ilgili bilgiyi kendi sistemlerinden yüklüyor oyun. Sen anlık değiştirsen bile hiçbir anlam ifade etmiyor ban yiyorsun dediğim gibi. İkinci olarak gelişirken heveslere kakapılma,yani sihirbaz basacağım diye köy binasını yükseltme köy binanın izin verdiği herşeyi sonuna dek yükselt, sonra köy binasını yükselt. kupan seviyene göre fazla bence biraz düşürmende fayda var 600-700 arası. Köy stilini ise sen belirle orijinal olsun ama öyle yerler kur ki içeride tuzaklar olsun adam direkt oraya bassın askeri ve tuzağa düşsün. son olarak hızlı gelişmek istiyorsan ordu kampına tamamen okçu yaparak yağmasına giriş. Düşman köyün dört bir tarafına yerleştir %50 garanti. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Falconear

Öncelikle bu oyunda çalışan bir hack yok hocam. Aslında şöyle diyeyim var ama belli bir süre sonra ban yiyorsun oyundan. Çünkü senin hesabınla ilgili bilgiyi kendi sistemlerinden yüklüyor oyun. Sen anlık değiştirsen bile hiçbir anlam ifade etmiyor ban yiyorsun dediğim gibi. İkinci olarak gelişirken heveslere kakapılma,yani sihirbaz basacağım diye köy binasını yükseltme köy binanın izin verdiği herşeyi sonuna dek yükselt, sonra köy binasını yükselt. kupan seviyene göre fazla bence biraz düşürmende fayda var 600-700 arası. Köy stilini ise sen belirle orijinal olsun ama öyle yerler kur ki içeride tuzaklar olsun adam direkt oraya bassın askeri ve tuzağa düşsün. son olarak hızlı gelişmek istiyorsan ordu kampına tamamen okçu yaparak yağmasına giriş. Düşman köyün dört bir tarafına yerleştir %50 garanti. Kolay gelsin.

yardımın için sağol kardesim ama okçu istediği kadar çok olsun başka şeylere saldırırsa zaten canları az.havanlar toplar onları indiriverir?

• fenerbahçe1221 F kullanıcısına yanıt
    İki üç yerden bırakırsan savunması da dağılır adamın askerlerin de halleder.

• quote:

Orijinalden alıntı: uçmayan hollandalı

İki üç yerden bırakırsan savunması da dağılır adamın askerlerin de halleder.
    denicem kardesm saol takip te kal ben şöyle yapıyorum 25 okçu 10 dev 3 goblin 1 duvar yıkıcı 4 balon sence nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe1221

denicem kardesm saol takip te kal ben şöyle yapıyorum 25 okçu 10 dev 3 goblin 1 duvar yıkıcı 4 balon sence nasıl?
    http://www.escblog.net/clash-clans-inceleme-ve-ipuclari/ bir okuyun çok faydası olacaktır.
    Goblinler gereksiz bir birim okçuya da bir duvar yıkıcı çıkar onun yerine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 HEİST GRUBU ( PARA KASMA )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçmayan hollandalı

Goblinler gereksiz bir birim okçuya da bir duvar yıkıcı çıkar onun yerine
    webtaki bakıcam kardesm saol falconear sen hala oynuyomusun?
    bu arada bende oynuyorum oyunu sormak stediklerin olursa öm ile yollayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webtaki

bu arada bende oynuyorum oyunu sormak stediklerin olursa öm ile yollayabilirsiniz.
    bu oyunu bırakın bağımlılık yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihakova

bu oyunu bırakın bağımlılık yapıyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar clash of clans ta okçu ve barbar basıp çok oyunculu saldırıda iksir mi kasmaya çalışayım? ya da 1250 kupa kazanırsam oyun 450 gems verecek yani kupa kasıp iksirleri biriktirmeyip balonları devleri kullanıp kupa kasarsam 1250 ye kadar 450 gemsi iksir almak için kullanıp kışlayı seviye mi arttırayım ben kupa kasma taraftarıyım? antatabildim mi? anladınız mı ? cevapppppp

https://www.youtube.com/watch?v=4Uo5TJK0aWo bi bakmanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknoloji.Doktoru

https://www.youtube.com/watch?v=4Uo5TJK0aWo bi bakmanızı tavsiye ederim
    Öncelikle kupa kasma işine çok girme bence kupanın bir önemi yok.
    Savunmalarını ve askerlerini yükseltmeyi hedefle kupayı değil hangi aralıkta sana çok ganimet geliyorsa o kupa aralığında barbar okcuyla az maliyetle çok ganimet toplayıp savunma ve askerlerini geliştirip yükseltmen daha doğru olur

