quote:Orijinalden alıntı: OneaL2 şut gücü şut isabeti uzaktan şutları 70 80 üstü oyuncular arıyorum birde top çalma ve adam markajı 70 80 üstü oyuncular arıyorum benim eski hesapta cd devrim çığ var istersen satayım 30m
quote:Orijinalden alıntı: OneaL2 şut gücü şut isabeti uzaktan şutları 70 80 üstü oyuncular arıyorum birde top çalma ve adam markajı 70 80 üstü oyuncular arıyorum benim takımdan bak ömer salih var ...
quote:Orijinalden alıntı: OneaL2 hesabın adını söylede bir bakayım ALTAY SK ayrıca Fahri Dinçbucak var oda 35m ikiside 80 üzeri
quote:Orijinalden alıntı: OneaL2 fahriyide ömeride alırım anlaşabilirsek antremanla 90 üstü yaparım ben onları ömer satıldı : darknessangel a
Sonuçlar ve Fikstür: 1. gün DarknessAngel (Bornova Spor)-OneaL2 (blues52) 1-2 Burkyy35 (FORZA BUCALIYIZ)-hardday (ATL09) 0-1 OneaL2 (blues52)-DarknessAngel (Bornova Spor) 0-2 hardday (ATL09)-Burkky35 (FORZA BUCALIYIZ) 2-0 2.gün hardday (ATL09)-OneaL2 (blues52) 0-2 Burkky35 (FORZA BUCALIYIZ)-DarknessAngel (Bornova Spor) 0-1 OneaL2 (blues52)-hardday (ATL09) 5-0 DarknessAngel (Bornova Spor)- burkky35 (FORZA BUCALIYIZ) 1-1 3.gün Burkky35 (FORZA BUCALIYIZ)-OneaL2 (blues 52) 0-1 hadday (ATL09)-DarknessAngel (Bornova Spor) 1-0 OneaL2 (blues52)-Burkky35 (FORZA BUCALIYIZ) 0-0 DarknessAngel (Bornova Spor)- hardday (ATL09) 1-1 bu durumda puan durumu böyle: 1-OneaL2 13-şampiyon 2-hardday 10 3-DarknessAngel 8 4-burkky35 2 puanlamada hata yaptıysam düzeltin. birinci OneaL2yi tebrik ediyorum. bir daha yine yapalım bu tarzı bir turnuva.
@OneaL2 tebrik ederim arkadaşlar her lig bitiminde bu turnuvayı yapalım... gelenekselleştirelim bu arada lig yarın başlıyor heralde . iyi oyunlar tekrar
Turnuva yaptık oyuncular yoruldu.Tüm oyuncularım için yorgunluk mesajı geldi. Şimdi bir de lig başlıyor yarın. İnşallah sakatlıklar olmaz... Yeni oyuncular aldım , 2.turnuva da iddialıyım .
günde en azından 7 kere çift antreman yaptırıyorum üstüne birde 4 tane hazırlık macı hiç bişey olmuyor Aman nazar deymesin
quote:Orijinalden alıntı: burkyyy35 @OneaL2 tebrik ederim arkadaşlar her lig bitiminde bu turnuvayı yapalım... gelenekselleştirelim bu arada lig yarın başlıyor heralde . iyi oyunlar tekrar eet katılıyorum yapalım gecen sezon hediyeyi son anda kacırdım 4. olarak bu sezon herşey cok farklı olacak inş hedefim ps3
quote:Orijinalden alıntı: DarknessAngel yeni sezon başlama tarihi 2i diyor. benim daha hanig ligde oynayıcağım belli değil. daha iyi olur bence senin için... lige diri başlamış olursun