Şimdi Ara

Cleaver görevi ... !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bildiğiniz kadarıyla boss ların olduğu yerde ölünce ex ve para gitmiyo ama bizim insanımız çok zeki ben bunu her seferinde söylüyorum adamlar artık aynı party deki adamları öldürüyolar işin garibi burda ölünce para gidiyor benim üstümde fazla para yok tu hemen town çekip çıktım ama arkadaşımın bi dünya parası gitti bu oyun hepten zıvanadan çıktı artık bende bu macro olayına giricem dayanamıyorum ben bunu hakkıyla oynamaya çalıştıkça hep bi aksilik çıkıyor artık ne yapmalıyım anlamadım ...

• iyi güzelde bu söylediklerinin macroyla alakası ne.
    bu durum oyunun bi açığı sadece ve bilerek yapmak zor. sen yaratığa atak yapıyosun ama prtydeki eleman ölüyor. banada cok olmuştu zamanında özellikle okcuyken. vermiştim ama paralarını geri
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonelMariachi

iyi güzelde bu söylediklerinin macroyla alakası ne.
    bu durum oyunun bi açığı sadece ve bilerek yapmak zor. sen yaratığa atak yapıyosun ama prtydeki eleman ölüyor. banada cok olmuştu zamanında özellikle okcuyken. vermiştim ama paralarını geri

alakası var demedim ki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tityos

Beyler bildiğiniz kadarıyla boss ların olduğu yerde ölünce ex ve para gitmiyo ama bizim insanımız çok zeki ben bunu her seferinde söylüyorum adamlar artık aynı party deki adamları öldürüyolar işin garibi burda ölünce para gidiyor benim üstümde fazla para yok tu hemen town çekip çıktım ama arkadaşımın bi dünya parası gitti bu oyun hepten zıvanadan çıktı artık bende bu macro olayına giricem dayanamıyorum ben bunu hakkıyla oynamaya çalıştıkça hep bi aksilik çıkıyor artık ne yapmalıyım anlamadım ...

bu yazıdan bunlar yapıyo bende o işe gircem anlamı cıkıyo. nyse ben yanlış anlamış olayım.
  • Bana 35 m geldi o görevden
  • yaw herseye topic topic topic adam seni oldurmuyo balina sen canavara olurken oda vurursa o yaratiga oluyon iste paran gidio vs.
  • hahah bana genelde geliyo o da başkası kesti diye bütün herkese geliyo bazen gidiyo 100k falan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rogue stat ve skill dağıtımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alın sabıdbs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pl4YeRr1

alın sabıdbs

yazdığının anlamı ne oluyor

?

• seninki ne oluyor öle 2sayfa boşluk bırakmışın
  • herkes bırakınca bişi olmuyor ben bırakınca insanlara kötü gözüküyor
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: metemen

seninki ne oluyor öle 2sayfa boşluk bırakmışın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.