Şimdi Ara

Class önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pvp ye arenaya odaklı bi class istiyorum. Pwl'ye vericeğim için pve si kötü olması önemsiz.Önerilerinizi merakla bekliyorum teşekkürler şimdiden :D

• druid ya da rogue
  • paladin nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rinyth

paladin nasıl ?

Bana nedense çok itici geliyor ya.
    Nası lanlatsam çok düz gibi bi' class, hani böyle memur gibi mi desem tam uygun bi' deyim bulamıycam sanırım.

Ben druid leveling düşünüyorum bu aralar.
    Heirloomları da almaya başladım, sana da tavsiye ederim.
    Hatta direkt worgen ile charı direkt human moduna getirip görünüşü en hoşuma giden kadını seçtim, worgen hâlinde nasıl görünüyor diye bile bakmadan.
    Niyeyse insandan druid çok hoşuma gidiyo ya, formlara bakar mısın bi:
    Human, Worgen (+Running Wild, ayrı bi' havası olduğundan +1 sayılır), Cat, Bear, Tree, Boomkin, Aquatic.
    Daha yok mu ya?

• eğer melee düşünürsen dk derim 2v2'de rahatlar gördüğüm kadarıyla. healer olarak hepsi iş yapıyor 2v2 , 3v3 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

eğer melee düşünürsen dk derim 2v2'de rahatlar gördüğüm kadarıyla. healer olarak hepsi iş yapıyor 2v2 , 3v3 olsun.

dk beğenmiyorum pek, başka önerin var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

paladin nasıl ?

Nası lanlatsam çok düz gibi bi' class, hani böyle memur gibi mi desem tam uygun bi' deyim bulamıycam sanırım.

Hatta direkt worgen ile charı direkt human moduna getirip görünüşü en hoşuma giden kadını seçtim, worgen hâlinde nasıl görünüyor diye bile bakmadan.
    Human, Worgen (+Running Wild, ayrı bi' havası olduğundan +1 sayılır), Cat, Bear, Tree, Boomkin, Aquatic.
    Daha yok mu ya?

ben de hep druid worgen olunca tam bir hayvan çok güzel olur gibi düşünüyodum sonra çirkin bu worgen dedim sıkılır oynamam dedim druidi ne açmıştım.

msjını okuyunca yok yakınken silip worgen mi açsam dedim tekrar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c2.me alternatifi var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    True Tone kullanan var mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Shaman Önerebilirim.

Hatta Biraz Alışılmışın Dışına Çıkarak Enhancement Shaman Diyebilirim. Şu Sıralar Çok Popüler Olmadığının Farkındayım, Ancak Oynarken Zevk Almak İstiyorsan Kesinlikle Öneririm. Şu An Lvl 85 Olarak Warlock, Dk, Shaman, Mage, Druid Sahibiyim. Hepsinin Her Spec'ini Oynadım. Rogue Dışında Diğer Class'larla da Zamanında Epey Oynamışlığım Var. Ancak Enhancement Shaman Kadar Zevk Aldığım Bir Class/Spec Olmadı :)

Arena Konusunda Bir Şey Diyemeyeceğim, Sadece Weekly Cap İçin Giriyorum, O da Her Zaman Değil. Çünkü Bana Çok Kasıntı Geliyor :) Ama Bg Konusunda Kendi Char'ımdan Şöyle 2-3 Ss Koyabilirim :)

http://img62.imageshack.us/img62/5652/wowscrnshot102911063129.jpg
    http://img849.imageshack.us/img849/459/wowscrnshot102911073100.jpg
    http://img443.imageshack.us/img443/4325/wowscrnshot103011054153hjjmas.jpg
    http://img100.imageshack.us/img100/7202/wowscrnshot110611223308.jpg

Bunları "Hep Üst Sıralarda Olursun, Kodun mu Oturtursun" Mantığıyla Koymadım Tabi, Sadece Çok Popüler Bir Spec Olmadığı İçin Şüphe Duymaman İçin Koyuyorum :) Ezilmezsin Yani :)

Ayrıca Shaman Hybrid Class Olduğu İçin Tekdüzelik Daha Az. Spell'ci Olmak İstersen Elemental Olursun. Şu An Çok Sağlam Oturtuyorlar :) Resto'da Gayet İyi Durumda Pvp'de.

