Şimdi Ara

Clear Football Manager --DH TURNUVASI-- ŞAMPİYON BELLİ OLDU-- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
0
Favori
15.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide düzenlemeyi düşündüğüm ama düzenliyemedim dh hazırlık turnuvası var. 4 takımlı (biri sen biri ben diğerlerinide bulurduk) bir turnuva. tabi yarın lig başlıyo bu zamandan sonra olmaz. bu turnuvayı bi dahaki sezon yapsak ya.
  • tamam. bana uyar...
  • çok kolay bi lige düştüm bu sezon lig birincisi olamazsam artık oynamıyım bu oynu.tüm rakiplerimin menejerlik puanı 25000 altında hatta bi tane 15000lik var hepside hazırlık maçlarında hep 5-6 yemişler.
  • bu oyun pek hoşma gitmedi ya.. maç günlerini biraz arayla yapsalardı.. hergün lig maçımı olrmşşş
  • evet ligdeki ilk maçımı 5-0 kazandım herkese hayırlı olsun. bu arada yukardaki mesajdaki arkadaşım sana goalunitedı öneririm haftada tek maç
  • İlk Maçımı 4-0 Kazanmışım ama Ligim bayağı zor MP'si 62000 olan adam var benim daha 30000
  • benim ligim çok kolay644. gruptaydım geçen sezon avarajla 2. olunca üzülmüştüm ama artık 1. olurum.
  • darkness pm attım bi görüşelimm..
  • msnim bu elbryan@windowslive.com ama bu akşam ilgilenemiycem yarın yada bu gece ilgilenirim yarınki ilk maçtan önce
  • tamam ekledim açınca konusuruz.
  • 2. maçımıda 5-0 kazandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarknessAngel

2. maçımıda 5-0 kazandım

oyunda sana ödül vermeleri lazım
  • benimde yakında keserler cezamı şimdi farkettim aşırı ofansiv oynatıyomuşum
  • şu transfer sorununu da halletseler çok süper olacak...
  • maçım saat 22.00 daydı ama daha sonuc gelmedi.. ne zaman gelir acaba ?
  • yenildim 1-0
  • 5 maçta 15 puan. attığım 20 yediğim 0 averaj 20
  • yine yenildik iyi mi?
  • 6da 6 yaptım 22 averaj hiç gol yemedim.
  • 7de 7 yaptım ama ligin en önemli maçı bana göre bu akşam benim gibi 7de 7 yapan bir şahısla kendi evimde karşılaşıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.