Merhabalar öncelikle çok fazla forum kullanan biri olmadığımdan dolayı ve arkadaşlarımın bu işi bana devretmelerinden dolayı konuyu ben açmak durumunda kaldım. Şimdiden belirteyim yanlışlık olmasın umarım doğru yere konu açmışımdır. Yaklaşık 12 yıllık kendi wow sürecim de en çok keyif aldığım Vanilla zamanının tekrardan geri gelmesiyle eski arkadaşlardan oluşan ortalama 30 yaş üstü olan arkadaş kadromuzla son 1-2 exp ara verdikten sonra tekrardan sağalara geri döndük diyelim. Eski arkadaşlıkların yanı sıra yeni arkadaşlıklara açık bireyler olduğumuz için oyuna geri döndüğümüz server da adında tatlı bir guild kurduk. Herkes gibi oyunun heycanını yaşıyoruz ve levelling aşamasındayız. Bizlerle yeri geldiğin de eğlenecek, yeri geldiğin de kıran kırana world pvp yapacak, haftanın belli günleri raidlere katılım sağlayacak bizlere katılacak arkadaşlar aramaktayız. Server olarak Razorgore'de Alliance tarafında oynamaktayız. Bizim server da olan veya başlayacak olan arkadaşlara kapımız her daim açık. Oyun içerisinden Bolae, Yey, Mitras, Sweetdreams isimlerine whisper atarak guilde katılabilirler. Herkese iyi oyunlar dilerim..
Not: Birazcık foruma baktım yukarıda çok kullanmadığımı belirtmiştim ama konu açmadan kontrol etmekte fayda var tabi. Bazı arkadaşlar Alliance Türk guildi yok Classic'de 2-3 taneyi geçmez demiş biz de sizleri düşündük işte kurduk şimdi onlar düşünsün :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme