bide düzenlemeyi düşündüğüm ama düzenliyemedim dh hazırlık turnuvası var. 4 takımlı (biri sen biri ben diğerlerinide bulurduk) bir turnuva. tabi yarın lig başlıyo bu zamandan sonra olmaz. bu turnuvayı bi dahaki sezon yapsak ya.
tamam. bana uyar...
çok kolay bi lige düştüm bu sezon lig birincisi olamazsam artık oynamıyım bu oynu.tüm rakiplerimin menejerlik puanı 25000 altında hatta bi tane 15000lik var hepside hazırlık maçlarında hep 5-6 yemişler.
bu oyun pek hoşma gitmedi ya.. maç günlerini biraz arayla yapsalardı.. hergün lig maçımı olrmşşş
evet ligdeki ilk maçımı 5-0 kazandım herkese hayırlı olsun. bu arada yukardaki mesajdaki arkadaşım sana goalunitedı öneririm haftada tek maç
İlk Maçımı 4-0 Kazanmışım ama Ligim bayağı zor MP'si 62000 olan adam var benim daha 30000
benim ligim çok kolay644. gruptaydım geçen sezon avarajla 2. olunca üzülmüştüm ama artık 1. olurum.
darkness pm attım bi görüşelimm..
msnim bu elbryan@windowslive.com ama bu akşam ilgilenemiycem yarın yada bu gece ilgilenirim yarınki ilk maçtan önce
tamam ekledim açınca konusuruz.
2. maçımıda 5-0 kazandım
quote:
Orijinalden alıntı: DarknessAngel
2. maçımıda 5-0 kazandım
oyunda sana ödül vermeleri lazım
benimde yakında keserler cezamı şimdi farkettim aşırı ofansiv oynatıyomuşum
şu transfer sorununu da halletseler çok süper olacak...
maçım saat 22.00 daydı ama daha sonuc gelmedi.. ne zaman gelir acaba ?
yenildim 1-0
5 maçta 15 puan. attığım 20 yediğim 0 averaj 20
yine yenildik iyi mi?
6da 6 yaptım 22 averaj hiç gol yemedim.
7de 7 yaptım ama ligin en önemli maçı bana göre bu akşam benim gibi 7de 7 yapan bir şahısla kendi evimde karşılaşıyorum.