• Köy binası 6 kristal Lige nasıl çıkacak sence.Kristal ligde ganimetin olmayacağı için es gececekler demişsin kristal ligde olan birisi kupa kasiyordur ve böyle köyleri azda ganimet olsa dalıp %100 alıp 8-10 kupayla ayrılacak yani köyün küçük ganimetin az olması kristal ligte kupa kasanlar için sorun teşkil etmez

• Kristal ligte adamlar ganimete dalmiyor 3 gollem 3 pekka gerisi buyucu duvar yıkıcı sence bu kadar asker maliyeti olan bi orduyu kullananlar ganimete önem verirmi kristal ligde 3 ay kadar takıldım şimdi tekrar Kupaları düşürdüm inan her yolu denedim üst lige kadar çıkayım sadece koy binasını alsam yeter en azından verdiği bonus yeter ümidiyle ama olmuyor arattığıni kazandığın bonus bile karşılamıyor çoğu zaman

• Sorun sende derken anlayamadım ben kristal liginde takilirken 10 saldiridan max 3.4 saldırı intikamdan geliyordu belkide bana özeldir.

• Oraya o kadar asker basmayacak zaten kralicesi ve kralı yeter olmadı 1.2 takviyeyle yerle bir eder orayı.Herkezin taktiği farklı zaten ben 2 koy le oynuyorum birini çok erken 10 a bastım beni böyle aydınlatan olmadı şimdi onla ugrasmayi bıraktım 900 kupalara düşürdüm köy binami attım dışarı kupa isteyen yıkıyor ben rahat onlar rahat ufak ufak düzenliyorum.Diger köyüm 8 e bastım daha yeni ama duvarlar dahi son seviye başta böyle yapılsa ugrasilmaz sonra.Bizi aydınlatan olsaydı yada başta arastirsaydik bu kadar ugrasmazdik o yüzden soru soran arkadaslara elimden geldiği kadar yardimci olmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MİNECRAFT CI

Kupa kasmak aslinds herkes zarar desede en iyisi hemde levelin icin yani eger 6 seviye koy binasinda kristale cikarsan orda kimse sende gani bulamayacagi icin es gececekdir ve sen her saldirida daha fazla ganinet alacaksin yani hizli kupa kas hala lvlin dusukken Bunun icinde koy binani icerde tutup disarda olanlara saldir ve koybinasi icinse acele etme herseyi gelistirip bas lvlede pek onem verme onemli olan koy ve koyu gelistirmeye once depo sonra toplayici ve madenler sonra savunma unsurlari diye devam et ve iyi bi klan bulup klan savaslarina surekli katil ozelliklede koy binan 7 olunca kara iksiri en iyi kasma yolu da yine klan savasidir. ve son tavsiyemde oyuna bence yeniden basla cunku koy binani erken basmissin ilerde sikinti cekersin.

Tamam kardesim 21 level oldum buyucu actim buyu fabrikasi actim ve senin deigin gibi kupa kasicam yani gucum yeter kasmaya gunde bu aralar evdeyim her saatnaigim kasicam kua saol tavsiyen icin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MİNECRAFT CI

Kupa kasmak aslinds herkes zarar desede en iyisi hemde levelin icin yani eger 6 seviye koy binasinda kristale cikarsan orda kimse sende gani bulamayacagi icin es gececekdir ve sen her saldirida daha fazla ganinet alacaksin yani hizli kupa kas hala lvlin dusukken Bunun icinde koy binani icerde tutup disarda olanlara saldir ve koybinasi icinse acele etme herseyi gelistirip bas lvlede pek onem verme onemli olan koy ve koyu gelistirmeye once depo sonra toplayici ve madenler sonra savunma unsurlari diye devam et ve iyi bi klan bulup klan savaslarina surekli katil ozelliklede koy binan 7 olunca kara iksiri en iyi kasma yolu da yine klan savasidir. ve son tavsiyemde oyuna bence yeniden basla cunku koy binani erken basmissin ilerde sikinti cekersin.

Tamam kardesim 21 level oldum buyucu actim buyu fabrikasi actim ve senin deigin gibi kupa kasicam yani gucum yeter kasmaya gunde bu aralar evdeyim her saatnaigim kasicam kua saol tavsiyen icin

Alıntıları Göster
    klan savaşında bu köye nasıl neyle saldırabilirim? sanki orda boş bir yer mi var? surların içinde? ordu kampım 105 kişilik klan yardımıyla bi tane şifacı alırım kaç dev kaç okçu kaç büyücü kaç barbar bide balon kullanmalımıyım? ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerbahçe1221 -- 29 Ocak 2015; 19:19:18 >

• quote:

klan savaşında bu köye nasıl neyle saldırabilirim? sanki orda boş bir yer mi var? surların içinde? ordu kampım 105 kişilik klan yardımıyla bi tane şifacı alırım kaç dev kaç okçu kaç büyücü kaç barbar bide balon kullanmalımıyım? ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız sevinirim.
    dev ile saldırabilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.