Şimdi Ara

Class Types ve LvL 50 2. Meslekler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Her Charda Stat Pointler Belli bir Seviyeye Kadar verilir Düz Vurmak herşeyi ifade Etmez Skill kullanmadan PvP yapamazsınız ! Alırlar aşağıya. Int vermek burada Skill Defansınızı Yükseltir eğer full STR DEX giderseniz INT omazsa Hiç bir Şekilde Yaratık Kesemezsiniz ! INT = Skill dmg ve Skill defense ! Str sadece Normal Attack ve HP artırır. Benden uyarması deneyecek olanlarınız varsa Yanıldığını ilerde Anlarlar.

Ben Full str gidiyodum oyunu bilmiyodum haala da çok şeyi bilmiyom nese 39lvl im str-147 dex-50 int-49 baya bi yanlış yapmışım sanırım umarım geç kalmamışımdır lvl atladıkca int ve dex e mi vereyim yoksa sacede int e falanmı vereyim

jop : pyhsician

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epardeds -- 1 Mart 2007; 14:12:39 >
  • Stat'ların çok kötü. Str sadece silah kadar ver,(eğer str silah kullanıyorsan) Dex'i str'den 10-20 az, gerisini de int'e ver. Ama bu şekilde statlarını ayarlaman zor bayağı bir level gerekebilir. Bu arada Shadow'un dediği gibi int'i sakın önemsememezlik yapma. İlk başlarda faydasız gibi gelebilir fakat sonra boşa gidebilir emeklerin. Mesela PhoeniX ilk char'ını o yüzden bırakmıştı.
  • ewt aslında 2 silah kullanmaktan mustafanın sisteme katılıyorum aynen böle olucak ben hunterım diye defense a yönelik olduğu için charım o yüzden pasifi 5 e getirdim dex e 2 lwl de 1 veriyorum silah kadar str gerisi int sen mustafanın dediğini yap yine çünkü sıf skill vuruyorsun bunun için skill damage ın ve chinin olması lazım bunun içinde int vermenlazım senin charı toparlamanın tek yolu str yi str silahının lwl ine ulaşana kadar bırakmak sadece int gitmek olur ama zorluk çekebilirsin söyleyeyim
  • HUNTER:

RANGER = Doom of Attack : Mobların ve onun etrafındakilerin Attack Ratelerini düşürür.

arkadaşlar burda sadece mobların mı atack larını düşürüyo pvp de olmuyo mu acaba
  • Bu konu sabitlenmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow Mastiff

PSYSICIAN

Holy Oracle - Healers of The World

Yine belirttiğim gibi 10 lvlde seçebileceğiniz bir diğer meslektir.

Pasif Skilli = Skill defans ve chi nizi Artırır.

Aktif Skill = Touch of Heal = Heal verir.
    Touch of Detoxify = Zehir etkisini iyileştirir.
    Touch of Paralysis = sizi ve çevrenizdekilerin Paraliz etkisini geçirir.
    Touch of Cleansing = Sizin ve Çevrenizdekilerin INJURY (sakatlık) oranını düşürür.

LvL 50 SURGEON VE COMBAT MEDIC

SURGEON = Touch of Protection = Sizin ve Çevrenizdekilerin Skill Defansını yükseltir.
    Touch of Wide Heal = Sizi ve çevrenizdekileri Healler
    Touch of Great Cleansing = Sizin ve çevrenizdekilerin Confusion, Paralysis ve Poison Etkisini iyileştirir.
    Touch of Lasting Heal = Regeneration verir.

COMBAT MEDIC = Curse of Protecction = Çevrenizdeki düşmanların Skill Defansını düşürür.
    Curse of Torment = Çevrenizdeki düşmanlara Poison ve Paralysis Atar.
    Curse of Disturbance = Hedefi Healler.

iki sorum olacak arkadaşlar;

1. surgeondaki "regeneration verir" cümlesinin tam olarak anlamını verebilirseniz sevinirim. touch of lasting heal kelimesi "bitmeyen healin dokunuşu" gibi bir anlamı var ama nekadar bitmeyen açıklarmısınız.?

2. hep bu str-dex-int tartışmaları süregelmekte bir de ben sorayım istedim. spearın istediği kadar str verip geri kalanını int ve dex arasında eşit paylaştırıyorum. stat dağılımı sizce nasıl?

ilginize şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunga -- 30 Mart 2007; 9:00:28 >

