Şimdi Ara

clasic wow da oynayan içeri, bir kac sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

soruma clasic wowda aktif oynayan gold farm yapan bu işin içnde olanlar yazarsa sevinirim

arkadaslar clasic wowda gold farm yapıcam bunun için hangi karakter acılır bilmiyorum diyelim gold farm için karaktere karar verdik ve gold farm için en uygun lwl kac lwldir bilmiyorum diyelim onada karar verdik ve 60 yaptık

yeni acılmıs 60 lwl bir hesap satte en az kac gold kasar ve yavas yavas item yaptıktan sonra en fazla kac gold kasar saat başı, bu 2 soru benim için çok önemli

internetten bakıyorum saat bası 50 gold 75 gold 100, 160, 200, 300 kasanlar var özellikle mage charakter, bunları denemedim tabi, bu miktardaki gold farmlamak mümkün mü, buraya birtane örnek video bırakıyorum
    Arlaeusyoutube
    WoW Classic - DM East Duo Gold Farm! Mage + Ranged - 200g+/hr
    https://www.youtube.com/watch?v=1yTosHvJEYM

şimdiden zaman ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim

• oyunu bilmiyorsan saatte en fazla 20 gold kasarsın oyunu öğrenmende 6 ay alır en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

oyunu bilmiyorsan saatte en fazla 20 gold kasarsın oyunu öğrenmende 6 ay alır en az.
    Zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim, oyunu öğrendikten sonra en fazla ne kadar kasariz peki biliyormusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo123

Zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim, oyunu öğrendikten sonra en fazla ne kadar kasariz peki biliyormusunuz

Alıntıları Göster
    saatte 60 70 g kasarsın ama kastığın yere bağlı iyi eşya atma şansı olur bir günde 2 eşyada alabilirsin 2 ayda hiç alamayada bilirsin şans işi biraz eşya değerleri 500goldla 4 bin golda kadar gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

saatte 60 70 g kasarsın ama kastığın yere bağlı iyi eşya atma şansı olur bir günde 2 eşyada alabilirsin 2 ayda hiç alamayada bilirsin şans işi biraz eşya değerleri 500goldla 4 bin golda kadar gider.

Alıntıları Göster
    Tekrardan zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok çok tesekkürler

• Serverdan servera degisir ama ben gecen zandalari horde tarafinda plagulands taraflarinda 1 saatte sadece plaguebloom,mountain silverage ve dreamfoil toplayarak 60 gold kastim ki buna orgrimmardan oraya gidis zamani da dahil. Bir de yaninda mining olsaydi 100 goldu rahat gorurdum diye dusunuyorum. Eger sıkılmam farmlarim diosan toplama meslekleri ki ozellikle herb ile herseyini rahat kasarsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Serverdan servera degisir ama ben gecen zandalari horde tarafinda plagulands taraflarinda 1 saatte sadece plaguebloom,mountain silverage ve dreamfoil toplayarak 60 gold kastim ki buna orgrimmardan oraya gidis zamani da dahil. Bir de yaninda mining olsaydi 100 goldu rahat gorurdum diye dusunuyorum. Eger sıkılmam farmlarim diosan toplama meslekleri ki ozellikle herb ile herseyini rahat kasarsin...
    Degerli yorumunuz için teşekkür ederim, 2 ay Sonra bilgisayarım gelicek ozamsn sabah 8 aksam 8 farmlamayı düşünüyorum ama oyun hakkında bilgim yok oyunu bilen birinden yardım almam lazım hem oyun içşnde hem muhabbet edecgim yada bilgi alcagım biri lazım bende bunun karsılıgı ona farmımdan pay vereceğim, kasacağım gold miktarına göre mesela 30 gold kasacağım bir sey öğretirsen yüzde 10 veririm günde en az 10saat farmladığımızı dusunursek günde 30 gold 1ayda 900 gold alacak 100 goldluk öğretirsen yüzde 30 veririm buda günlük 300gold aylık 9 bin gold olur tabi konusu anlasırız, dilerseniz sizinlede yapabiliriz bunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.