Sözün Özü, Arenada Tepelerde Olcam Kaygın Yoksa, Sadece Pvp "Keyfi" Arıyorsan Hiç Şüphesiz Shaman :)

Edit: Mesajınızda Arena Odaklı Demişsiniz, Pvp Odaklı Diye Kalmış Aklımda Mesajımı Yazarken. Özür Diliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aiolos -- 8 Kasım 2011; 2:35:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

eğer melee düşünürsen dk derim 2v2'de rahatlar gördüğüm kadarıyla. healer olarak hepsi iş yapıyor 2v2 , 3v3 olsun.

dk beğenmiyorum pek, başka önerin var mı

dps olarak dk'ya alternatif feral druid öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

paladin nasıl ?

Daha yok mu ya?

Kadın worgenler görüp görebileceğin en çirkin yaratıklar abi ya. Oyundan soğursun. Erkek Worgen rocks

http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Kizilmaske/simple

• banada oyundaki en çirkin karakter erkek worgen geliyor :)
  • sen beni dinle git night elf druid aç.
    shadowmeld ile stealth olarak combattan çıkıp, gidip mana içiyosun temiz. arenadaki en büyük silah bence.
    ama tauren'in de war stomp gerçeği var.

açıkçası arena ağırlıklı pvp yapacak olsam druidden başka class oynamam.
  • Hunter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui
    shadowmeld ile stealth olarak combattan çıkıp, gidip mana içiyosun temiz. arenadaki en büyük silah bence.

aklıma geldi en korktuğum ve sinir olduğum olay. adamı kaçırınca takımda kavga sebebi
  • melee mi caster mı healer mı istiyorsun hiçbir şey belirtmemişsin o yüzden bir şey önermek zor ama ;

druid priest mage iyidir arena için(evet en sevdiğim sınıflar
  • Pvpde zevk için oynayabileceğin class insandan insana değişir. Arena içinse ilk önce bütün classları aç yada warcraftmoviesten bütün classları izle arenada. Zaten sonradan belli olur ne seçeceğin. Fakat benim önereceğim classlar bütün healer classlardır. Çoğu insan sevmez ama bence arenalardaki kilit oyuncu her zaman healerdır. Dolayısıyla resto sham veya disc priest öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

sen beni dinle git night elf druid aç.
    ama tauren'in de war stomp gerçeği var.

açıkçası arena ağırlıklı pvp yapacak olsam druidden başka class oynamam.

Night Elf druidim vardı.Race change yaptım.En çok aradığım özelliktir şu Shadowmeld, pve pvp hertürlü yararlı.

Pvp ve horde oynayacaksan Troll'de düşünebilirsin.Yavaşlatma,snore efektleri % olarak daha ez etki.Birde cast speed artıyor.
  • aslında tercih ettiğin şeye göre değişir bence;
    2v2 arena lar için dps istersen frost dk,healer istersen disc priest
    3v3 ve 5v5 için dps istersen affli lock,rogue,Frost mage ,healer istersen resto shaman tercih edebilirsin.
    Tabiki bunlar benim tercihlerim.
  • Nasıl ya? Shadowmeld combattan çıkarıyo mu? "OMFG!" diyorum. Ulan bi' kere forumda onun bi' işe yaramadığını demiştim, "bi' mok bilmiyosun" demişlerdi, açıklayan da olmamıştı.
    Vay anasını ya, şimdi ben hunter olduğumdan belki sonrasında invis basamam, camouflage basarım çok çok. Ama en azından range classlar targetlayamaz falan, yok ama ya, düzgün bi invisim olmadığından o kadar da kurtarıcı olmaz.
    Ya da olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 8 Kasım 2011; 16:06:33 >
  • Shadowmeld in hunter a pvp de katkısı yok denecek kadar azdır.Pvp yapacak olsaydım diğer race ler tercihim olurdu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.