Şimdi Ara

class c hatası ve çözümü!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
67.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: unutmamali89

baya uzun bir çözüm
    ama bagımlısı bu engelide aşar yapar derim
    cs hastaları çok
    bir zamanlar bende öyleydim
    ama hakkatten güzel bir hayat oyunu

yeni srümde buna gerek yok bi ayarda bitio
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEATH71

quote:

Orjinalden alıntı: unutmamali89

baya uzun bir çözüm
    ama bagımlısı bu engelide aşar yapar derim
    cs hastaları çok
    bir zamanlar bende öyleydim
    ama hakkatten güzel bir hayat oyunu

yeni srümde buna gerek yok bi ayarda bitio

hangi ayar bu sölermisin?
  • 2dk da yaptım oldu

class c hatası vermiyo artık
  • Efenim eğer arkadaşınızı göremiyorsanız konsola 'connect arkadaşınızın hamachi ipi' yazın eğer girmezse hamachiyi üste alın (bununla alakası varmı bilmiyorum ama biz yapınca olmuştu :D)

Bunun içinde;

'bilgisayarıma çift tıklayın,ağ bağlantılarım\ağ bağlantılarımı görüntüle ye gelerek tepedeki windows penceresinde gelişmiş yazan yere tıklayın ve gelişmiş ayarlar bölümüne gelin...sağdaki ok yardımıyla hamachi'yi sıralamada en üste alın.tamam diyerek pencereyi kapatın..bu işlem oyunları rahatlıkla kurup görmenizi sağlar.(Çalıntıdır Efenim)'

C class hatası verirse

Hamachi iplerinizin ilk 2 bölümü aynı olması lazım onun içün hamachiyi yakın zamanlarda alın. Bunun içün hamachiyi kaldırıp tekrar kurabiliriz ama kaldırıp tekrar kurunca eski hamachi bilgileriniz pcnizde tutulduğu içün o bilgileride silmemiz lazım efendim.Hamachiyi pcnizden kaldırın C:\Documents and settings\<kullanıcının ismi>\Application data(bu klasör gizlidir dikkat)\hamachi dosyasını silin bu sayede tekrar kurduğunuzda size yeni ip verir. kurarsınız üste alırsınız hamachiyi sonra internet hızı en iyi olan arkadaşımız kurar cs yi sonra konsoldan girersiniz efendim eğer yine olmazsa benden bu kadar efenim :D. yardımcı olabildiysem cok mutluyum

• ARKADAŞLAR YA SİZ SALLIYOSUNUZ YA BİZ SALAĞIZ!BUNU YAPABİLEN BİR ALLAH KULU YOKKK!!ÇILDIRMAK ÜZEREYİM BİRİ YARDIM ETSİN.BU AĞA GELİN VE BU İŞİ HALLEDİN.SİZE MİNNETTAR KALIRIM
    AĞ:csbirbeş
    ŞİFRE:123

YARDIMMMM!!

• quote:

Orjinalden alıntı: digimonworld

allh rızası için
    5.186.13.69 -arkadaşın ip si
    5.186.252.1 - benim ip
    nasıl yapcaz siz yaparmısınız lütfen

5.186.252.1 5.186.13.69 5.186.13.69

gibi olması lazım dene bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibrit

5.175.124.6 -arkadaşın ip si
    5.53.124.2 - benim ip
    nasıl yapcaz siz yaparmısınız lütfen

5.53.124.2 5.175.124.6 5.53.124.6

seninkide anlatılana göre böyle denebi bakalım çalışacakmı
  • Bu ayarlar Hamachinin son versiyonlarında yapılmamalı. Yeni versiyonlarda program içerisinden yapılır bu ayarlar.
    Konuyu da hortlatmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 10 Mart 2009; 17:20:10 >
  • Merhaba

