Şimdi Ara

Clash Royale (Supercell) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
6
Favori
27.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asus1981

quote:

Orijinalden alıntı: Giresunlufuk

Oyunu bıraktım.
    Kurtuldum.
    1100 kupayı her geçtiğimde 3-4 savaş üst üste yeniliyorum.
    Bıktım, sıkıldım, usandım artık.
    İyice sinir etti.
    Bıraktım.
    Kurtuldum.
    Bırakın.
    Kurtulun.
    Lanet olası oyun.
    Yorumlamam bu kadar
    Clash of Clans'a devam

Aynen hocam katiliyorum..bende sildim oyunu çünkü bu oyun clash of clansdan bin kat daha paragoz bir oyun...büyülü sandık cikinca görürüm sizi yazmis birisi...ciksa ne olacak oyun sana 2 buyulu sandik cikmis adami yollayacak..yada swn 8 levelsin bi bakcaksin 6 level gelecek kartlari senden iyi yenecek seni....Oyunda inanilmaz adaletsizlikler var....Telefonu kirmak...kafanizi duvara vurmak istiyorsaniz oynayin bu oyunu....ha ben zevk almak icin oynuyorum diyorsaniz castle raid 2 var gidin onu oynayin bu oyunun atası odur hayirli geceler herkese

Onu yazan benim ve 6.seviye olmama ragmen 7.seviye adamlari zorlanmadan yenebiliyorum suan tamamen deste ve duzgun kullanimla alakali ama yeri gelince ben de sinirleniyorum tabi kaybedince yapacak bir sey yok ama tamamen desteniz ve nasil kullandiginizla alakali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• DONANIMHABER klanımıza alımlar devam ediyor klan etiketi:GPRVLU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gayet güzel ve basit is tamamen sizde bitiyor oyunda adaletsizlik yok bence mesela arkadaşınızla aynı askerleri alıp bi mac yapın biriniz kazanır çünkü taktikler ve stratejiyle alakali ileriyi gören alıyor maçı neyse ben şey soracam şimdi ben 6.arenadiyim 7ye çıkacak 1900kupa var klandan kart isterken 1 ender 10 siradan alabiliyorun üst arenalarda destansı istenebiliyor mu yoksa ender ve sırada nin isteme sayısı mi artıyor??

• zevkli oyuna benziyor
  • Oyun sıktı artık. Karakterlerin Clash of Clans'tan aşırma olması nedeniyle ister istemez CoC'la alaka kuruyor insan ama bu oyunda şans faktörü fazla olunca CoC'a alışan insana sıkıcı geliyor. İstersen deli gibi oynayıp sandık kazan, gelmeyecek adam/büyü bir türlü gelmiyor. Adamlar karşında büyü şov yapıyor, yaldır yaldır golem, pekka salıyor sen bana niye çıkmıyor diye dövünüp daha fazla sandık açmak istiyorsun ama onun da sayı ve süre sınırı olduğu için seni para harcamaya zorluyor.
    Ayrıca oyundaki yüz ifadelerinden de memnun değildim. Yenilen adamı daha da kızdırmak için yapılmışlar sanki. Tamam mesajlaşma yok sataşma olmasın diye ama yenen adamın gülen adam suratı göstermesi "nasıl koydum"un uluslararası bir lisanı gibi.

Oyuna gereken ilgi ve alakayı gösterdiğimi düşünmeme rağmen karakter elde etmedeki gereksiz şans faktörü yüzünden bırakmaya karar verdim, CoC yetiyordu zaten, sırf Supercell yaptı diye başlamıştım.

Sorum; hesabı nasıl devrediyoruz arkadaşlar?

• bugün hileye denk geldim oyunun sonlarına doğru kullandı.tam işler kızışırken adam 3 tape peşpeşe minik ejder yolladı oyunu bitirdi
  • Oyundaki rakibinizle ters kartlara düşerseniz kaybetmeniz gayet doğal zaten. Onun için sürekli deste değiştirmek çözüm değil. En yüksek level kartlarınız hangisiyle ona göre strateji belirlemelisiniz. Yoksa bana da dişli rakipler geliyor. Geçen 4 level golemli 10 level barbarla rakip geldi. O zaman yapacak bir şey kalmıyor. Belirli deste belirleyip onunla ilerlemek lazım.
  • 5.arenaya çıkıyorum sonra geri 4. arenaya düşüyorum. Bir türlü 5. arenaya tutunamadım.

Bu şekilde devam ederse oyunu bırakabilirim.
  • Forumdaşlarımdan oluşan klanıma.. Oyunda aktif olan (sadece) dh forum üyeleri katılabilir. Bağış yapan ve sohbette forum kuralları gibi aşırıya kaçmayacak arkadaşları bekliyoruz.

+1000 kupası olanları beklerim.
    Forumun klanıdır. #UUGCC0
    Bulamayanlar DH Forum olarak aratabilir. Şu an 38 kişiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amcui -- 9 Nisan 2016; 13:23:36 >
  • Sonunda 7.arena <3

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

5.arenaya çıkıyorum sonra geri 4. arenaya düşüyorum. Bir türlü 5. arenaya tutunamadım.

Bu şekilde devam ederse oyunu bırakabilirim.

