Şimdi Ara

CLASİCMU ACIKLAMA ONEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BUGUNE KADAR 5 ADET SERVER ACTIM VE ACTIGIM 1 Cİ AYDAN SONRA SALDIRILAR KESİLMEDİ TURKİYEDE BU İŞİ KALICI YAPILACAGINI SANMIORUM VE SERVERİ BULGAR LARA VERMİS BULUNMAKTAYIM İSTEYEN OYNASIN İSTEYEN OYNAMASIN BEN 20 EUROYA SERVERİ VE SUNUCUYU SATTIM İNSALLAH BUSEFER SORUNSUZ ACIK KALIR. HERKEZ HAKKINI HELAL ETSİN.

MU-CLASSİC SİTE http://classicmu.net/

CLASİCMU ACIKLAMA ONEMLİ CLASİCMU ACIKLAMA ONEMLİ CLASİCMU ACIKLAMA ONEMLİ CLASİCMU ACIKLAMA ONEMLİ CLASİCMU ACIKLAMA ONEMLİ CLASİCMU ACIKLAMA ONEMLİ CLASİCMU ACIKLAMA ONEMLİ CLASİCMU ACIKLAMA ONEMLİ CLASİCMU ACIKLAMA ONEMLİ CLASİCMU ACIKLAMA ONEMLİ CLASİCMU ACIKLAMA ONEMLİ[Kunye=]
    [code][/code]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2134719 -- 11 Şubat 2015; 20:43:46 >

• Kardeşim öncelikle hayırlı olsun ama bence Türkiyede EX700 fun server hiç tutulmuyor
    50 exp li shoplarda +0 item olup, bless soul v.s olmazsa ben oynarım tabi bu benim görüşüm sen yine nasıl istersen öyle yap hebu arada ex700 de download linki yok koyarmısın bi girip bakıym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Özbay -- 8 Şubat 2015; 14:35:29 >
  • acılıs tarihini 08.02.2015 1900 olarak belirledik siz hard server istiorsanız yaparız kardesim
  • şimdi indiriyorum oyunu istediğim gibi sv olursa herkez oynar çabukda bıkılmaz zaten,
  • Kardeşim oyunu indirdim ex700 clientinde main ve start da Avast win32:vitro virusünü buldu bi patch yapıp atarmısın
  • OK
  • PECH EKLENMİSTİR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SERVER YARINDAN İTİBAREN %60 EX OLARAK AYARLANCAKTIR EX 700
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.