Şimdi Ara

Classic iyi güzel hoş da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnanılmaz derecede bot var oyunda. 1 priest ve 4 mage oluşan gruplar strat, scholo farmliyor. Az görev olan bölgelerde tonla bot görebilirsiniz. (Dustwallow, Western plaguesland gibi) Nerede görsem şikayet ediyorum ya da diğer faction'daysa kamp yapıp öldürüyorum birkaç kez ama gün geçtikçe sayıları artıyor. Oyun bir zamanların Silkroad Online'ına döndü resmen. Bunu nasıl engellemiyorlar aklım almıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Classic gibi eski mmorpgler silkroad, knight online vs.. botlamaya cok uygun. Genis bir acidan bakarsaniz bu tarz oyunlar yetenek yerine ne kadar zaman harcadigina gore oyuncularini odullendiriyor. Black lotus larin cikma sekli, gold un oyundaki en onemli kaynak olmasi, oyunun oyunculari ayni seyleri tekrar tekrar yapmak zorunda birakmasi ve daha bir cok sey bot icin cok guzel bir ortam hazirliyor.

Vanilla zamaninda da bu kadar bot vardi simdi de var. Malesef oyunun ana dizayni boyle olunca botlar da olmak zorunda. Firmanin bir sey yapmamasinin sebebi de cok basit zaten, ornek verdigin durumda adamlar x5 sub parasi oduyor. Activision-Blizzard multi milyarlik bir sirket ve onlarin gozunde 5 hesapla botlayan eleman senin benim gibi 1 hesapla oynayan birinden daha degerli bir musteri. Ornek veriyorum, ne zaman 5 hesapla botlayan birisi oyun ekonomisini bozdugu icin veya baska sebeplerden dolayi 6 tane kisinin oyunu birakmasina sebep olur, iste o zaman her hafta muazzam ban wave ler gelir.

Belki eski Blizzard olsaydi durum farkli olurdu, vanilladan bile fazla bot var suan. Ama artik sirketi oyuncular degil kazanclar sekillendiriyor. Kisacasi duzenin degismesini istiyorsan sub u cancellayip sebebine cok bot var oyunda eglenmiyorum yazicaksin ve snowball effect olmasi icin dua ediceksin.

Ama birbirimizi kandirmayalim classic'in 9. ayinda felaniz ve hala oynayan kesim icin bu bir problem degil. Ustelik oyuna cok gold girdigi icin gercek parayla gold satin almak daha da cazip hale geliyor. Oyuncular da gold kasarak harcayacaklari zamani daha iyi seyler icin degerlendiriyor. Yani iki taraf da mutlu.

• Blaze` kullanıcısına yanıt
    Yani firma açısından daha karlı oldugunu ben de biliyorum zaten. Ama oyundaki enflasyonu da dehşet artıran bir şey. Gerçek parayla gold satın almak istemiyorum ben birçok oyuncu gibi. Vanilla zamanında da diğer ek paketler zamanında da (en azından mop'a kadar oynadım) kesinlikle bu kadar bot yoktu. Oyunun eski olması bot yazılımını kolaylaştırabilir ama aynı zamanda firmanın onları tespit etmesi de o kadar kolay artık. Dediğiniz gibi işlerine gelmiyor. Oyunu bırakmak istemiyorum tabii ki, özellikle de bu karantina günlerinde. Activision blizzard'ı satın aldıktan sonra harbiden çok bozdu, o kadar bozdu ki önünü alamadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.