quote:Orijinalden alıntı: burkyyy35 quote:Orijinalden alıntı: DarknessAngel yeni sezon başlama tarihi 2i diyor. benim daha hanig ligde oynayıcağım belli değil. daha iyi olur bence senin için... lige diri başlamış olursun yok yanlış yazmışım 2si değil 25i diyor. benim daha belli değil.
satılık oyuncularım: CD-Ömer Salih 35M - Darkness Angel a satılacak CM-Necdet Metin 35M - Satılmadı RM/CM - Pekcan Feridun - 25M - Satılmadı AM/CF - Yusuf Yeğen - 45M - Satılmadı istediğiniz oyuncuyu buradan söyleyin , sonra koyayım satılığa
quote:Orijinalden alıntı: burkyyy35 quote:Orijinalden alıntı: OneaL2 ilk macımı 7-0 almışım bende sen artık bu oyunu aşmışın hehe antreman yaptırıyorum baska yaptıgım bişey yok
quote:Orijinalden alıntı: OneaL2 her 2 side kasamda: 1,365,815,905,88 para var buralar zenginim. antreman yaptırınca oyuncular yorulmuyorlar mı ?
Bireysel antreman nasıl yapılıyor,ben bir türlü çözemedim.Oyuncuyu seçiyorum hangi konuda olduğunu seçiyorum.Başlat diyorum hiç bi numara yok.
quote:Orijinalden alıntı: fulldepo 4. dönem ikincisi olarak hepinize başarılar.ödülümü kaptım(apple iphone) takımım 'no exit' tebrikler. veriyorlar mı ödülü ?