Şimdi Ara

Claud Butler Oxford 700 Shimano 6 Vites Erkek Şehir Bisikleti 399,99tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
2
Favori
9.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Claud Butler Oxford 700 Shimano 6 Vites Erkek Şehir Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/claud-butler-oxford-700-shimano-6-vites-erkek-sehir-bisikleti-p-SPORSALOXFORD-M20

MODEL İSMİ OXFORD 700
    TİP CTB
    KADRO 700CX20”
    ARKA VİTES SHIMANO TZ50 6 VİTES
    VİTES KOLU SHIMANO SLRS36
    ARKA DİŞLİ SHIMANO MFTZ20
    FREN SİSTEMİ ALÜMİNYUM V FREN
    LASTİK TG 37-622 LASTİK
    MAŞA HI-TEN MAŞA

• Hep bu fiyata değil miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip ediyordum.418 TL idi.Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır bu fiyata idi.Ben linkteki ürünü aldım fiyat 529TL iken.
    www.hepsiburada.com
    Claud Butler City Bike Explorer 700C 18 Vites Şehir Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/claud-butler-city-bike-explorer-700c-21-vites-sehir-bisikleti-p-SPORSALCBEXP

Eğer fiyatı düşerse önerebilirim şehir içi kısa mesafeler için ideal.Kadro güzel komponentler çok kaliteli olmasa da işi aksatacak bir durumu yok.Oldukça da şık duran bir bisiklet.Güvenilip çok uzun mesafeye çıkılmaz ama sanıyorum.

• Alacak olanlar kadro boyuna dikkat etsin.
    20 inç bir çok insan için küçük gelebilir...

• Arkadaşlar 1.89 boy 95 kilo birisi için kadro boyu ne olmalı?
  • Aliminyumlar hafif olması sebebiyle iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 200tlye rockrider 5,1 2.el temiz 20 tl masrsfı var alınırmı

• 20 inch uzun soylular için ideal. Yorumlarda öyle diyor

• Bu ürünü hb den 399 tl ye sipariş etmiştim,
    ürün geldiğinde elciklerin, vites geçişlerinin sağlandığı yerin (teknik ismini bilmiyorum) ve selenin orijinal görüntüden farklı olduğunu farkettim. Bisiklet çok ağır ve 184 cm boyunda olmama rağmen rahat sürüş pozisyonu olmuyordu. Ürünü bu sebeplerle geri gönderdim.
    İyiki de göndermişim. Yerine salcano city 70 modelini aldım 12,5 kilo. İnanın arada çok fark var. Başlıktaki ürünü tavsiye etmiyorum.
    Birde hb de bazı ürünlerde olumsuz hiçbir yoruma yer verilmiyor. Bu ürün de onlardan biri. Olumsuz yorum yazdım, yayınlamadılar. Oysa ürünü satın alan biri olarak buna hakkım vardı.
    Özetle, bu bisiklet çok ağır, buna rağmen sipariş etmek isteyenler gerçekten uzun boylu olmalılar.
  • 191 cm boyum var, kadro açısında çok rahat bir kullanımı var bu bisikletin. alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
  • Bunun aliminyum olanı da var aynı marka, onu alın. Aldım çok memnunum
  • Ben bisikleti 430 tlye bir ay once aldim . Bir bucuk hafta kullandım. Saglik sorunlarim sebebiyle satmak istiyorum. Cunku binemiyorum. Fiyatim 300 tldir . adana da elden satis yapabilirim. Sifir gibi tertemiz . Detaylı pm gorusuruz. Ozellikle uzun boylu kardeslerimiz cekinmeden alabilirler , cunku oldukca rahat .

• Bisikleti hepsiburadadan aldım 1 aydır kullanıyorum. Salcano garantili. İçinden ücretsiz kurulum kartı çıktı. Jantlar 27 inç. Boyunuz 175 cm altındaysa almayın. Ama 175 üstündeyse bu fiyata kaçmaz. Bindiğiniz diğer bisikletlerden daha ağır değil. 6 vites. 1.vites idare eder yokuşta hafiften zorluyor. Düz yolda müthiş rahat. Shimano vites. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

Alacak olanlar kadro boyuna dikkat etsin.

Hocam hangi ülkede yaşıyorsunuz , ülkemiz şartlarında 20'' çoğu kişiye büyük bile gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Hocam hangi ülkede yaşıyorsunuz , ülkemiz şartlarında 20'' çoğu kişiye büyük bile gelebilir

Açıkçası ben 60 cm kadro kullanıyorum. Boyum 178 cm..
    50 cm bir kadro oldukça kısa boylular içindir.
  • Kadro ölçüleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallace_son -- 4 Eylül 2015; 21:42:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Açıkçası ben 60 cm kadro kullanıyorum. Boyum 178 cm..
    50 cm bir kadro oldukça kısa boylular içindir.

Ya sizde sıkıntı var , ya da yanlış biliyorsunuz... 60 cm kadro için normal şartlar altında kullanıcısının 2 metre filan olması lazım, benim boyum 170 ve kadrom 49 cm bisikletim Corratec , biraz büyük bile. Dileyen detaylı bilgiye internetten ulaşabilir ama 20'' kadro ülkemiz şartlarında bi çok kişiye büyük gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Uzun zamandır bu fiyata idi.Ben linkteki ürünü aldım fiyat 529TL iken.
    www.hepsiburada.com
    Claud Butler City Bike Explorer 700C 18 Vites Şehir Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/claud-butler-city-bike-explorer-700c-21-vites-sehir-bisikleti-p-SPORSALCBEXP

Eğer fiyatı düşerse önerebilirim şehir içi kısa mesafeler için ideal.Kadro güzel komponentler çok kaliteli olmasa da işi aksatacak bir durumu yok.Oldukça da şık duran bir bisiklet.Güvenilip çok uzun mesafeye çıkılmaz ama sanıyorum.

Dostum bende aldim ayni bisikletten gayet guzel memnunum, tek eksi yani sanirim elcikleri. Elleri cok tahris ediyor uzun sure kullanimda. Sizde oldu mu boyle bi sorun cozebildiniz mi? Koldan vites oldugu icin diger elciklerde olmuyor degistirmek icin

• Bende bu ürünü iki ay kadar önce 400 tl ye aldım. Fatura bisiklet geldikten bir ay sonra geldi. Salcano servisleri ücretsiz kurulum yapıyor. Zili aldığım gün bozuldu.

Bisiklet şık görenler beğeniyor fakat boyum 1.78 en kısa sürüş pozisyonunda bile bana büyük geliyor. 250 300 milyona satılan amortisörlü bisikletleri görünce özeniyorum.

Vites geçişleri iyi bazen birinci vitesin bir küçüğü olsaydı Dediğiniz zamanlar olabilir düz bir yerseydiniz sorun olmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.