Supercelle ait clash of clansta 3 sneelik emeğimi 2 ay önce gene böyle saçmasapan sebepler yüzünde tek seferde sildim ve kurtuldum 2 gün önce de clash royali sildim.Oyunun dini imanı para olmuş resmen. Paran varsa kutu al aç yoksa ezik ezik milleti izle modu var oyunda. Adam 4. seviye benden iyi kartları var neredeyse.Kupa kasmak desen bir sorun bu oyun yüzünden küfürbaz oldum 1 haftada resmen .

• quote:

Orijinalden alıntı: sano

Oyun sıktı artık. Karakterlerin Clash of Clans'tan aşırma olması nedeniyle ister istemez CoC'la alaka kuruyor insan ama bu oyunda şans faktörü fazla olunca CoC'a alışan insana sıkıcı geliyor. İstersen deli gibi oynayıp sandık kazan, gelmeyecek adam/büyü bir türlü gelmiyor. Adamlar karşında büyü şov yapıyor, yaldır yaldır golem, pekka salıyor sen bana niye çıkmıyor diye dövünüp daha fazla sandık açmak istiyorsun ama onun da sayı ve süre sınırı olduğu için seni para harcamaya zorluyor.
    Ayrıca oyundaki yüz ifadelerinden de memnun değildim. Yenilen adamı daha da kızdırmak için yapılmışlar sanki. Tamam mesajlaşma yok sataşma olmasın diye ama yenen adamın gülen adam suratı göstermesi "nasıl koydum"un uluslararası bir lisanı gibi.

Oyuna gereken ilgi ve alakayı gösterdiğimi düşünmeme rağmen karakter elde etmedeki gereksiz şans faktörü yüzünden bırakmaya karar verdim, CoC yetiyordu zaten, sırf Supercell yaptı diye başlamıştım.

Sorum; hesabı nasıl devrediyoruz arkadaşlar?

Usta supercellin 2 oyununuda silip kurtuldum coc ve clash royale. Bu oyuna para veren afedersin ama gerizekalıdır çünkü sonu bucağı yok . Coc da örneğin 5 inşaatçı yaptın mı taş çekmezsende olur ama bu nalet olasıca oyunda durmadan yeşil taş çekmek lazım onada para verilmez. 1 haftada bayağı bir günah kastım küfür ederek. Bu adi supercellin ALLAH belasını versin nasıl oyun yapmış böyle .

• benim iskelet ordusu hala açılmadı sandıklardanmı cıkıyor yoksa ona gore kupamı almam lazım suan 900 kupam var ama hala açılmış değil...?
  • 2 klanımız var.
    Biri 1000+ kupa
    Biri 2000+ kupa

Ilgilenenler pm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

Forumdaşlarımdan oluşan klanıma.. Oyunda aktif olan (sadece) dh forum üyeleri katılabilir. Bağış yapan ve sohbette forum kuralları gibi aşırıya kaçmayacak arkadaşları bekliyoruz.

+1000 kupası olanları beklerim.
    Forumun klanıdır. #UUGCC0
    Bulamayanlar DH Forum olarak aratabilir. Şu an 38 kişiyiz

1600+ kupadayim ve level 7 yim. Klana yolladigim istek neden reddedildi acaba? qLHF nikli kullanici reddetmis?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6.arenalarda dolananlara kart tavsiyem var. Bu kart destesi sayesinde 1.5 günde 400 puan kazandım. 1836 puanım şu an lvl 7yim.
    kart destesi:
    Çarpma 8.lvl
    Barbarlar 7.seviye
    Silahşör 5.lvl
    cadı 2.seviye
    büyücü 4.seviye
    dev 5.seviye
    mini pekka/küçük ejderha/bombacı. bu kısım size kalmış ekstra olarak.
    okçu 8.lvl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyxelcenk -- 13 Nisan 2016; 19:26:54 >
  • Forum klanımıza aktif oyuncuları bekliyoruz.. Başvuru mesajınızda "DH" yazınız.
    #UUGCC0
    DH Forum

• Arena 6da sandık düşerse hiç ümitlenmeyin arkadaşlar.Ne varsa 7nin sandıklarında var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Hocam yapılışı açıklayın hep beraber gümleyelim

+1 Açıktan dolayı sanmıyorum banlıcaklarını en fazla haberleri olunca geriye sararlar vb. olur.

Hocam açık olduğu için ban yeme riski yok zaten açığı supercell'e mail olarak ilettim..Dün akşam baktığımda cevap geldi..Açığı fixlediklerini teşekkür ettiklerini yazdılar..Açığın şuan çalışıp çalışmadığını denemedim..Çünkü bana inanın ilk 2-3 gün zevkli olabiliyor ama sonrasında oyun çok sıkıcı zevksiz bir hale geliyor..Bu yüzden artık kullanmıyorum..

Yalanini yiyim senin acik dedigi sey ilk basta kredi kartiyla gem aliyor daha sonra o gemi oyun icinde kullanip daha sonra aldigi gemleri yanlislika aldigini soylerek gemleri iade edip parasini geri aliyor.

Fakat aldigi gemleri kullandigi icin hesapdaki gem sayisi eksiye dusuyor.

• Eğlenceli bir oyun mu sizce?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.