Biz de arkadaşlarla deniyoruz.Üstelik ip lerimziin ilk 3 haneside aynı ama birtürlü bağlanamıyoruz class c hatası veriyor.Hamachi nin son versiyonunu kullanıyoruz.Source oynamak istiyoruz.Varmı bilginiz bu konuda
  • Sana katılıyorum kof serisi gerçekten güzel ama sondaki adamları yenmek biraz zor oluyor
  • son versiyon 1.0.2.4
    program içinden nasıl yapabiliyoruz,
  • son versiyon 1.0.2.4 değil. yükledim güncelleme istiyor.
    çok ugraştım olmadı. vazgeçtim.
  • hamachi hikaye en iyisi modemden port açmak,
  • Merhaba oyun sever arkadaslar,

Ben ve arkadasim da Counter Strike Source ve Left 4 Dead 2 gibi source motorlu oyunlari Hamachi 2 uzerinden ( hamachi 1 e gerek yok) coop oynamak icin cok ugrastik ve yarim gunluk bir caba sonucunda iki oyuna da girmeyi basarabildik. Bu bilgileri sizle paylasmak istedim cunku saatlerce ugrasip da oyunu oynayamadan basarisizliga ugramanin ne kadar moral bozucu oldugunu biliyorum ve sizin de ayni duygulari yasamamanizi istiyorum. Yapilacak birkac adim var. Hepsi kolay adimlar. Adimlar soyle,

1.Iki bilgisayarin oyunda kurulan lan agini gormesi icin gereken adim,
    Windows 7 kullananlar buraya girsinler
    Control Panel\Network and Internet\Network Connections (denetim masasi/ ag ve internet/ag baglantilari)
    Burayi bulamayanlar veya win 7 harici system kullananlar ayni sayfaya girmek icin sunu yapsinlar,
    Baslat a basin, calistir (run) a basin veya arama bosluguna run yazin ve ncpa.cpl yazin.
    Sonunda herkes ayni sayfayi goruyor umarim. Hamachi ye sag tiklayin ve properties ( ozellikler ) basin. Internet protocol V4 e basin ve properties ( ozellikler ) e basin. Acilan sayfanin en asagisinda advanced (gelismis) e basin. Yine en asagindan interface metric 9000 yaziyor. Silin ve 10 yazin.

2.Hamachinin IP lerini ayni klass da yapmak icin gereken adim,
    Bu adim gerekli mi bilmiyorum ama ben yaptim. Belki bosuna yapmisimdir. Ama zarari yok. Sonuncta oyuna girebiliyorum.
    Siz ve arkadasiniz hamachiyi uninstall edin. Silme surecinde cikan kutuyu tikleyin ki butun bilgileri silsin. Ikiniz de ayni anda Hamachi 2 yi kurmaya baslayin ki ikinize de ayni klasmanda IP versin.

3.Counter Strike Source icin aciklama,
    Oyuna girin ve server kurun ( 1 kisi ). ALT+TAB yaparak windowsun bu programa izin vermesini soruyorsa izin verdirin. Su anda arkadaslariniz land an oyunu gorebilir ama oyuna girmeye calisirsa class c hatasi verir. Oyunu kuran ESC nin altindaki tus ile konsolu acsin ve sv_lan 0 yazsin. Boylece herkes oyuna girebilir.

4.Left 4 Dead 2 icin aciklama.
    Oyuna girin ve oyunu kuran arkadas konsolu acip su satirlari yazsin,
    sv_lan 0
    sv_allow_lobby_connect_only 0
    net_start
    maps *
    cikan harita listesinden tekini secin ve kopyala yapistir ile konsola girin ve oyundasiniz. Diger arkadasiniz kurdugunuz oyunu otomatik olarak ana menunun alt kisminda gorecek ve girebilecek oyuna. ALT+TAB yaparak windowsun bu programa izin vermesini soruyorsa izin verdirin.

Bu umarim hepiniz icin ise yaramistir. Afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innata -- 27 Şubat 2011; 11:29:48 >

• herşeyi denedim, dediklerinin aynısını tam 3 kere en baştan denedim fakat hala class c hatası alıyoruz. eğer yardım aldığın yabancı bir site varsa paylaşırsan sevinirim. açıklaman için de teşekkür ederim.
  • class c hatasının kesin çözümü yokmu acaba half life güzel oyundu 6 senedir bu mevzu çözülmüş değil bu işin basit bir yolu yokmu?
  • bana da kesin bir çözüm lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.