Şimdi Ara

GTA 5 HEİST GRUBU ( PARA KASMA )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
5.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DH Crew'ine üyeyim 1000 kişi olmasına rağmen heistlere davet ediyorum ediyorum kimse gelmiyor, başka heist lere falan giriyorum hep 10 k 15 k para geliyor o heistlerde boş tıs çıkıyor araba vs çalma görevi. 25 Tane arkadaş var 1 tanesi bile gelmiyor.

Kaç haftadır online oynuyorum sadece 400k ya 1 tane high end daire alabildim , arabam bile yok.

4 Kişi bir grup kuralım belirli saatler arasında uzun bi süre sürekli heist ve görevler yapalım, günde bi 150 200 k dan fazla para kasarız.

Social Club Nick : Queqness

Beni arkadaş ekleyin ya da konuya nickinizi yazın ben ekliyim. Mutlaka iletişime geçelim. Heistlerde 15 20 dk adam beklemekten çok sıkıldım.Eminim ki bir çoğunuzda bu dertter müzdaripsiniz.

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5: Para Kasma İçin Heist Grubu Kurma

Giriş

GTA 5'te hızlı bir şekilde yüklü miktarlarda para kazanmak istiyorsan, bir Heist grubu kurmak en etkili yollardan biridir. Heist'ler, oyuncuların ekip olarak büyük ölçekli soygunlar gerçekleştirmesini sağlayan çok oyunculu görevlerdir. Bu görevler genellikle zorlu olsa da, karşılığını almak oldukça yüksektir.

Heist Grubu Kurma

Bir Heist grubu kurmak için en az üç oyuncuya ihtiyacın olacak. İdeal olarak, farklı becerilere ve oyun tarzlarına sahip oyuncuları bir araya getirmelisin. Örneğin, bir saldırgan, bir hacker ve bir kaçış şoförü gibi.

Heist Seçme

GTA 5'te beş farklı Heist vardır. Her bir Heist'in kendine özgü zorlukları ve ödülleri vardır. Başlangıç ????seviyesindeki oyuncular için "Fleeca Soygunu" iyi bir seçenektir. Daha deneyimli oyuncular "Pacific Standard Soygunu" veya "Doomsday Heist" gibi daha zorlu Heist'leri denebilir.

Heist Planlama

Heist'i seçtikten sonra, ekibin planlaması gerekir. Bu, kaçış rotalarını belirlemeyi, rolleri atamayı ve gerekli teçhizatı toplamayı içerir. İyi planlama, Heist'in başarılı olma olasılığını önemli ölçüde artırır.

Heist Gerçekleştirme

Heist günü geldiğinde, ekibin birlikte çalışması ve planına bağlı kalması hayati önem taşır. Herkesin rolünü doğru bir şekilde yerine getirmesi gerekir ve herhangi bir aksaklık, Heist'in başarısızlığına yol açabilir.

Heist'ten Kaçma

Heist'i başarıyla tamamladıktan sonra, ekibin kaçması gerekir. Bu, genellikle polisle çatışmayı ve takipçileri atlatmayı içerir. Kaçış rotası iyi seçilmeli ve herkesin koordineli bir şekilde çalışması gerekir.

Sonuç

Bir Heist grubu kurmak ve başarılı bir şekilde gerçekleştirmek, GTA 5'te para kasmanın en karlı yollarından biridir. Doğru ekip ve planlama ile yüksek ödüller kazanabilir ve oyun deneyimini en üst düzeye çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • keşke high end evi 200 bine alsaydın heist setupları para vermiyor finale denk gelirse iyi para kaldırırsın anca o da çok mümkün olmuyor düşük leveldeyken atıyorlar gruptan 18 levelim 200 bine high end ev + zentorno aldım ilk heistların finali x2 veriyor ben çinli bir arkadaş buldum 3 finaleye soktu beni :D sağolsun 2 de kendim yaptım senin fikrin güzel ama zor 3-4 setup yapıp finali yapmak cidden çok uzun sürüyor eklerim seni yardımcı olmak için ama 4 setup 1 final normalde oynasan bile uzun sürüyor gerçek hayatta tanıdığın hatta mümkünse yan yana olduğun bir kaç arkadaşınla oynarsan çok hızlı para kasabilirsin diye düşünüyorum ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkankobek

keşke high end evi 200 bine alsaydın heist setupları para vermiyor finale denk gelirse iyi para kaldırırsın anca o da çok mümkün olmuyor düşük leveldeyken atıyorlar gruptan 18 levelim 200 bine high end ev + zentorno aldım ilk heistların finali x2 veriyor ben çinli bir arkadaş buldum 3 finaleye soktu beni :D sağolsun 2 de kendim yaptım senin fikrin güzel ama zor 3-4 setup yapıp finali yapmak cidden çok uzun sürüyor eklerim seni yardımcı olmak için ama 4 setup 1 final normalde oynasan bile uzun sürüyor gerçek hayatta tanıdığın hatta mümkünse yan yana olduğun bir kaç arkadaşınla oynarsan çok hızlı para kasabilirsin diye düşünüyorum ;)

