Şimdi Ara

Classicmu-97J KALICI SERVER PARAYA KIYDIK :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kesinlikle bence indirmeyin virüs yuvasından başka birşey değil kurdum bilgisaray kafayı yedi sildim temizledim baya bi bir daha denedim yine aynı virüsten başka hiç birşey değil
  • mu onlinede vurussuz bir dosya bulsana bana psy
  • exp rate artirilsa biraz 400 nasıl olucam böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mustafa2134719

• KARDES SERVER HARD ZATEN RESET ATAN ARKADASLAR VAR EX 125 1000 POİNT BASLAGICTA VERİOR ZATEN GER DK RESET ATARSAN BIKARSIN :d
  • 400 reset lvlde 125x düşük g keı bana o reset atan benim

• Fazla artmasını zaten,ama 250 300x iyi gibi takdir senin tabiki

• Yada reset lvl 350 olup 125x de iyi kalan 50 lvl iradi olur

• OK RESET lvl 350 olmustur
  • Saol 😊

• server ex 250 drop 80 olarak deişmistir beyler
  • Arkadaşlar gelin de oynayalım işte server 250x te oldu

• quote:

S.A ARKADASLAR ARTIK GINA GELİGİ İCİCN PARAYA BİRAZ KIYDIK VE ADAM GİBİ BİR SERVER KURDUK SERVER BİRAZ ZOR OLSADA KALICI GOZUYLE BAKIORUZ ELİMİZDEKİ EN GUZEL FLESİ 100 DOLARA ALMIS BULUNMAK TAYIZ 150 DOLAR VEP SİTEYİ ALMIS BULUNMK TAYIZ TURKİYEDE KALICI 97D SERVER OLSUN İSTEDİK VE YAPTIK EN İİ VE EN GUZEL DERECEDE SUAN SERVERİ ACMIS BULUN MAKTAYIZ SERVER TEST BİTMİSTİ BUTUN ARKADASLARI BEKLİORUZ OYUNA SİTEYE GİRDİGİNİZ AN ZATEN KONUSMAMIZA GEREK KALMAYACAK.

Kullandiginiz web enermy muweb yaratici girinya tüm sürümleri ücretsiz yayinlanmaktadir , 100 dolar ödediginize dair bir fatura paybal gecmişi varsa bakmak isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuralbaz

quote:

S.A ARKADASLAR ARTIK GINA GELİGİ İCİCN PARAYA BİRAZ KIYDIK VE ADAM GİBİ BİR SERVER KURDUK SERVER BİRAZ ZOR OLSADA KALICI GOZUYLE BAKIORUZ ELİMİZDEKİ EN GUZEL FLESİ 100 DOLARA ALMIS BULUNMAK TAYIZ 150 DOLAR VEP SİTEYİ ALMIS BULUNMK TAYIZ TURKİYEDE KALICI 97D SERVER OLSUN İSTEDİK VE YAPTIK EN İİ VE EN GUZEL DERECEDE SUAN SERVERİ ACMIS BULUN MAKTAYIZ SERVER TEST BİTMİSTİ BUTUN ARKADASLARI BEKLİORUZ OYUNA SİTEYE GİRDİGİNİZ AN ZATEN KONUSMAMIZA GEREK KALMAYACAK.

Kullandiginiz web enermy muweb yaratici girinya tüm sürümleri ücretsiz yayinlanmaktadir , 100 dolar ödediginize dair bir fatura paybal gecmişi varsa bakmak isteriz

Filese de para vermişler, Sözde

• quote:

Orijinalden alıntı: kuralbaz

quote:

Juan Diye venezuellalı bi çocuk bu setiyi editleyen enemy mu webin üstüne eklendi yapmış bikaçtane.Powered by Nestor Sanchez yaziyo hala sitede Benim skype'de ekli :D Ayrıca şunu söyleyim kendi serverinde bile darksteam filesleri kullanıyor. 2 gün önce bana stone drop nasıl kapatırım diye soruyordu Skype katıyları var isteyen olursa gösterebilirim .

• herkez sözlerimi yanliş anlamiş sanirim. Kullanilan web güzel tema güzel entegre edilmiş , ama para vermeleri yanliş olmuş.

+ Orjinal dosya terimi yoktur , çünkü webzen dosya satmaz orjinal demek sacma olur. Ancak dogru dosya dogru client dogru ayarlar dogru koruma.

Burak yasin 28 bak kardesim gecen bir duyum aldim orjinal dosya diye insanlardan para falan almiş diye tabi bir duyum dogru veya deyil bunu sen soylersin , ama hani yaptigin iş ne kadar kalite olursa olsun konusma tarzin hic guzel deyil sen dogru olsaydin emin ol burda sana yardim ederdik ama sen yanliş yaparak devam ediyorsun.

herneyse arkadaslar ben yargilamak istemiyorum bu arkadasi sadece kendini çeki düzen versin diyorum.
  • himmet benim kimseye paralı dosya sattıgım yok server kurmak isteyen lere sunucu alıp serverini kuram teklifi etmisimdir ev pc sinle kimse ugrasmaz 2 cisi madem bu filesten elinizde var hade paylasında gorelim.
  • + ben 97 delen nekadar ugrastım benden daha iyi bilirsin huseyinden cok yardım aldım inkar etmem ama ne konuda dersn files konsunda cunku butun 97 deler işletim sistemine sıkıntı verior ve benin almanya sitesinden tutu yunanistan sitesine kadar gezmeme ragmen 1 tane boyle siteye raslamadım bunu tam 2 gundur yapmaya ugrasıorum 150 dolar dır bu site eyer eliniz de varsa sta bilirim acık ve net pshic dom dahi bu siteyi kulanmakta + bu site wep 9 gibi guvenliksiz deil insteleme derdi yok didos per ne dahi dyanıklı deneye bilirsiniz direk entegrelenior port kapama ozelligi ve server uzerinde istediginiz formatı ayrlama ozellikleri ve mu online hayatımda bukadar guzel bir site gormedim + bu filese para verdim derken pishic domda ful item yapıp sattım ve ordan payayı kazandım .
  • himmet + senlen tartısma sebebimiz ze gelince respect bizim severe sadırı yapaıp ve tabi jumper bunlar seni kotulemek amacıyla bir kanpanya baslattıgı deyimide ben aldım + bu adamlar servere saldırı yapaı milletin ustune atan 2 gereksiz ben sen den yanlıs anlamalar dan dolayı ozur diledim ve suan tekrardan gene ozur diliorum bosuna gunahını aldım burda herkezde duysun ozur dilerim kardesimden sen emekci adamsın allah işini gucunu ras getirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.