Bildirim
Classicmu-97J KALICI SERVER PARAYA KIYDIK :D (3. sayfa)
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Bir kac arkadaş bana söylemisti boyle bir durumu dustuklerini yazik , bunu yapan kadar parasini kaptiranda suc var.
Kelin ilaci olsa önce kendi kelligini çözüm bulur -
server dosyalarında ben virüse rastlamadım ama server vasat durumda bence -
ersanpars zoruna gide ne he? hack progamları vermedim diemi sabah tan aksama kadar yalvaran sen sunuuca girdigimi biliorsun acc ları fulleyen kim ful mok satan? babana guvenmeyeceksin dedikleri bu olsa gerek bende seni sanaldan silmek icicn elimden yapacam unutma bunu + adamın bana para verdigini ıspat lasana. cıkmıs 2 kopek surusu uydurmus bir soytarı turkusu bana para yatırdıgını dair 1 adet belge sun yoksa sana akıl almaz seyler yaparım sun lan belgebanka kayıt belgesi 8 cg ramli bir sunucu nekadar bakın yarddım etmeyecen arkadas kimseye adam bizi hırsız cıkardı -
bende butun fotoları simdi gonderiorum yalanın ortaya cıksın ie -
Dostum beni etiketlemisin ama yanliş sayet sen para almadigini emin isen o kisi ile konusma kayitlarini güzelce resimle paylaş , dedigim gibi kendini aka cıkarman gerek ama küfür ile olmaz yakişmaz. -
-
daha var bekleyin -
-
-
+ bunları ceken ben deilim yazısmalar dikkat carp tıgım adam bana bu fotoları gonderior sozdeparasını carp tıgım adam -
diregotuna sok direk hic yan yun yapma -
adam para teklifi yaptı ve gerek yok dedim bu yazısmaların adı soyadı mevcut nekadar almısım cocugu carpmısmıyım hepsini ogrene bilirsiniz bukadarı yeter die tahmin eiorum ben bu cocugu carpmıssam adamla neden can ciyer muhabbt edelim? -
himmet goooglede verdigi leri gezdimde bulamadım + bu site sadece 1 kişi kullana bilior ben bunu mu online odbc lerlen entegreledim :D -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kuralbaz
www.inspiremu.net Test makinami sana özel tüm sürümlerini kurayim gör.
Sen kac dolara aldın bunlari?
-
Bana beleş -
bu mustafamıdır nedir ben bu kadar karaktersiz birini görmedim kim yetkiliyse burda bu adamı engelliyor mu napıyo bişey yapsın ne bu rezalet yav küfürler falan herşeyin bi sınırı var kişiliksiz insan herşeye maydonoz zaten çok zıplıyo
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X