peki dex`i 50 verip str ve int abanirsan o defansla sana gelip bir koysa bir sikimlik canini almazmi? saka bi yana daha lvl 45`im ama 70liklerin kiyafetlerinin defanslarini bilmiyorum yeterlimi degilmi ama 50 dex biraz dusuk geldi veya en azindan ben oyunda defansin herzaman daha onemli oldugunu dusunuyorum tabi yine kendi fikrim
Str int char cok iyi ama dex 70 den aşarı olmaması gerek . benım suankı statlar str -190 dex - 21 int - 327 asassinlere karsı hic bir şansım yok :) lvl kasmak ıcın str - int char iyi derim ..
quote:
Orjinalden alıntı: qtek
ya baktım bu axe musa ya bu musa skili hiçbir işe yaramıyor gördüğüm kadarıyla aktif skille yani hem attak hemde defans veren skiliyle birlikte kullanılmıyor ee defansıda az veriyor ee ne diye musa yı övüyorlar ben anlamış değilim arkadaşlar bilen cevabı verebilir mi musanın yararı ne?
yeni 5 dan oldum. bende musa olmak istiyordum ama seni duyduktan sonra kafam karıştı ? aktif skille birlikte kullanılmıyorsa hakikaten anlamsız gibi görünüyor ama eğer musa kullanılmıyorsa champion da kullanılmıyordur. prayer of warriora haybeyemi skill verdik ?
Abi herkes ayrı bişey diyo.Karışık bi olay bu stat işi.Ben dex silah kullanıyorum.60+yım.Str 104-dex147-int 240 civarında.Lvl kasarken cok rahat ediyorum ama PVP lerde int in az olması ve dolayısıyla skill def inde az olması nedeniyle biraz sıkıntı cekiyorum.Bundan sonra full int gidip Skill defans veren armor giymek sanırım benim icin en hayırlısı olacak.+5,+6 takılarlada hp 1370 e kadar cıkardım.Sanırım yeterli.
Birde str-int gidin diyen arkadaslar biraz fazla abartıyo olayı bence.Dex az verip Str ve int e yüklenen arkadaslar Pvp lerde skill vurus yapanlara karsı üstün olabilir belki ama normal atak yapan oyunculara karsı şansları baya bi düşük olacak diye düşünüyorum.Ya aslında herşey açık gibi.Dex'i az verip str ve int i yüksek tutanlar normal atak yapanlara karşı ezik kalacak,dex i fazla olanlarda skill vurus yapanlara karşı ezik kalacak.
En iyi si 80 lvl bi char kasıp yanlışları görüp en baştan yeni bi char kasmak yada 30 dolar verip stat sıfırlamak :))))))))
cok saol kardesım cok guzel bır paylasım ellerıne saglık
yav ben o kadar baktım meger bu konu varmıs allahtan up latmısınız hee yapanın ellerı dert gormesın
ellerine sağlık UP
Bilgiler İçin Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme