Şimdi Ara

class c hatası ve çözümü!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
67.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yöntemi bilenler vardır aranızda ve çalışmıyo gibisinden bişeyler diyebilirsiniz. Arkadaşlar bu yönterm %100 çalışıyo. Aşşağıdakilerin hepsini 1 e 1 uygularsanız. En önemlisi Hamachi yi download edin. Çünkü en son sürümü.

şimdi arkadaşlar ilk olarak BU adrese gidip hamachinin son versiyonunu indiriyoruz
    sonra masa üstüne "aliases.txt" dosyası oluşturuyoruz (arkadaşlar dikkat edin dosyanın ismi "aliases" olcak .txt uzantısı. ayrıca sonuna txt yazmanıza gerek yok) ve bu dosyayı açıp aşağıdaki örnekteki gibi ipleri yazıyoruz.

Örnek: Mesela arkadaşınızın ip si 5.68.240.170 ve sizin ipnizde 5.71.243.163
    Şimdi açtığınız aliaese.txt nin ilk satırına arkadaşınızın ipsi olan 5.68.240.170 i yazıyorsunuz sonra bir boşluk bırakıp 5.71.240.170 yazıyorsunuz. işlem tamam artık arkadaşınızla counterda class c hatası vermeden oyun oynayabilirsiniz.

Burda boşluk bırakıp kendi ip nizi yazarken ipnizin ilk 3 rakamını yani 5.71 i yazdıktan sonra devamını arkadaşınızın ip sinin son 6 rakamını ya da 5 rakamını yazıyorsunuz yani 240.170

Not: Daha fazla ip yazmak isterseniz alt satıra geçip aynı işlemleri diğer iplerede uyguluyorsunuz

Sonra oluşturduğunuz aliases.txt i kopyalayıp C:/Program Files/Hamachi klasörüne yapıştırıyosunuz. Son olarakta hamachiyi kapatıp(tamamen kapatıp) tekrar açıyorsunuz.

Bu kadar. Hadi iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yacopo -- 4 Ekim 2006; 17:34:04 >

• up
  • baya uzun bir çözüm
    ama bagımlısı bu engelide aşar yapar derim
    cs hastaları çok
    bir zamanlar bende öyleydim
    ama hakkatten güzel bir hayat oyunu
  • saol ellerine sağlık
  • olmuor bende
    neden acaba?
    dediklerinizin aynısnı yapıorum
    ama olmuyır
  • yaw bu tamamen kapamadan kastınız ne.Açıklarsanız sevinirim.Tşk...
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hacı ben bunun aynısı yaptım ama yinede class c hatası verio neden anlamıom sana msn imi veriim bnm aliasesi sana atarım doğruluğunu kontrol edersin yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler msn:vandal_111_@hotmail.com
  • haklısın
    quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

up
  • olmuyo yaaa lütfen yardim edin alarma alarma lütfen yardim edin tek başıma kaldım anaam
  • yacopo yardım edermisin olmuyo dostum sana msn adresimi veriyorum bi bak baba!!! mucahid_1903@hotmail.com
  • nasıl omuyor ya işlemleri tekrar gözden geçirin 2 dk önce bizdede vardı sourn fakat bunu yapınca çözüldü...
  • allh rızası için
    5.186.13.69 -arkadaşın ip si
    5.186.252.1 - benim ip
    nasıl yapcaz siz yaparmısınız lütfen
  • ewt benimde böyle ip arkadaşım var çözümü söylermisiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: digimonworld

allh rızası için
    5.186.13.69 -arkadaşın ip si
    5.186.252.1 - benim ip
  • 5.175.124.6 -arkadaşın ip si
    5.53.124.2 - benim ip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibrit -- 7 Kasım 2007; 15:20:05 >
  • bende yapamıyorum biri daha detaylı anlatabilirmi? HL oynayamıyoruz.
  • ben dah o c class hatasını bile göremedim oyunu kuruyorum ağdakiler kurduğum oyunu göremiyorlar bile nedendir acaba????
  • quote:

Orjinalden alıntı: oCa

ben dah o c class hatasını bile göremedim oyunu kuruyorum ağdakiler kurduğum oyunu göremiyorlar bile nedendir acaba????

yoo bende hiç öyle bi hata vermiyor sizde hata veriyorsa eğer, windowsunuzu silin yeniden yukletin kesin çözüm olur
  • ya bu text dosyasını nasıl yapacaznasıl oluşturacaz:S
  • Zamanında bende çok kafa patlattım bu hataya ve kesinlikle işe yarar bir yöntem buldum ;

Hamachi'nin 0.9.9.9 sürümünü (kesinlikle bu sürüm olacak ) counter oynayacak arkadaşlarınız ve tabii ki siz indirin...ilk önce hamachiyi sisteminizden tamamen temizleyin..Kayıt dosyalarını dahil silmeniz lazım.Program ekle/kaldır'dan kaldırdıktan sonra başlat/çalıştır/regedit/HKEY_CURRENT_USER/software/application data/hamachi klasörünü bulup siliyoruz(software kısmında hamachiyi görürseniz yine acımadan silebilirsiniz)

Sonra hamachi'yi arkadaşlarınızla aynı anda kurun...Bunun amacı aynı ip başlıklarını alabilmek.(Kayıt defterindeki verileride size eski ip'yi vermesin diye sildik bu sayede yepyeni bir ip alabileceğiz).Kurduktan sonra counter oynayacak istekli gençlerin aynı ip başlıklarına sahip olması gerekir.Örneğin hamachi size 5.19.***.*** gibi bir ip atamışsa hamachiden counter oynayacağınız bütün kişiler 5.19.***.*** ip sine sahip olmalıdırlar.İlk iki hane herkeste aynı ise Class C hatası almayacaksınız....

Not:Oynayacak kişiler hamachiyi aynı anda kursun ki herkes aynı ip başlığını alabilsin...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.