Bende ilk heistin finalindeyim ama bitirmek kısmet olmadı bi türlü , hard şeçenekte çatışmalarda ölmememe rağmen 5. denememizde tam bitti derken helikopterin pervanesi beni öldürdü. Zaten oynadıgım adamlar acemiysi hemde yabancıydı.Sinir hastası oldum resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Night_Noise kullanıcısına yanıt
    ruslar olabilir çok trollüyorlar yaw :D ne varsa türklerde var sa diye sohbete bir giriyorum valla en yardımcı olanlar hep bizim insanımız şaşırdım gerçi :D
  • quote:

ruslar olabilir çok trollüyorlar yaw :D ne varsa türklerde var sa diye sohbete bir giriyorum valla en yardımcı olanlar hep bizim insanımız şaşırdım gerçi :D

Aynen hocam, ayrıca DhTr crewinde 2 tane adam sürekli ölüp duruyolardı ayrıca türk te değillerdi yazıyprum yazıyorum ingilizce konuşuyolardı hep.Sadece ruslarda olmayabilir , belki türkler trollüyordu beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 4 Mayıs 2015; 0:21:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

Merhaba arkadaşlar.

DH Crew'ine üyeyim 1000 kişi olmasına rağmen heistlere davet ediyorum ediyorum kimse gelmiyor, başka heist lere falan giriyorum hep 10 k 15 k para geliyor o heistlerde boş tıs çıkıyor araba vs çalma görevi. 25 Tane arkadaş var 1 tanesi bile gelmiyor.

Kaç haftadır online oynuyorum sadece 400k ya 1 tane high end daire alabildim , arabam bile yok.

4 Kişi bir grup kuralım belirli saatler arasında uzun bi süre sürekli heist ve görevler yapalım, günde bi 150 200 k dan fazla para kasarız.

Beni arkadaş ekleyin ya da konuya nickinizi yazın ben ekliyim. Mutlaka iletişime geçelim. Heistlerde 15 20 dk adam beklemekten çok sıkıldım.Eminim ki bir çoğunuzda bu dertter müzdaripsiniz.

Ben heistleri baştan sona bitirmek için iyi bir kadroya dahil olmak istiyorum ilgilenirseniz ekleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Ben heistleri baştan sona bitirmek için iyi bir kadroya dahil olmak istiyorum ilgilenirseniz ekleyeyim
    bütün heistları aynı kadro bitirirsenizde ekstra dan çok sağlam bir para veriyor 1m'di sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Para Harcama Konusu.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante__34

bütün heistları aynı kadro bitirirsenizde ekstra dan çok sağlam bir para veriyor 1m'di sanırım

Alıntıları Göster
    ekle benide nickim eKeKTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F90373FB4 -- 4 Mayıs 2015; 2:44:21 >
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.

bende gelirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F90373FB4

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.

bende gelirim

Alıntıları Göster
    rgsc : JakoBTR

• Arkadaşlar heist görevleri beraber yapmak için önce sağlam bir crewe yada ts üzerinden haberleşe bilirsiniz Crew genel manasıyla Crew point anaç gruplar olduğu için kimin eli kimin cebinde belli değil

• [DHTUBE=https://youtu.be/pdeMmu4zUlI]

• quote:

Orijinalden alıntı: waroflords

[DHTUBE=https://youtu.be/pdeMmu4zUlI]
    Ben de Akşamları iş çıkışı 19:00 den sonra gelebilirim.
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar.

Ekleyebilirsiniz hocam.

• quote:

Benimde baştaki amacım buydu fakat ilk heist görevinin finalindeyim.konuyu açtım fakat baya bi süre cevap gelmedi bende başladım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 4 Mayıs 2015; 15:16:24 >
  • quote:

Arkadaşlar heist görevleri beraber yapmak için önce sağlam bir crewe yada ts üzerinden haberleşe bilirsiniz Crew genel manasıyla Crew point anaç gruplar olduğu için kimin eli kimin cebinde belli değil

Aynen hocam dediğiniz gibi yapalım.

• quote:

quote:

Arkadaşlar heist görevleri beraber yapmak için önce sağlam bir crewe yada ts üzerinden haberleşe bilirsiniz Crew genel manasıyla Crew point anaç gruplar olduğu için kimin eli kimin cebinde belli değil

Aynen hocam dediğiniz gibi yapalım.

Alıntıları Göster
    Sen benim listemde varsın. Geçenlerde bir türlü dörtlüyü kuramadık, yabancı olunca senkronize olunmuyor. Adama laf anlatamıyorsun. Lagı oluyor pingi oluyor. En iyisi komple Türk ekip olmak. Sağlam bi dörtlü yaparsak ben de varım

Social Club Nick : MoRaCe

• quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Sen benim listemde varsın. Geçenlerde bir türlü dörtlüyü kuramadık, yabancı olunca senkronize olunmuyor. Adama laf anlatamıyorsun. Lagı oluyor pingi oluyor. En iyisi komple Türk ekip olmak. Sağlam bi dörtlü yaparsak ben de varım

Social Club Nick : MoRaCe

Alıntıları Göster
    yaşım 26 seviyeli dürüst sohbet amaç vakit geçirmek ise social id : T0mHardy

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay2012

yaşım 26 seviyeli dürüst sohbet amaç vakit geçirmek ise social id : T0mHardy

Alıntıları Göster
    benide eklermisiniz kimse bulamıyorum isim HalilCKR
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcakiir

benide eklermisiniz kimse bulamıyorum isim HalilCKR

Alıntıları Göster
    Heist'lerin çoğunu biliyorum dehşet Heli kullanırım ekleyin ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorr8 -- 24 Mayıs 2015; 16:37:44 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.