Şimdi Ara

Clear Football Manager --DH TURNUVASI-- ŞAMPİYON BELLİ OLDU-- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
619
Cevap
0
Favori
15.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kanat oyuncusu önerileri olan varsa bekliyorum
  • hadi arkadaşlar bir oyuncu söyleyin... ama çok pahalı olmasın... oyundaki satılık oyuncular hepsi çok pahalı ucuz olanlarda işe yaramazlar
  • Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapidLy

Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş.

• maç yapalım mı lige hazırlık ?
  • bende üye oldum takımın adı cevher FC
  • quote:

Orijinalden alıntı: mohamed47

bende üye oldum takımın adı cevher FC

hoşgeldin maç yapalım mı ?_
  • beyler yeni sezon başlamış bulunmakta... yeni ligim Amatör Lig 623. Grup

sizlerde liglerinizi yazabilir siniz?
  • 336 dı sanırım... Beni eskisi kadar sarmıyor oyun ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapidLy

336 dı sanırım... Beni eskisi kadar sarmıyor oyun ya.

sarar sarar... ligde başladı artık
  • Bende 664. gruptayım ilk maçımda 0-0 berabere kaldım deplasmanda şimdi ikinci maçı bekliyom saat 20 yazıyodu ama daha oynanmamış nedeni ne bunun?
  • Maç başladı ancak sonuçlar hemen gelmiyor. Geçen sezo 3-4 saat beklediğimi hatırlıyorum.
  • 2. maç 0-0 2 cezalı oyuncum var. bu adamlarım parasını nasıl kesebilirim?
  • benimde 5 maç 4 puan
  • slm mıllet nbrsınız..... Bı soru osracagım ... sızde aynı problemle karsılasıyor musunuz bılmıyorum ama acık artırma ıle aldıgım oyuncular takımıma gelmıyor... sızde de aynı sıkıntı war mı.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: heora

slm mıllet nbrsınız..... Bı soru osracagım ... sızde aynı problemle karsılasıyor musunuz bılmıyorum ama acık artırma ıle aldıgım oyuncular takımıma gelmıyor... sızde de aynı sıkıntı war mı.....

açık artırmanın zamanı var orada. senden sonra son saniyeler de başkası senden büyük teklif verirse o alır.. onun için son saniyelere kadar bekleyip öyle teklif ver
  • Arkadasım aldıgım oyuncular dedım farkında mısın... Acık artırmanın nasıl yapılıdıgını bende bılıyorum.... Ben sonuncu bıtırdım en buyuk teklıfı ben werdım ve acık artırma bıttı fakat oyuncu bana gelmedı . Yanı en buyuk teklıf ıle ben kazandım fakat oyuncu gelmedı olay bu... bır kac arkadasıma da sordum onlarda da aynı problem olmus ama bır arkdasda da oyle problem yokmus... acaba sızde de oyle mı???
  • bende öyle bir problem yok...
  • Evet beyler puanları görelim benim 10 maçta 5 galibiyet 4 beraberlik 1 yenilgi(aynı ALTAY gibiyim onların böyleydi 10. haftada)19 puanım var ligimde 3.yüm.
  • Ligde sıralamam çok kötü bu sezon zorlıcak gibi beni.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.