Şimdi Ara

Clash Royal Sv11 Yok yok.. Efsaneler,Taşlar..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, uzun süredir oynamış olduğum bu bağımlılık eden oyunu artık zaman ayıramadığım ive başka bir yere kaynak oluşturması açısından satmaya karar verdim. iPhone üzerinden günde 2-3 saat minimum zamanımı ayırdım ve oldukça emek harcadım. Bolca da taş aldık ne yazıkki. Fotoğraflardan da görebilirsiniz ama ben kısa bir kartlara özet geçeyim ;

Seviye 11 (4095/40000) >>
    Madenci,Prenses, Kıvılcım, Mezarlık,Oduncu,Buz Büyücüsü Sv2
    Lav tazısı Sv3
    Prenses,Kıvılcım, Cehennem Ejderhası , Elektro Büyücü Sv1
    Tomruk ve Haydut yok.
    Destansılardan şu an, Pekka Sv5, Yıldırım Sv5 ,Cadı 5, Yavru Ejderha (yükseltilirse 5), Golem 6(suan 5kartlarhazır), , diğerleri de 4 ya da 4 e kadar yükseltilebilir.
    Büyücü Ender SV9 Binici de az kaldı 9 olacak. Elitler12,Ateş ruhu12 geldi para gerekiyor. vsvs..

3316+ TAŞ mevcut. >>

>>> GÜNCELLENDİ ==250TL==
    Fiyatta yardımcı olmaya çalışırım. Önce sen olayına falan hic girmeyelim baştan söylüyorum. Hesabı alın tepe tepe kullanın. Benimde kafam rahat etsin şu lanet oyundan artık :)
    Whatsapp dan yada sahibinden'den ulaşmanız iyi olur. Teşekkürler.Sahibinden ilanı yada WP üzerinden ulaşabilirsiniz. Hoşçakalın :)

Sahibinden İlan NO:439747391https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-online-oyun-clash-royal-sv11-yok-yok-efsaneler,taslar-439747391

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurkanGunduz -- 18 Mayıs 2017; 21:55:0 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.