Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar iyi oyunlar benim bir sorum olacak forumdaki herkese..Unique silahlara rebirth basanları gördüm özellikle pazarda gezerken merchantta unique silah gördüm rebirth basılmış bu nasıl oluyor sizce ? yani daha önce hiç uniquelere rebirth basılmazdı yoktu sanki böyle bişe bu oyuna gelen yeni bir eklenti midir sizce?? Bilen kişilerden cevap bekliyorum
ewt yeni eklendi
yeni eklendi unique silahlara bu özellik artık rebirth basılıyo +7 de 2 atak +8 de 5 atak artıyo rebirth basılınca
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler saolun
quote:
Orjinalden alıntı: LordDruids
yeni eklendi unique silahlara bu özellik artık rebirth basılıyo +7 de 2 atak +8 de 5 atak artıyo rebirth basılınca
o her uniq silahda deildi yanılmıyosam sadece ft itemleri için geçerli olsa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: StreptecoC
quote:
o her uniq silahda deildi yanılmıyosam sadece ft itemleri için geçerli olsa gerek
Boss dropu silahlara rebirth basınca herhangi bir değişme olmuyor. Giga CB CS SS Scorpion Bow Lobo hammer vs bunlara bassanızda basmasanızda bi fark yok.
ll ll ll V
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
quote:
Orjinalden alıntı: StreptecoC
quote:
Boss dropu silahlara rebirth basınca herhangi bir değişme olmuyor. Giga CB CS SS Scorpion Bow Lobo hammer vs bunlara bassanızda basmasanızda bi fark yok.
ll ll ll V
Evet bende lugias spearde denedim değişme yok atakta.. Sadece FT den ( yeşil kutu ) çıkan uniq itemlerde atak artıyor..
Evet bende lugias spearde denedim değişme yok atakta.. Sadece FT den ( yeşil kutu ) çıkan uniq itemlerde atak artıyor..
Onlar ilk çıktığında da rb basılabiliyordu şu an gelen yenilikte tüm unique itemler(takı hariç) rb yapılabiliyor. Chitin dd spear defans vb chitinlerde rb basılamıyor bilmem dikkat ettiniz mi?
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
quote:
Onlar ilk çıktığında da rb basılabiliyordu şu an gelen yenilikte tüm unique itemler(takı hariç) rb yapılabiliyor. Chitin dd spear defans vb chitinlerde rb basılamıyor bilmem dikkat ettiniz mi?
evet onlarda rebirth basma kalkmış artık basılmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme