Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu deste 1 , 2 ve 3 olarak mevcut bu 2 ve 3. Destenin önemi nedir acaba ilk destede kartlar biterse savaş sırasında diğerlerine mi geçiyor?

Kartlar bitmez ki hocam farkli deste hazirlamis oluyorsun kendine sadece o kadar hangisiyle girersen odur.

Valla hiç düşünmemiştim deste seçip girmeyi ne yalan söyleyeyim:) Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bu deste 1 , 2 ve 3 olarak mevcut bu 2 ve 3. Destenin önemi nedir acaba ilk destede kartlar biterse savaş sırasında diğerlerine mi geçiyor?

Kartlar bitmez ki hocam farkli deste hazirlamis oluyorsun kendine sadece o kadar hangisiyle girersen odur.

Valla hiç düşünmemiştim deste seçip girmeyi ne yalan söyleyeyim:) Teşekkürler

Onemli degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DONANIMHABER klanı olarak ilk 100'e emin adımlarla ilerliyoruz.

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

DONANIMHABER klanı olarak ilk 100'e emin adımlarla ilerliyoruz.

Yer mi ayirtiyoruz girerken ne yapiyoruz :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

DONANIMHABER klanı olarak ilk 100'e emin adımlarla ilerliyoruz.

Yer mi ayirtiyoruz girerken ne yapiyoruz :D

Aslında evet genelde dolu olduğundan girmek isteyen arkadaşlar iletişime geçiyor,yer açılıncada forumdan özel mesaj yolu ile bilgi veriyorum.

• Arkadaslar size sorum olacak
    Balon dev iskelet ya da domuz kullanmak iyi midir
    Ben balonu kullanıyordum çıkardım
    Dev iskelet 6 iksir istiyor diye emin değilim
    Domuz ise çabuk oluyor hasarı az

İleri seviyelerde iskelet ve balon kullanıyorlar
    Ben 6 levelim

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Arkadaslar size sorum olacak

Ben 6 levelim

Taktiğine göre hepsi iyidir ama karşıda ki adamın kartları daha önemli her zaman şimdi iskelet ordusu ve barbar ordusu durdurabilir ancak dev iskeleti karşıdakinde olmazsa bunlar o kule senin demektir veya balon kullanırken de aynı şekilde geçerli bunlar tamamen şans işi karşıdakinin kartları sonuçta Ama balonu çok istiyordum bir tek balon ve pekka yok bende içim gidiyor gördükçe değerini bil ve taktiğini de ona göre oluştur youtube'den video izleyerek falan.

• quote:

quote:

Ben 6 levelim

Taktiğine göre hepsi iyidir ama karşıda ki adamın kartları daha önemli her zaman şimdi iskelet ordusu ve barbar ordusu durdurabilir ancak dev iskeleti karşıdakinde olmazsa bunlar o kule senin demektir veya balon kullanırken de aynı şekilde geçerli bunlar tamamen şans işi karşıdakinin kartları sonuçta Ama balonu çok istiyordum bir tek balon ve pekka yok bende içim gidiyor gördükçe değerini bil ve taktiğini de ona göre oluştur youtube'den video izleyerek falan.

Hocam ben de balon çok istiyordum en son parayla almıştım :D

• quote:

quote:

Ben 6 levelim

Bende balon da var pekka da var domuz da var var oğlu var ama bir türlü istediğim desteyi oluşturamadım

• Önerisi olan var mı deste için?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] Clash Royale (Supercell) [ANA KONU]

• Büyülü sandık çıktı.Diğer sandıklarla birlikte hepsini açtım.İzlemesi de güzel oluyor meretin
  • Bu oyunu niye parayla bu kadar ilişkili yaptılar acaba!? Telefondan binden fazla oyun denemiş biri olarak bu kadar paraya yönelik bir oyun görmedim diyebilirim. En iyi kartın kredi kartı oldugu, oynaması zevkli ama bir o kadar da vakit kaybı olan oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: resolument

Bu oyunu niye parayla bu kadar ilişkili yaptılar acaba!? Telefondan binden fazla oyun denemiş biri olarak bu kadar paraya yönelik bir oyun görmedim diyebilirim. En iyi kartın kredi kartı oldugu, oynaması zevkli ama bir o kadar da vakit kaybı olan oyun

Super buyulu sandik cikarsa isler degisiyor :D Ama tabi her zaman daha cok para yatirmaya tesvik eden bir oyun.

• yeni sezonun bitmesine 10 gün var yazıyor. sezon bitince her şey sıfırlanıyor mu kupalar paralar kartlar falan filan. her şey sıfırlanıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamgibiadamlegolas

yeni sezonun bitmesine 10 gün var yazıyor. sezon bitince her şey sıfırlanıyor mu kupalar paralar kartlar falan filan. her şey sıfırlanıyor mu?

Hayır sıfırlanmıyor.

• Telefona geçince bi indirelim
  • Arkadaşlar eğer oyuna yeni başlıyan veya başlıyınca henüz fazla bir şey bilmeyen kişiler varsa ben yardımcı olabilmek için videolu yardım rehber videolar çekiyorum alttaki linkte yeni başlayan arkadaşlar için kartlarını nasıl dizebileceklerini ve elinde kart olup taktik arayanlar için de bir video çekip anlatmaya çalıştım bilgili arkadaşlarda bakıp benim de eksiğim varsa söyleyebilir mi ?

Kart dizme video su Link'i :https://youtu.be/Ej10fV2XaxM

Karşınıza gelenleri kolayca yenebilmenizi sağlayacak olan Video Link'i :
    https://youtu.be/2uHV0X-eiXM

• Böyle oyunlarda iyice cividi

• Arkadaşlar aşağıda paylaşacağım videodaki hatanın aynısı ben de de çıkıyo.Bende de 79% u görünce yeniden başlatıyo kendini.Bu problemi yaşayıp çözen varsa yardımcı olursa sevinirim...
    https://www.youtube.com/watch?v=dop5s2ZiwOc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Oyunu bıraktım.
    Kurtuldum.
    1100 kupayı her geçtiğimde 3-4 savaş üst üste yeniliyorum.
    Bıktım, sıkıldım, usandım artık.
    İyice sinir etti.
    Bıraktım.
    Kurtuldum.
    Bırakın.
    Kurtulun.
    Lanet olası oyun.
    Yorumlamam bu kadar
    Clash of Clans'a devam

Aynen hocam katiliyorum..bende sildim oyunu çünkü bu oyun clash of clansdan bin kat daha paragoz bir oyun...büyülü sandık cikinca görürüm sizi yazmis birisi...ciksa ne olacak oyun sana 2 buyulu sandik cikmis adami yollayacak..yada swn 8 levelsin bi bakcaksin 6 level gelecek kartlari senden iyi yenecek seni....Oyunda inanilmaz adaletsizlikler var....Telefonu kirmak...kafanizi duvara vurmak istiyorsaniz oynayin bu oyunu....ha ben zevk almak icin oynuyorum diyorsaniz castle raid 2 var gidin onu oynayin bu oyunun atası odur hayirli geceler herkese

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.