Şimdi Ara

Class ve Server Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler class ve server seçiminde çok kararsızım, 0dan başlayacağım. Ravencrestte 85 lvl Tauren Druid onu devam ettirmek istemiyorum, bi el atın size zahmet :D

• Twisting netherde oynuyorum ben şu ara . Server gayet kalabalık ve güze horde isen.
    Class konusu çok açık uçlu bir konu ne seversin ne oynarsın kimse bilemez biraz detay ver + 85 lvl kasmıs biri açacagı classı kafasında oluşturmuştur ?
  • Damage seven biriyim ve HORDE taraftarıyım :D Warcraft hikaye seven biriyim, yapacağım karakter hikayeyle alakalı olmalı gibi. Mesela Draneiler ilk tanıtıldığınında Paladin build olarak tanıtıldı. Night Elfler Druid onun gibi hem class hemde ırk olarak bütün olmasını istiyorum. Oyunu şöyle oynamak istiyorum. Görev yaparak ve görev aralarında Dungeon , Raid giderek. Durum biraz karışık :D
  • Twisting Nether ben de tavsiye ederim hem kalabalık hem Horde server'ı ayrıca Türkler de var.

Class bakımından Troll Shaman, Orc Shaman, Orc Warrior öneririm eğer o tür birbirine uyumlu şeyleri seviyorsan. Thrall ilk önce Warrior'du mesela sonradan Shaman oldu, al sana lore

Edit : Sonradan aklıma geldi mesela Blood Elf Arcane Mage oynayabilirsin onların doğasında var Arcane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vascdia -- 27 Haziran 2013; 14:50:55 >
  • Twisting Nether ben de tavsiye ederim hem kalabalık hem Horde server'ı ayrıca Türkler de var. + katılıyorum

Class seçiminde Panda Monk ve Rogue eğer Kung fu seviyorsan :D 10 lvlden sonra horde ve ally seçiminde ilgili görev veriyor
  • Troll Rogue açmaya karar verdim. Berserk felan zevkli gibi duruyor :D
  • Şahsi görüşüm; eğer hardcore raider ya da pvpci değilsen ırk özelliklerine bakmadan gözüne hangisi güzel geliyosa onu seç. İlla şu özelliği kullanıyım diye beğenmediğin bi ırkla aylarca, yıllarca oynama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Para bolsa Race Change yap sık sık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D Valla çok çabuk sıkılıyorum, yapacağım karakter oyunun temasına uysun istiyorum. Lore okuyabileceğim bi yer var mı acaba? Haftaya Twisting Nether da Horde olarak başlayacağım ama ne açacağım son saniye belli olacak gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorksch

:D Valla çok çabuk sıkılıyorum, yapacağım karakter oyunun temasına uysun istiyorum. Lore okuyabileceğim bi yer var mı acaba? Haftaya Twisting Nether da Horde olarak başlayacağım ama ne açacağım son saniye belli olacak gibi :D

Bu link'te wowwiki'den çeviriler bulunmaktadır, Vouiten adlı moderatör benim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.