• sorularıma cevap verecek yokmu arkadaşlar?
  • 3. kez uplatıyorum ama sorularıma cevap verebilecek bir arkadaş yokmu?
  • daha yeniymis konu cwp yaziim dedim;
    1. regeneration zamanla kazandirmadir belli bi surede taksit taksit chi ya da heal vermek oluyo
    2. genelde forumda okuduklarim bana int cok onemli dedirttiriyo ve bence de ole ama sadece belli charlar icin... simdi bu oyunda sonucta statlarda cok deisik varyasyonlar yapilabilir ama kesinlikle full die bisi olamaz... dengeli daitilmali agirlik verilmeli.... direkt bisi oneremicem ama sunu soliim madem spearsin genelde ortama vuran buyulerimle kasicam ben paso skill vurcam diyosan int dex airlikli gitmen cok mantikli... ama diosan benim critlerim duz dmg im cok yuksek olcak kim demis skillsiz mob kesilmez diyosan str dex airlikli git derim... ama inti unutmamak lazm cunku ilerde skill def dusuk olursa lwl 30 asasine yatarsin...;;) bunlar tamamen benim dsuncelerim ve kesin bi dailim olduuna inanmiorm oynayisa bakar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speratu

daha yeniymis konu cwp yaziim dedim;
    1. regeneration zamanla kazandirmadir belli bi surede taksit taksit chi ya da heal vermek oluyo
    2. genelde forumda okuduklarim bana int cok onemli dedirttiriyo ve bence de ole ama sadece belli charlar icin... simdi bu oyunda sonucta statlarda cok deisik varyasyonlar yapilabilir ama kesinlikle full die bisi olamaz... dengeli daitilmali agirlik verilmeli.... direkt bisi oneremicem ama sunu soliim madem spearsin genelde ortama vuran buyulerimle kasicam ben paso skill vurcam diyosan int dex airlikli gitmen cok mantikli... ama diosan benim critlerim duz dmg im cok yuksek olcak kim demis skillsiz mob kesilmez diyosan str dex airlikli git derim... ama inti unutmamak lazm cunku ilerde skill def dusuk olursa lwl 30 asasine yatarsin...;;) bunlar tamamen benim dsuncelerim ve kesin bi dailim olduuna inanmiorm oynayisa bakar...

1. için teşekkürler. zaten birinci sorumdanada belli oluyor. psysician'ım yani benim için skill önemli. yani int benim için önemli yan skilimde skill defans. dolayısıyla tabiki int benim için önemli şuanki stat dağılımım şu şekilde 80 str 57 dex 57 int sonuçta intte az değil diye düşünüyorum. bu şekilde hem spear "ar" hem rod "sar" kullanıp attackımı ve dex ile defansımı dengeli tutuyorum. intte skill defans ve attackımı arttırıyor. bide pasif skill skill defans veriyor. kullandığım kıyafetleride normal defans ağırlıklı takılarımıda hp ve chili takmaya gayret gösteriyorum. tabi hiç pk yapmadığım için bu şekilde bir dağılımın nasıl olacağını sormak istedim.

• şimdi dex i çok fazla vermemek gerek bi yandanda...
    çünkü dex normal defense,dodge,accuracy ve cirtical arttırıyo...
    ancak ilerde mob larda,pvp de düşmanlarda hep skill vuracak.bu yüzden normal def. çok fazla işe yaramıcak.dodge ve accuracy de işe yaramıcak.çünkü skill lerin ıskalama oranı yok gibi bişey...criticalde işe yaramıcak çünkü skiller critical vuramıyo...

yani ilerde attk da,defense de inte bağlanıyo...benim önerim str isteyen silah kullanın dexede verin hiç vememezlik yapmayın.50 lvl de 60 dan aşşağı olmasın.gerisi full int verin...dex silah kullanırsanız str ye pek vermezsiniz o zamnada hp az olur.o yüzden str kullanmanızı tavsiye ediyorum...
    class dada overseer de axe,swordcuda blade kullanın...bu ikisindede class olarak herşey uyar aslında...ama warrior önerimdir...çünkü başalrda kasmanız için buffu işe yarıcak...pasiveside hp vercek hp niz bayağı iyi olcak...int te çok verceksiniz skill def ve skill attck da yüksek olcak iyi bi karakter olcak....veya physician olabilirsiniz ama defence niz yüksek olur...skill definiz daha yüksek,chiniz daha yüksek olur...hunter ise başlarda passivesi(defense)ile kasmanızı kolaylaştırır.parasal durumdan 50 lvlden sonra işinize yarar bayağı...

• çok sağol çok lazımdı 46 lvl ım ama şimdiden karar vermek lazm tekrar çok sağol ellerine sağlık
  • yaw ben axe ciyim ben attack daha çok önem veriyom :D:D ben champion olayım dimi ozaman yoksa musa mı :d karar veremedim ama champion daha ii gibi
  • konu süpermiş lakin ben geç kaldım XD bu stat olayını çözebilmek icin toplam 15+ char sildim lvl20+ XD neyse sonunda bende bunu anlamıştım. lvl 48im we bunu 2 haftada yaptım sölemesi ayıp XD gerçekten statları iyi werdinizmi we armorlarınızı ona göre upgrade yaptınızmı kral oluyorsunuz. ben su anda lvl48im we statlarım 110+ str 130+ dex 100 int. planım 150+ str 175+ dex 125~150+ int. tawsie ederim. daha lvl 41 iken lvl 47 warrior rogue zorla kesti beni o kadar söliyim 2 saat cebelleşmişti XD
  • Oyunda tanıştığım yabancı dostlarım(SaphireSerpent-lvl 72--NoobKSer-lvl 74--DevTheHero--lvl 71 vs vs) ve belki sizin de tanıdığınız Türk ExcaliburTR (lvl 71) Garuya (lvl 75) bu arkadaşların hepsinin ortak noktaları str 150 civarı dex 50 vs kalan int arkadaşlar. Ve hepsi dewarrior musa. Ve bu arkadaşların çoğu da defalarca statlarını sıfırlatıp yeniden inşa etmiş arkadaşlar. Ve siz hala dex-str//str-dex chardan bahsediyorsunuz. Defalarca char silmiş bir oyuncu olarak ileride emeğinize küfür etmemek için str int char açmanız gereklidir. Bu yöntem çok iyi diyen arkadaşlar yöntemlerinin sonucunda başkalarını yanlış yönlendirerek onların emeklerini boşa harcamalarına neden olacaklar ve neden ısrarla bu vebalin altına giriyorlar anlamış değilim. İlerde insanlardan küfür yemek kimsenin hoşuna gitmese gerek.
  • yaw bence bu konu sabitlensin çok lzm oluyo herkese 50 lvl olucaklara yani benim str 136 dex11 int 120 üstü fln sizce musa mı olıyım champion mu madende fln musa daha ii olur dimi defans düşürüp öldürürüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mosquito1983

Oyunda tanıştığım yabancı dostlarım(SaphireSerpent-lvl 72--NoobKSer-lvl 74--DevTheHero--lvl 71 vs vs) ve belki sizin de tanıdığınız Türk ExcaliburTR (lvl 71) Garuya (lvl 75) bu arkadaşların hepsinin ortak noktaları str 150 civarı dex 50 vs kalan int arkadaşlar. Ve hepsi dewarrior musa. Ve bu arkadaşların çoğu da defalarca statlarını sıfırlatıp yeniden inşa etmiş arkadaşlar. Ve siz hala dex-str//str-dex chardan bahsediyorsunuz. Defalarca char silmiş bir oyuncu olarak ileride emeğinize küfür etmemek için str int char açmanız gereklidir. Bu yöntem çok iyi diyen arkadaşlar yöntemlerinin sonucunda başkalarını yanlış yönlendirerek onların emeklerini boşa harcamalarına neden olacaklar ve neden ısrarla bu vebalin altına giriyorlar anlamış değilim. İlerde insanlardan küfür yemek kimsenin hoşuna gitmese gerek.

evt bende sana katılıyorum...üstteki mesajımdada söeldim ama dexi biraz fazla söledim çünkü 40 lvl e kadar düz def. lazım oluo...ben 40 lvl e kadar normalden biraz zor kasarım ama 40 lvl den sonra çok ii kasrım hayvan bana skille vuramaz ben 45 lvl de skille hayvana 1200 vururum diyosanız dex 50 fln olsun gerisi full int..
    vede STR SİLAH KULLANIN!!!böylece hem dex silah çin dexe verip bide str ye vermeye uraşmayın...str vermeye uraşmam derseniz 50 lvl de 600 hp le gezersiniz...ama str silah kulalnın silahın istediği kadar str verip 50 fln dex verip full int yaparsanız...
    40 lvl de 45 lvl de sp de black ninjalar vs. 50 fln vurur...sizde 1000+ vurursunuz...

@thecaliph
    musa def. ağırlıklıdır.champion ise attk ağırlıklıdır...attk olmak istiosan champion dex olmak istiosan musa yap...

• o zaman ben dex i 50 yapıyım str yi 50 lvl silahı tutucak kadar gerisi int ve champion olıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mosquito1983

Oyunda tanıştığım yabancı dostlarım(SaphireSerpent-lvl 72--NoobKSer-lvl 74--DevTheHero--lvl 71 vs vs) ve belki sizin de tanıdığınız Türk ExcaliburTR (lvl 71) Garuya (lvl 75) bu arkadaşların hepsinin ortak noktaları str 150 civarı dex 50 vs kalan int arkadaşlar. Ve hepsi dewarrior musa. Ve bu arkadaşların çoğu da defalarca statlarını sıfırlatıp yeniden inşa etmiş arkadaşlar. Ve siz hala dex-str//str-dex chardan bahsediyorsunuz. Defalarca char silmiş bir oyuncu olarak ileride emeğinize küfür etmemek için str int char açmanız gereklidir. Bu yöntem çok iyi diyen arkadaşlar yöntemlerinin sonucunda başkalarını yanlış yönlendirerek onların emeklerini boşa harcamalarına neden olacaklar ve neden ısrarla bu vebalin altına giriyorlar anlamış değilim. İlerde insanlardan küfür yemek kimsenin hoşuna gitmese gerek.

teşekkürler bilgiler çok işime yaradı

• ya baktım bu axe musa ya bu musa skili hiçbir işe yaramıyor gördüğüm kadarıyla aktif skille yani hem attak hemde defans veren skiliyle birlikte kullanılmıyor ee defansıda az veriyor ee ne diye musa yı övüyorlar ben anlamış değilim arkadaşlar bilen cevabı verebilir mi musanın yararı ne?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.